Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
tak přeju hezký vážící pátek. Já mám dole 0,4 kg
.
Je to pech, protože když jsem se vážila včera ráno jen tak na zkoušku, tak jsem měla shozeno 0,7 kg za týden, jenže včera měla svátek Lucie a my večer měli takovou pidioslavičku a i když jsem toho moc nesnědla, tak jsem vypila asi 3 dcl vína (z toho 1,5 dcl šampíčka), snědla kousek uzeného lososa a pár oříšků . . no prostě jsem asi něco nashromáždila v břiše
. Tak mám alespoň něco do zásoby na příští týden
. ¨Jinak považuji za úspěch, že během pečení cukroví a mírného ochutnávání Mikulášské nadílky vůbec ještě hubnu. Doufám, že přes svátky nepřiberu, jen se trochu zarazím ve shazování a po Novém roce zase přitvrdím. Říkám si, že nemá smysl si přes svátky zakazovat cukroví a jiné dobroty, prostě budu jíst, ale nepřežírat se, ale svátky si užiju se vším, co k nim patří . . . takovej brsalát mňáááám
.¨
Tak abych to shrnula, do dnešního dne 3,9 kg dole.
Dobré ráno, no dobré nevím mám + 0,5 kg tak nic moc, stydím se stydím, ale je to moje chyba. Navštívila jsem firemní vánoční večírek a byla jsem oslavit narození miminka jednoho kolegy a byla jsem tai neukázněná … Nejhorší je že mě ještě dvě dospělácké vánoční besídky čekají, tak jsem moc zvědavá jak budu hubnout. Nechtěla jsem před vánocena přitvrzovat, ale asi budu muset, jinak to nepůjde. Všem Vám, kterým se podařilo zase něco zhubnout, moc gratuluji a já se červenám
, ale nevzdávám se. Přece mě to sádlo nepřemůže
.
HUBNUTÍ ZDAR! NAZDAR!
Zlatko nejlepší je když máš ještě mezi snídaní a obědem jednu sváču nebo jak se to správně nazývá přesnídávku.
Já to mám tak rozepsaný od té dietoložky + teda upravený jídelníček. A je to super, váha jde dolůa i míry jsou lepší. ![]()
Ahojky,
tak sedám k PC teď, neboť se pak vrhám na zdobení vánočního cukroví, tak se sem pak už tak hned nedostanu.
Jinak já za týden -1,1 kg, celkem -7,2 kg a moje nynější váha je „99,8“ kg - jupíííí
Přehoupla jsem se přes tu děsivou 100, tak už jsem alespoň dvouciferná ![]()
Všem gratuluji k hubnutí a to je před svátky co říct!
![]()
Ahojky,
tak já mám 77 kg, takže jsem zase na začátku a úbytek mám 0,0
. No ale můžu být ráda, že po těch 2 týdnech opětovnýho přejídání se nemám ještě víc.
Mám radost z těch, co plynule hubnou. Doufám, že brzo se mezi vás taky zařadím
.
Pett1 moc blahopřeju, já byla těsně před tou stovkou na začátku a to byl hrozný pocit, takže tebe moc dobře chápu jak si ráda, že už si na dvouciferným čísle.
Jen tak dál. ![]()
Ahojky
tak já váha 62,8 takže víceméně nic,ale jak říkám já to ted taky moc nehrotím, rozhodně na vánoce si brsalát dám i s polévkou a rybičkou, na návštěvách taky ochutnám cukroví, zkusím jen tak střídmě ale dieta hubnoucí to fakt ne.spíše taková udržovací, aspoň nepřibrat,nebo nepřibrat hodně
![]()
Pett - no vidíš, jsi šikulka, to byl základ se dostat po 100 a ted už to půjde samo,tělo je hezky nastartované,za chvíli budeš jak proutek
holky všem co zhubli moc moc gratuluji, jelikož v tomto čase je to obrovský úspěch, co nezhubli neklesejme na mysli, ono to zase půjde po novém roce no ne?co by to bylo za svátky bez cukroví atd.sice jen malinko ale ochutnat se přeci musí.
![]()
TAK JÁ SEM ŠOUPNU TU TABULKU UŽ TEĎ, PROTOŽE MI DÍTKO SPÍ A PAK SE SEM MOŽNÁ HNED TAK NEDOSTANU A TY, CO DOPÍŠOU JEŠTĚ VÁHU ROVNOU OPRAVÍM TADY V TABULCE DODATEČNĚ, JO? Omlouvám se, zapomněla jsem si vypnout CapsLock a teď už se mi to nechce přepisovat
.
Odvážné (výška)/ výchozí váha / zhubnuto / CÍL!
Pett1 (164 cm )/ 107 kg / 7,2 / 97 KG
Misenka (160 cm) / 73 kg / 10,2 / 60 KG
Bibiana (166 cm )/ 70 kg / 4 /58 KG
Leošek ( )/ 71 kg /0,9 /58 KG
Evculinda (162 cm)/ 61 kg / 1 / 55 KG
Stanuska (160cm)/ 54,2 kg / 0,7 / 48 KG
Kristynab (163 cm)/ 60 kg / 0 / 54 KG
Capinka (173 cm)/ 64,2 kg / 0,9 / 60 KG
Pet-s (165 cm)/ 72,7 kg / 3,9 / 60 KG
Monalisa (163 cm)/ 65 kg / 2,1 / 56 KG
Tappy (172 cm)/ 77 kg / 0 / 62 KG
Pavluša ( 170 cm )/ 62,1 kg / 0,8 / 58 KG
Eva5511 (163 cm) / 80 kg / 4 / 60 KG
Taptinka (162 cm) / 63 kg / 0 / 58 KG
Davmi (162 cm) / 70 kg / 2 / 60 KG
Zlatka (174 cm) / 70 kg / 1 / 63 KG
Ojka (165 cm) / 73 kg / 0,5 / 58 KG
Gabinka (173 cm) / 64 kg / 3 / 60 KG
Kubinka ( 175 cm ) / 99 kg / 4,5 / 75 KG
lexxie (174 cm) / 70 kg / ? / 66 KG
Mějte se fajn a gratuluji úspěšným
. Vy ostatní netruchlete, hlavně VYDRŽET a NEVZDÁVAT SE! ![]()
holky ja jsem sem nechtela psat, at vam nekazim moralku
U mne vikend byl ok, drzela jsem se a snad jsem i trochu zhubla, ale v pondeli to zacalo a od te doby jsem k nezadrzeni..hruza a des. Jak casto se vazite? Mam pocit, ze vaha sla trochu nahoru.
Jinak gratuluji vsem, ktere maji dobrou vuli a nam ostatnim preji, at to taky vyjde.
Lexxie , vážení probíhá jednou týdně - v pátek a o morálku se neboj, však my se s tím už nějak popereme
. Snad každé se stalo, že to občas nevyšlo, ale i tak to tu napíšeme
.
no holky já myslím, že s emi to dolů nehne během vánoc
chjooo hlavně nežrat hlavně nežrat ![]()
Ahoj,
prožívám každoroční poklus kolem domácnosti,pečení a zdobení,vonění bytu…Zkrátim to,nemám na nějaké hlídání se v jídle vůbec,ale vůbec čas.Nevzdávám to,jen to odkládám pokračování ve snaze o zhubnutí po svátcích,teď ani na váhu nelezu a jen tak nepolezu,nechci si přivodit ještě deprese z tloustnutí.
![]()
Všem ,co to zvládáte moc gratuluju(ani nestíhám číst
)
Hubnutí zdar!
Stáňa
Ahojky, jsem se na delší dobu odmlčela, ale snažím se sledovat ![]()
Všem co krásně hubnou obrovská gratulace a nám ostatním podpora ![]()
Já mám teď takový hnusný období, takže žeru a žeru
Vážit se budu nejdřív na konci ledna
Prostě takovej smutek a stres řeším neustálým zobáním
Ale stresovat se ještě tímhle, tak to už by mě kleplo ![]()
Tak se mějte a držte se ![]()
Ahojky,
tak konečně mám cukroví napečno i ozdobeno. Jen teda se mi letos jaksi nic nedařilo. Chtěla jsem vyzkoušet udělat perníkovou chaloupku a jak jsem jí dávala střechu, tak se potvora celá rozbořila do bílého sněhu
Tak jsem to prostě vzdala a ze zbytku sněhu jsem udělala pusinky a kokosky. Taky jsem si našla nějaký krásně vypadající nezdraví recept z nějakého časáku, tak že to zkusím…jenže v receptuře měli napsáno vejce a v popisu jak se to připravuje vejce jaksi vynechali…tak jsem ho tam prostě dala, ale podle nich se mělo pak těsto stříkat na plech. Jenže to těsto bylo tak tuhý, že bych ho tam mohla ledatak krájet, než stříkat…tak jsem se naštvala a těsto skončilo v koši!!!
A pro příště vím, že budu dělat jen osvědčené recepty a žádné novinky. Toť heslo příštích Vánoc! ![]()
Kubinko, Misenko - děkuju, zatím jsem pod tou hroznou stovkou jen o dvě desetiny, což je zatím docela bída, ale na druhou stranu si říkám, že tu hubneme něco málo přes měsíc a 7 kg/měsíc je docela pěknej, prvotní úspěch. Musím vydržet…už se pomale blížím ke svému 1. cíli ![]()
100 sice byl základ, ale mám ještě dost před sebou (nejmíň tak 40 kg), raději na to nebudu ani myslet.
Nejvíc se bojím toho, že se ta váha zasekne a nepůjde mrška dolů…to bude moje veliká krize…zatím to teda ubývá…někdy pomalinku, jindy rychleji, tak hlavně že to jde dolů. Jen je škoda, že to na mě ještě není poznat. Na kalhotech to už trochu poznám (pas -4 cm, prsa -2cm, boky -2 cm, stehna -1 cm), ale jinak nikdo nic
. Ale vím, zatím je to dost málo na to, aby si toho na mě někdo všiml a kór teď v zimě, když nosím bundu.
Tak díky a hlavně setrvat!!!