Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3813
18.12.07 13:08

ahojda, tak to nechápu, nějak zvlášť se nedržim, jim sladký néé teda moc a jim i večer a normálně mi ubylo půl kila tak já tomu už nerozumim, myslím, že úspěch bude přes Vánoce nepřibrat :lol: co holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
19.12.07 09:53

Hromadné hubnutí

Ahoj všem… normálně se před Vámi stydím za to, že Vám to tu kazím.. :oops: :( v pátek jsem na to zapomněla, tak jsem v pondělí ráno vlezla na váhu - a 65 (+2kg) :cry: V úterý jsem to zkusila znova, jestli to třeba nebyl omyl.. a je to tam pořád :cry: A to si myslim že nejim !! Tímto ruším Vánoce, žádnej salátek, žádnej řízeček, žádná vinná klobása, nic dělat nebudu :x Ono taky - sama pro sebe - se nic nestane. Od pátku mám dovču, na netu budu až po novém roce (tj. žádné vážení a přispívání do diskuze) a budu se snažit NEŽRAT :? … … …
Jenže už to vidím - já sice vařit nebudu, ale jeden den návštěva u mamky, druhý den u taťky, třetí u dědy…

• Citovat
  • Upravit
3813
21.12.07 06:26

Bré ranko,
holky tak já vážená po snídani 68,5 a to jsem včera jedla večer čokoládu 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.12.07 08:26

Dobré ráno :D , tak já dneska ráno 68,6, což je o 0,2 kg méně než před týdnem. Je fakt, že ten uplynulý týden už jsem jedla vlastně úplně vánočně, protože v rozumné míře jsem ochutnávala i cukroví a k večeři se moc nešetřila, takže vlastně úspěch :lol: . Uvidím, jak slavně skončím za týden, ale snad to nebude tak hrozné. :wink:

Ještě se dneska večer stavím sem šoupnout tabulku, jo? Zatím ahojda, jedu dneska „na výlet“ do Prahy ještě sehnat pár drobností pod stromek, tak nebudu mít alespoň doma čas uždibovat dobroty.
Ahoj :-)

Jo a ještě připojím takové motto, co mě právě napadlo: VÁNOCE JSOU VYHRANÉ, ŽÁDNÉ KILČO PŘIBRANÉ!

Tak tím se budu snažit řídit, když budu mít někdy žravou o svátcích :lol: . Před každým soustem desetkrát zopakuj a ono to dobře dopadne :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.12.07 11:19

Pet-s, hezký heslo, taky si na něj zkusím vzpomenout, až mě budou vábit čokoládky na stromku :D .

Já ráno vážila 76,7, takže celkem 0,3 kg dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
21.12.07 13:19

Ahojky,

tak já mám -0,4 kg. Docela nic moc, ale myslím si, že před svátkama jakýkoliv úbytek (i třeba jen nějaké to deko) je veliký úspěch. Celkově tedy -7,6 kg.

Jinak docela jsem zvědavá, jak to tu budeme mít s váhou všichni příští týden po svátcích… :lol:

Všem úbytkářům moc gratuluji a ostatním přeji alespoň silnou vůli nepřibrat!! :wink:

PS: jelikož pátek je dnem, kdy se sem skoro každý nakoukne, tak už teď vám popřeji " Krásné vánoční svátky plné pohody a štěstí, bohatého Ježíška a splnění všech přání nejen Vám, ale i celým Vašim rodinám přeje Pett1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
21.12.07 18:27

Tak já teda nevím jak to holky děláte ale já mám váhu stále stejnou. Ještě ke všemu jsme ted marod takže dnesksa jsem jedla poprvý až kolem páté a stejně jsem nedojedla prostě mi to nejde a váha uplně stejná, takmi asi zůstane no :cry:
Jinak veséeé svátky a krásný Nový rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.12.07 18:35

Tak já pořád stejně, ale po včerejší vánoční besídce v práci je to vlastně velkej úspěch i když alespoň trošicku mi ta váha mohla ukázat mín, když už jsou ty Vánoce, si myslím že by to od ní bylo pěkný a já bych to fakt ocenila.
No nic doufám, že příští týden nepůjdu do plusu.

Krásné Vánoce a snažme se všechny pořádně naštvat vlastní tukové bˇuňky a nedávejme jim moc jíst.

Ahoj Ojka

• Citovat
  • Upravit
6557
21.12.07 22:38

tak dnesni vaha ukazala 70.4 ..to znamena vic, nez pocatecni :o
no nic je pred Vanocema, treba to pristi rok pujde lip.

Kubinko, Pet a Gabinko a Misenko a vsem ostatnim uspesnym moc blahopreji k dosazenym ubytkum. Pro ty ostatni ..pristi rok to urcite vyjde :)

Evo doufam, ze Ti mala uz lepe spi, to mne kdyz takhle nespalo mrne, tak jsem se porad jen cpala a cpala,..mas muj obdiv.

Vsem preji krasne proziti Vanoc a do noveho roku hodne stesti , zdravi, pohody a dobre nalady a motivace pro hubnuti.

Mejte se krasne, ja odjizdim na mesic do Cech, tak se ozvu potom..abych se zvazila na stejne vaze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
21.12.07 22:46

Ahojky

no tak já stále stejné 63, ale jsem ráda, že to neleze nahoru, protože se začínám pěkně rozežírat,ale jak jsem psala, ted o vánocích se prostě nebudu trápit,jsou jednou za rok,tak si dám.ale po novém roce se na to zase vrhnu.

jinak všem hubnoucím moc moc gratuluju

a ** všem přeji krásné prožití vánočních svátků a v novém roce jen to nejlepší a co nejvíce shozených kilogramů **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.12.07 23:42

Tak holky,

tady je ta naše ta slavná tabulka:

Odvážné (výška)/ výchozí váha / zhubnuto / CÍL!
Pett1 (164 cm )/ 107 kg / 7,6 / 97 KG
Misenka (160 cm) / 73 kg / 10,2 / 60 KG
Bibiana (166 cm )/ 70 kg / 4 /58 KG
Leošek ( )/ 71 kg /0,9 /58 KG
Evculinda (162 cm)/ 61 kg / 1 / 55 KG
Stanuska (160cm)/ 54,2 kg / 0,7 / 48 KG
Kristynab (163 cm)/ 60 kg / 0 / 54 KG
Capinka (173 cm)/ 64,2 kg / 0,9 / 60 KG
Pet-s (165 cm)/ 72,7 kg / 4,1 / 60 KG
Monalisa (163 cm)/ 65 kg / 2,1 / 56 KG
Tappy (172 cm)/ 77 kg / 0,3 / 62 KG
Pavluša ( 170 cm )/ 62,1 kg / 0,8 / 58 KG
Eva5511 (163 cm) / 80 kg / 4 / 60 KG
Taptinka (162 cm) / 63 kg / 0 / 58 KG
Davmi (162 cm) / 70 kg / 2 / 60 KG
Zlatka (174 cm) / 70 kg / 1,5 / 63 KG
Ojka (165 cm) / 73 kg / 0,5 / 58 KG
Gabinka (173 cm) / 64 kg / 3 / 60 KG
Kubinka ( 175 cm ) / 99 kg / 4,5 / 75 KG
lexxie (174 cm) / 70 kg / ? / 66 KG

A všem přeji krásné a pohodové Vánoce! Hezky si je užijte a budu se těšit, že se tu příští pátek zase sepíšeme! Mějte se krásně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
22.12.07 15:15

ahoj holky,
včera jsem byla celý den bez PC, tak jsem nemohla napsat…po 5 dnech na horách, kde jsme měli polopenzi a každý den byly knedlíky, jsem měla 2kg nahoře, ale dokázala jsem je zase shodit a v pátek ráno váha ukázala 62,9 kg - tzn. žádná změna …no, ale stejně jako spousta dalších z nás jsem ráda, že to není víc..
i když jsem od středy nemocná, nějak moc nejím, tak jsem myslela, jestli tam třeba nebude mín, ale není..

takže všem, co zhubly, gratuluju a nám všem ostatním
přeju Krásné Vánoce, prožité v klidu a pohodě a v Novém roce 2008 co nejvíce zhubnutých kilogramů!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
23.12.07 20:43

Ahoj holky, jdu vám pořát krásný a pohodový Vánoce, spoustu splněných přání a do Nového roku hlavně zdravíčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.12.07 10:47

Ahojky,
tak jsem si říkala, že napíšu váhu už k dnešnímu dni, neboť zítra během dopoledne jedeme pomale přes celou republiku ke švagrovi na Silvestra, tak budu muset ráno balit a na PC se už bohužel nedostanu.

Takže za týden -0,4 kg, celkový úbytek tedy -8 kg. Docela teda koukám 8O , protože jsem si pěkně dopřávala. Sladkýho teda ani moc ne, ale spíš chlebíčky, kachnička včetně křupavé kůžičky se zelím atd. Takže můžu být ráda alespoň za nějaký ten úbytek.

Jinak Vánoce pěkný. Hlavně Nelince, jak svítily očíčka. :wink: (no to určitě každému mrňouskovi). Jen teda před Štědrým dnem večer chytila rýmu a trochu měla i teplotu, takže jsme celou noc vůbec nespali…naštěstí teď je to lepší. Je sice pořád nastydlá a kašle, ale MUDr. jí nic nezjistila, takže nejspíš jen nachlazení. Tak přejedem jen ke švagrové a tam se snad doléčí, když nebudem chodit ven.

Takže Vám přeji do nového roku hodně štěstí, zdraví, lásky, pohody a co nejvíce shozených kilogramů. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
27.12.07 14:17

tak nevím nevím nezrušíme radějí zítřejší vážení?abych z toho neměla depku, jelikož se neskutečně přežírám, ach jo,už at skončí svátky a hurá zase na zdravou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková