Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
můžu se přidat? Hubla jsem tak nějak od února, shodila jsem 10 kilo, teď přes prázdniny, jak je jinej režim a nemůžu se stravovat podle sebe, tak jsem zase 2 kila nabrala a to tedy neee ![]()
Pikol, stob mi doporučil 6000 kj, cvičit hodlám, dneska jsem zahájila zumbou u který jsem se mimochodem celkem pobavila a na večer jsem si už oprášila rotoped
![]()
Tak nechod pod tech 6000, 5300 je malo. Ten tuk, dej si hrst orisku, to mas dost tuku, nebo si nalej na salat olej. To ti naskoci i ty kj.
To pujde. Nezarucuju 10 kg za mesic, ale 0,5-1 kg tydne tak jde. Me se vzdycky vaha houpe kolem parset gramu a pak hop a je zase min ![]()
Ja svoje jidelnicky nevim jestli budu psat, treba vcera zadny slava, navic obcas dost jedu v alkoholu, vino, cider a mojito ![]()
Ja bych zase klidne kila vymenila za deti, kazdymu to holt nejde, no ![]()
@pikola píše:
Tak nechod pod tech 6000, 5300 je malo. Ten tuk, dej si hrst orisku, to mas dost tuku, nebo si nalej na salat olej. To ti naskoci i ty kj.
To pujde. Nezarucuju 10 kg za mesic, ale 0,5-1 kg tydne tak jde. Me se vzdycky vaha houpe kolem parset gramu a pak hop a je zase min
Ja svoje jidelnicky nevim jestli budu psat, treba vcera zadny slava, navic obcas dost jedu v alkoholu, vino, cider a mojito
Ja bych zase klidne kila vymenila za deti, kazdymu to holt nejde, no
Děti??S radostí půjčím
Ne, chápu tě, nám první taky nešla a vím, že to bylo na nervy
Ale určitě to přijde!!
Já nechci 10 kilo za měsíc, vím, že to půjde pomalu, ale hlavní je, že to půjde!!Pač už letos jeden pokus byl a nevydržela jsem
,ale ted bych to do konce roku chtěla doladit, respektive do vánoc schodit 12 kilo, tak zní naše sázka s manželem, když vyhraju dostanu sušičku
motivace jako blázen
![]()
@Saxana22 píše:
Ahoj,
můžu se přidat? Hubla jsem tak nějak od února, shodila jsem 10 kilo, teď přes prázdniny, jak je jinej režim a nemůžu se stravovat podle sebe, tak jsem zase 2 kila nabrala a to tedy neee
já se taky přidala dneska, pojd k nám, čím víc dušiček, tím to líp půjde ![]()
@pikola píše:
To pujde. Nezarucuju 10 kg za mesic, ale 0,5-1 kg tydne tak jde. Me se vzdycky vaha houpe kolem parset gramu a pak hop a je zase min
Ja svoje jidelnicky nevim jestli budu psat, treba vcera zadny slava, navic obcas dost jedu v alkoholu, vino, cider a mojito
Ja bych zase klidne kila vymenila za deti, kazdymu to holt nejde, no
no tak vínko je taky moje slabůstka
Ale budu se muset obětovat
Nám malý taky dlouho trval, než se konečně zadařilo, držím palečky, ať se dočkáš co nejdřív ![]()
Holky diky za prani, ale my se jen tak nedockame, nejspis si budem muset na decko usetrit a jit si to zaplatit
ale co, do ty doby budu krasna a hubena ![]()
Kač, pij hodne vody, vecer bilkoviny a zeleninu a melo by to jit
i kdyz do vanoc trochu sibenicni termin, ale da se to, kilo za tyden.. ale bude to stat teda hodne sebeovladani!
@Klára píše:
A jak často jsi na ten Heat chodila?
2-3 krát týdnně na jednu hodinu.
@pikola píše:
Kač, pij hodne vody, vecer bilkoviny a zeleninu a melo by to jiti kdyz do vanoc trochu sibenicni termin, ale da se to, kilo za tyden.. ale bude to stat teda hodne sebeovladani!
já vím, já vím
ale víš co, ta motivace
![]()
a děkuji za kráný blog, ted jsem ho pročetla a zase si mě o trochu víc nabudila, díky
![]()
@RencaVlkova píše:
Já jsem na to chodila 3× týdně asi půl roku a dole nebylo ani kilo
Tak protože tam si musíš hlídat tepovku. Buď si to nechat změřit a nebo já to umím trochu poznat. Jednoduše se moc nezadýchat. Nechodit moc rychle, abys spalovala cukry a držela jen kondičku, ale spíše pomaleji ve stejném tempu, kdy se spalují tuky.
@pikola píše:
Nechci remcat, ale to je malo jidla. Pokud teda nejis velke porce..
Cornflaky jsou sice nic moc, ale co, mleko klidne polotucne, pridat ovoce
K jablku jogurt
Obed ok
Jeden suchar je malo, aspon dva
Houska, no, lepsi by bylo bez, ale cottage aspon pulku, pridej zeleninu, mozna i sunkuPokud budes jist malo, budes mit hlad a pak'se budes dojidat vecer.
Ja se musim pochvalit, za mesic -2 kg, nyni 74, merim 180 cm
Díky, je to ale jen nástin, já pak když mám hlad, tak něco přidávám. Už dávno vím, že nemá cenu se trápit hladem. To nikdy nedopadlo dobře ![]()
@pikola píše:
Kač, pij hodne vody, vecer bilkoviny a zeleninu a melo by to jiti kdyz do vanoc trochu sibenicni termin, ale da se to, kilo za tyden.. ale bude to stat teda hodne sebeovladani!
já vím, já vím, ale ta motivace je velikáá
je pravda, že já mám dobrej metabolismus a mám vyzkoušeno, že změna jídelníčku mi fakt zabírá, jen se od něj neodchýlit a maminčiny buchty a koláče prostě ne a ne a nedávat do pusy
![]()
a děkuji za tvůj blog, ted jsem pročetla a jsem zase o kousek víc nabuzená
,díky moc
![]()
mmch.taky mám doma dva kocoury ![]()
@pikola já jsem natvrdlá, jak poznám kolik těch kj akolik tuku a tak dál jsem snědla?