Hubneme od zítra!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
27.8.12 13:32

Ahoj,
můžu se přidat? Hubla jsem tak nějak od února, shodila jsem 10 kilo, teď přes prázdniny, jak je jinej režim a nemůžu se stravovat podle sebe, tak jsem zase 2 kila nabrala a to tedy neee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
27.8.12 13:33

Pikol, stob mi doporučil 6000 kj, cvičit hodlám, dneska jsem zahájila zumbou u který jsem se mimochodem celkem pobavila a na večer jsem si už oprášila rotoped :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
27.8.12 13:39

Tak nechod pod tech 6000, 5300 je malo. Ten tuk, dej si hrst orisku, to mas dost tuku, nebo si nalej na salat olej. To ti naskoci i ty kj.
To pujde. Nezarucuju 10 kg za mesic, ale 0,5-1 kg tydne tak jde. Me se vzdycky vaha houpe kolem parset gramu a pak hop a je zase min :-)
Ja svoje jidelnicky nevim jestli budu psat, treba vcera zadny slava, navic obcas dost jedu v alkoholu, vino, cider a mojito :-)
Ja bych zase klidne kila vymenila za deti, kazdymu to holt nejde, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
27.8.12 13:43
@pikola píše:
Tak nechod pod tech 6000, 5300 je malo. Ten tuk, dej si hrst orisku, to mas dost tuku, nebo si nalej na salat olej. To ti naskoci i ty kj.
To pujde. Nezarucuju 10 kg za mesic, ale 0,5-1 kg tydne tak jde. Me se vzdycky vaha houpe kolem parset gramu a pak hop a je zase min :-)
Ja svoje jidelnicky nevim jestli budu psat, treba vcera zadny slava, navic obcas dost jedu v alkoholu, vino, cider a mojito :-)
Ja bych zase klidne kila vymenila za deti, kazdymu to holt nejde, no :-)

Děti??S radostí půjčím :lol: Ne, chápu tě, nám první taky nešla a vím, že to bylo na nervy :hug: :hug: :hug: Ale určitě to přijde!!

Já nechci 10 kilo za měsíc, vím, že to půjde pomalu, ale hlavní je, že to půjde!!Pač už letos jeden pokus byl a nevydržela jsem :oops: :cert:,ale ted bych to do konce roku chtěla doladit, respektive do vánoc schodit 12 kilo, tak zní naše sázka s manželem, když vyhraju dostanu sušičku :lol: :lol: motivace jako blázen :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
27.8.12 13:43
@Saxana22 píše:
Ahoj,
můžu se přidat? Hubla jsem tak nějak od února, shodila jsem 10 kilo, teď přes prázdniny, jak je jinej režim a nemůžu se stravovat podle sebe, tak jsem zase 2 kila nabrala a to tedy neee :)

já se taky přidala dneska, pojd k nám, čím víc dušiček, tím to líp půjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
27.8.12 13:48
@pikola píše:
Ja bych zase klidne kila vymenila za deti, kazdymu to holt nejde, no :-)

no tak vínko je taky moje slabůstka :P :D Ale budu se muset obětovat :zed: :mrgreen: Nám malý taky dlouho trval, než se konečně zadařilo, držím palečky, ať se dočkáš co nejdřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
27.8.12 13:54

Holky diky za prani, ale my se jen tak nedockame, nejspis si budem muset na decko usetrit a jit si to zaplatit :-) ale co, do ty doby budu krasna a hubena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
27.8.12 13:57

Kač, pij hodne vody, vecer bilkoviny a zeleninu a melo by to jit :-) i kdyz do vanoc trochu sibenicni termin, ale da se to, kilo za tyden.. ale bude to stat teda hodne sebeovladani!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
27.8.12 13:59
@Klára píše:
A jak často jsi na ten Heat chodila?

2-3 krát týdnně na jednu hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
27.8.12 14:01
@pikola píše:
Kač, pij hodne vody, vecer bilkoviny a zeleninu a melo by to jit :-) i kdyz do vanoc trochu sibenicni termin, ale da se to, kilo za tyden.. ale bude to stat teda hodne sebeovladani!

já vím, já vím :nevim: :lol: :lol: ale víš co, ta motivace :lol: :lol: :lol:

a děkuji za kráný blog, ted jsem ho pročetla a zase si mě o trochu víc nabudila, díky :kytka: :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
27.8.12 14:01
@RencaVlkova píše:
Já jsem na to chodila 3× týdně asi půl roku a dole nebylo ani kilo

Tak protože tam si musíš hlídat tepovku. Buď si to nechat změřit a nebo já to umím trochu poznat. Jednoduše se moc nezadýchat. Nechodit moc rychle, abys spalovala cukry a držela jen kondičku, ale spíše pomaleji ve stejném tempu, kdy se spalují tuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
27.8.12 14:04
@pikola píše:
Nechci remcat, ale to je malo jidla. Pokud teda nejis velke porce..
Cornflaky jsou sice nic moc, ale co, mleko klidne polotucne, pridat ovoce
K jablku jogurt
Obed ok
Jeden suchar je malo, aspon dva
Houska, no, lepsi by bylo bez, ale cottage aspon pulku, pridej zeleninu, mozna i sunku

Pokud budes jist malo, budes mit hlad a pak'se budes dojidat vecer.

Ja se musim pochvalit, za mesic -2 kg, nyni 74, merim 180 cm :-)

Díky, je to ale jen nástin, já pak když mám hlad, tak něco přidávám. Už dávno vím, že nemá cenu se trápit hladem. To nikdy nedopadlo dobře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
27.8.12 14:04
@pikola píše:

já vím, já vím, ale ta motivace je velikáá :lol: :lol: je pravda, že já mám dobrej metabolismus a mám vyzkoušeno, že změna jídelníčku mi fakt zabírá, jen se od něj neodchýlit a maminčiny buchty a koláče prostě ne a ne a nedávat do pusy :twisted: :lol:

a děkuji za tvůj blog, ted jsem pročetla a jsem zase o kousek víc nabuzená :mrgreen:,díky moc :kytka: :pankac: :potlesk:

mmch.taky mám doma dva kocoury :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
27.8.12 14:07

@Melany86 Rozumná řeč :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
27.8.12 14:11

@pikola já jsem natvrdlá, jak poznám kolik těch kj akolik tuku a tak dál jsem snědla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková