Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1130
24.11.07 21:12

Zlatka díky, zvládám to zatím dobře, je sice pravda, že večer mám trochu hlad, ale dám si zeleninku a je to OK. :) jsem prostě rozhodnutá s tím něco udělat. Díky za podporu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
25.11.07 12:05

Vítej Kubinko , tak jak tak koukám, ty z nás asi hubneš nejprofesionálněji, tak to na tebe budeme sypat odborné dotazy :lol: . Jinak do seznamu jsem tě už přidala, jen mi prosím písni tvoji výšku, ta mi tam ještě chybí :) . Každý pátek je převažování a pak odpoledne nebo večer sem dávám tu tabulku, aby to bylo přehlednější. To víš, pořádek muší bejt :D .

Misenko , cíl jsem opravila a až budeš na té šedesátce, tak si ho posuneš (ten samý postup hodlám aplikovat u sebe, ale to bude ještě dlouhá cesta) :lol:

Ojko , no já mám moc hodnou sestru, ty ne? :)

Pett1 , ta teorie s úplňkem se mi líbí :D , jen marně přemýšlím, co to bude příští týden :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.11.07 12:34

Pet-s díky za přivítání. Zkusila jsme to rovnou takhle, protože jakmile bych hubla jen sama doma podle sebe, tak by to nedopadlo a navíc nejsem žádný sportovec, takže mi stačí, že se musím přemlouvat k tomu. :D ;) Moje výška 175 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
25.11.07 13:48

Ahoj holky, ahoj Kubinko další známá tvář :lol:
Tak víkend zatím zvládám docela v pohodě, ani jsem nic nepekla, aby mě to nenutilo ochutnat.
Zlatko já taky nic nezkoušela, pořád si říkám, že na braní prášku zas tak hrozně nevypadám- Ty taky ne, ale já mám poškozený játra takže se snažím moc prášky nejíst.
Jinak teorie s úplňkem se mi taky líbí a tento týden by to mohlo být sněžení no ne? Přeci tukové zásoby, aby nám nebyla zima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.11.07 15:16

Ahojky Pavluš,

náhodou jsem narazila na tuto diskuzi, tak jsem se připojila. :) Od pondělka jsem na jídelníčku upraveném tou dietoložkou. Už jsem ze sebou musela něco dělat, kojím jen ráno, občas odpoledne a v noci. Tím, že malá jí ovoce, zeleninu, kaši apod., tak můžu mít snížený příjem potravy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.11.07 15:16

Jinak prášky na hubnutí zatím také nechávám stranou, jednak teda kojím a zatím si říkám, že to zkusím přirozenější cestou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
25.11.07 15:43

No já se musím přiznat, že co jsem začala tady regulerně hubnout tak se mi hodně snížila produkce mlíčka ale zase to beru tak, že přes den jí skoro pořád příkrmy večer kaši a v noci kojíme a ráno, ale dneska mi všechno po chvilce vyzvracela a nevím proč, tak za hodku potom dostala sunar. Já chci ještě kojit. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.11.07 16:45

Je jasné, že asi se trochu to mlíčko srazí, ale tím, že už je přikrmujeme, tak jim to nevadí tolik a pořád ještě něco máme. ;) Já teda mám ještě někdy mokré tričko, když dlouho nekojím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
25.11.07 20:55

ahoj spolubojovnice,
gratuluju všem, kterým šla váha byt jen o pár deka dolů..

já jsem byla týden u našich a u tety a přiznávám se, že dieta šla k čertu…snažila jsem se jíst málo, ale když to byly samý takový kalorický bomby(roláda, knedlík se zelím a králíkem, chlebíčky…), že se bojím na tu váhu stoupnout..
ale ráno poctivě stoupnu a jen budu doufat, že nemám víc, protože to by mě asi kleplo…

vítám Kubinku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.11.07 21:21

Monalisa děkuji za přivítání. :) Jinak manžel s emi tady na gauči cpe mýma nejoblíbenějšíma sušenkama a dělá mi chutě jak blázen a to se dokonce zeptal „dáš si..“, myslela jsem, že ho uhodím něčím hodně tvrdým. :pocitac: Jsou to ale pokušení okolo nás, co?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
26.11.07 08:38

Monoliso , tak to jsem zvědavá, co s tebou ten vykrmovací týden udělal :) , ale když jsi psala, že ses snažila, tak pokud váha zůstala stejná, je to úspěch a alespoň víš, co si budeš moci dopřád až už nebudeš hubnout :)

Kubinko , „dietokazi“ doma, ti jsou nejhorší, radím příště vykázat ze společných prostor, ať se cpou někde v koutku :lol: :lol:

No já o víkendu trošku hřešila - teda hlavně včera, protože jsme měli rodinnou oslavu, tak jsem jedla během odpoledne i trošku „brsalátu“ a plátek rolády ke kafíčku, ale taky jsem se jinak docela držela. A opět jsem řídila, takže jsem krom malého přípitku pila jen vodu - úžasný způsob, jak do sebe necpat kalorie, protože jinak bych určitě pila šampíčko . . . . :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
26.11.07 08:41

Ahojky holky

tak konečně je tady nový týden a s ním už konečně zpátky mé zdravé hubnutí.tento týden byl naprosté fiasko, ani nebudu jmenovat co vše jsem snědla, nicméně, je to za námi a ode dneška už zase jedu.docela jsem se na to i těšila, už jsem nějak odvykla té tučné stravě a bylo mi docela těžko až i špatně.

takže HURÁ DO TOHO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
26.11.07 08:42

Pet-s taky jsem mu říkala, že je to provokatér a že ho příště zamknu na záchod. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
26.11.07 08:43

Holky zhřešila jsem včera večer jsem sežrala marcipánovou tyčku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
26.11.07 08:47

Misenka tak přeji zase zdravou dobrou chuť. :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková