Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zlatka díky, zvládám to zatím dobře, je sice pravda, že večer mám trochu hlad, ale dám si zeleninku a je to OK.
jsem prostě rozhodnutá s tím něco udělat. Díky za podporu. ![]()
Vítej Kubinko , tak jak tak koukám, ty z nás asi hubneš nejprofesionálněji, tak to na tebe budeme sypat odborné dotazy
. Jinak do seznamu jsem tě už přidala, jen mi prosím písni tvoji výšku, ta mi tam ještě chybí
. Každý pátek je převažování a pak odpoledne nebo večer sem dávám tu tabulku, aby to bylo přehlednější. To víš, pořádek muší bejt
.
Misenko , cíl jsem opravila a až budeš na té šedesátce, tak si ho posuneš (ten samý postup hodlám aplikovat u sebe, ale to bude ještě dlouhá cesta) ![]()
Ojko , no já mám moc hodnou sestru, ty ne? ![]()
Pett1 , ta teorie s úplňkem se mi líbí
, jen marně přemýšlím, co to bude příští týden
![]()
Pet-s díky za přivítání. Zkusila jsme to rovnou takhle, protože jakmile bych hubla jen sama doma podle sebe, tak by to nedopadlo a navíc nejsem žádný sportovec, takže mi stačí, že se musím přemlouvat k tomu.
Moje výška 175 cm.
Ahoj holky, ahoj Kubinko další známá tvář ![]()
Tak víkend zatím zvládám docela v pohodě, ani jsem nic nepekla, aby mě to nenutilo ochutnat.
Zlatko já taky nic nezkoušela, pořád si říkám, že na braní prášku zas tak hrozně nevypadám- Ty taky ne, ale já mám poškozený játra takže se snažím moc prášky nejíst.
Jinak teorie s úplňkem se mi taky líbí a tento týden by to mohlo být sněžení no ne? Přeci tukové zásoby, aby nám nebyla zima ![]()
Ahojky Pavluš,
náhodou jsem narazila na tuto diskuzi, tak jsem se připojila.
Od pondělka jsem na jídelníčku upraveném tou dietoložkou. Už jsem ze sebou musela něco dělat, kojím jen ráno, občas odpoledne a v noci. Tím, že malá jí ovoce, zeleninu, kaši apod., tak můžu mít snížený příjem potravy. ![]()
Jinak prášky na hubnutí zatím také nechávám stranou, jednak teda kojím a zatím si říkám, že to zkusím přirozenější cestou. ![]()
No já se musím přiznat, že co jsem začala tady regulerně hubnout tak se mi hodně snížila produkce mlíčka ale zase to beru tak, že přes den jí skoro pořád příkrmy večer kaši a v noci kojíme a ráno, ale dneska mi všechno po chvilce vyzvracela a nevím proč, tak za hodku potom dostala sunar. Já chci ještě kojit. ![]()
Je jasné, že asi se trochu to mlíčko srazí, ale tím, že už je přikrmujeme, tak jim to nevadí tolik a pořád ještě něco máme.
Já teda mám ještě někdy mokré tričko, když dlouho nekojím. ![]()
ahoj spolubojovnice,
gratuluju všem, kterým šla váha byt jen o pár deka dolů..
já jsem byla týden u našich a u tety a přiznávám se, že dieta šla k čertu…snažila jsem se jíst málo, ale když to byly samý takový kalorický bomby(roláda, knedlík se zelím a králíkem, chlebíčky…), že se bojím na tu váhu stoupnout..
ale ráno poctivě stoupnu a jen budu doufat, že nemám víc, protože to by mě asi kleplo…
vítám Kubinku!!!
Monalisa děkuji za přivítání.
Jinak manžel s emi tady na gauči cpe mýma nejoblíbenějšíma sušenkama a dělá mi chutě jak blázen a to se dokonce zeptal „dáš si..“, myslela jsem, že ho uhodím něčím hodně tvrdým.
Jsou to ale pokušení okolo nás, co?? ![]()
Monoliso , tak to jsem zvědavá, co s tebou ten vykrmovací týden udělal
, ale když jsi psala, že ses snažila, tak pokud váha zůstala stejná, je to úspěch a alespoň víš, co si budeš moci dopřád až už nebudeš hubnout ![]()
Kubinko , „dietokazi“ doma, ti jsou nejhorší, radím příště vykázat ze společných prostor, ať se cpou někde v koutku
![]()
No já o víkendu trošku hřešila - teda hlavně včera, protože jsme měli rodinnou oslavu, tak jsem jedla během odpoledne i trošku „brsalátu“ a plátek rolády ke kafíčku, ale taky jsem se jinak docela držela. A opět jsem řídila, takže jsem krom malého přípitku pila jen vodu - úžasný způsob, jak do sebe necpat kalorie, protože jinak bych určitě pila šampíčko . . . . ![]()
Ahojky holky
tak konečně je tady nový týden a s ním už konečně zpátky mé zdravé hubnutí.tento týden byl naprosté fiasko, ani nebudu jmenovat co vše jsem snědla, nicméně, je to za námi a ode dneška už zase jedu.docela jsem se na to i těšila, už jsem nějak odvykla té tučné stravě a bylo mi docela těžko až i špatně.
takže HURÁ DO TOHO
Pet-s taky jsem mu říkala, že je to provokatér a že ho příště zamknu na záchod.
![]()
Holky zhřešila jsem včera večer jsem sežrala marcipánovou tyčku ![]()