Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já dneska k snídani jogurt a rohlík s máslem, šunkou a sýrem, na oběd těstoviny s nivovou omáčkou…hrlza
Holky, pěkné jídelníčky
No musíme to vydržet, chutě sice mám, ale stačí, abych se šla podívat do zrcadla a chutě jsou hned fuč
![]()
@renule 13 píše:
Tak sem probrala lednici a můj dnešní jídelníček.snídaně: neslazené kafe, půlku chleda s máslem 1rajče paprika, zelená cibulka a 1 vajíčko. Slenka vody.
oběd: mleté maso s rajskou
večeře: zeleninový salát s hermelínem. K pití voda.
Doufám, že to dám.
No tak kdybych já jedla toto, tak mám další kilo navíc
Hermelín, mleté maso…to asi nebude to pravé ![]()
@RencaVlkova píše:
Já dneska k snídani jogurt a rohlík s máslem, šunkou a sýrem, na oběd těstoviny s nivovou omáčkou…hrlza
@missmiri píše:![]()
Nivová omáčka? To je tučné jak nic…
Já vím, ale tak dobrý…:(
Já dneska jím ![]()
snídaně: cornflaky s odtučněným mlékem
svačina: jablko
oběd: brambory s dušenou mrkví, kuřecí plátek
svačina: suchar s gervais a rajčátkem
večeře: celozrná houska a cottage
@missmiri píše:
Já dneska jím
Ty vogo, jak to dokážete!!!
@missmiri píše:
Já dneska jím
to vypadá suprově ![]()
Tak už jsem si šupla i metřík
Jak často se budete vážit? Já se zvážím asi až za měsíc, aby tam aspoň nějaká změna byla a mě to potěšilo ![]()
@RencaVlkova píše:
Ty vogo, jak to dokážete!!!
Třeba tak, že vážím 118 kilo a je mi z toho už hnusně!!! Já to vydržím, horší bude si nedat nic sladkého. ![]()
@lucccie Já jsem si napsala váhu a cm v pase dneska, budu to dělat cca co 14 dní. Častěji to nemá cenu. Akorát to stresuje.
@missmiri píše:
Já dneska jím
to vypadá opravdu hezky. to bych asi nezvládla zase ja ![]()
Já prostě kromě snídaně, kdy si aspoň půlku chleba dát musím odbourám ty přílohy a hermelínu si dám trochu ať to má nějakou chuť a uvidíme.
Rajskou dělám, protože jsem ji slíbila dětem, budu se snažit sníst jen trošku budu držet tu plažovou dietu uvidím co to se mnou udělá ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Je mi 33 let, měřím 161cm a vážím 64kg. Chtěla bych zhubnout 4 kg a taky zpevnit tělo. Hlavně břicho
. Začla jsem chodit běhat a posiluji břišní svaly cvičením z pilates. Mám rozestup břišních svalů, tak zatím cvičím jen ty šikmé. Od zářím začínám chodit na pilates a láká mě ten heat. Uvažuji i, že si domu pořídím crossový trenažer nebo běhací plošinu, abych ve dnech, kdy bude fakt hnusně a nebude se dát jít běhat, nelenivěla. Můj problém je jídelníček. Jak už někdo psal, jím celkem zdravě, ale asi mám porce nevhodně poskládané a možná zbytečně velké?
Také nejím maso, tak mám možná málo bílkovin
Ujíždím na sladkém
. No a mám problém, se donutit jíst vícekrát za den.
@Klára Vítej! Já spíše potřebuji zhubnout hodně na centimetry. Jinak Heat vřele doporučuji. Když jsem přes zimu chodila, tak jsem si o 100 % zlepšila kondičku a zhubla asi 6 kilo bez výrazného omezování v jídle. Pak přišly ale stresy a nedostatek času na cvičení…no a je to zpět i s nějakým bonusem:(