Hubnutí - 20 kilo dolů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30317
8.5.26 08:42
@Nicole 1234 píše: Více

Jak kdybys popsala mě, jen jsem se do hubnutí vrhla až, když byly děti na 2. stupni. Nedávno jsem oblékla svatební šaty a jsou mi volné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
8.5.26 13:49

Bylo by asi dobré najít si jinou kompenzaci stresu. Že na stres reagujete jídlem, je naučené. Někdo jiný reaguje třeba kouřením, alkoholem, ale zažila jsem i lidi, kteří reagovali třeba tím, že šli do fitka, dělali dechové cvičení, vzali knihu do ruky… Vy jste se naučila jeden z těch horších kompenzačních mechanismů… Takže když cítíte stres a potřebu se najíst, tak se zastavte a zeptejte se, co jiného by vám v tu chvíli pomohlo se zregulovat? A začnete místo toho dělat to. Ze začátku to bude hodně o tom umět zabrzdit automatickou reakci (sáhnutí pro jídlo) a vědomě si vybrat něco jiného. Ale to něco jiného vás opravdu musí zregulovat. Musí se tam dostavit ten výsledek, že se vám po tom uleví. Pak časem začnete automaticky reagovat novým způsobem… A další věc je, že byste neměla chtít zhubnout rychle a tudíž se pouštět do drastických diet. Ony totiž ještě víc zvyšují stres a o to víc pak budete tíhnout k přejídání. Chce to malý deficit a smíření s tím, že to budete hubnout klidně rok a půl, dva roky. Nechvátat, nedávat tam tu naléhavost, že včera bylo pozdě. Ono většinou potřebujete mít za cíl změnu životního stylu. Rozhodnutí, že od teď prostě budete žít ten životní styl, který mají štíhlí a zdraví lidé, kterým záleží na jejich těle a zdraví. A to má být priorita. Zhubnutí je vedlejší produkt - je to jen důsledek změny v tom, jak žijete… Jinak se stresem by mohlo pomoci i to, když vynecháte věci, které nemusíte dělat. Spousta žen dělá v domácnosti a v životě věci, které ani dělat nechtějí. Nechce je po nich nikdo - ani děti, ani manžel. Ale ony mají pocit, že je dělat musí, že tak to má být. Kdyby je nedělaly, přišly by si jako špatné ženy a matky. Neinvestujete úplně zbytečně energii do nějakých takových činností? Jestli ano, tak si klidně dejte povolení je nedělat. A ušetříte energii, kterou budete moct věnovat třeba právě do vědomé změny života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
8.5.26 14:10
@Lollitka píše: Více

Marks and Spencer má i velikost 50, to samé Bonprix. Nedávno jsem kupovala oblečení online, tak jsem si toho všimla. Myslím, ze i MaxMara nebo jak se to píše. A nebo si na sebe ženy šití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
8.5.26 17:07
@Zvedava1 píše: Více

Jo Bonprix má i větší ještě, tam právě nakupují nejvíc kamarádky, které mají přes 120 kg. Plus jedna kamarádka ten Celebes a Ulla popken. MaxMara neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková