Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pribira se kdyz je prijem vetsi nez vydej a je jedno jestli kaloricky nadbytek dela recky jogurt nebo cokolada.
@Paula42 no je fakt že co dcera přestala spát v kočárku tak nechodím denně kilometry jako předtím na procházce ![]()
Pokud bys byla v kalorickém deficitu nebo rovnováze a změnila jídelníček jen tím řeckým jogurtem a začala přibírat tak to spíše znamená že máš bud lehkou alergii na laktozu nebo kasein, a tělo začne začalo mnohem víc zadržovat vodu.
@Anonymní píše: Více
A který kupuješ? Jestli ten s 10% tuku a 200g, tak se nedivím.
Tak to asi bude celkovou stravou a nižším výdejem.
Jedním jogurtem s 0% tuku si opravdu neobalíš stehna. To je spíš fakt, že jsi rapidně snížila pohyb ale jíš pořád stejně.
Osobně mi pomohlo si dávat obrovský pozor na dojíždění po dítěti. To je tam půlka jogurtu, tam půl rohlíku, tam zbytek sušenky = je to přece škoda vyhodit, žejo. A kalorie rostou a rostou. Člověk má pocit, že vlastně nic není, ale je to tam ![]()
Tak to tam bude jiný zádrhel. Piš si všechno, co sníš, každý oříšek, kousnutí, napití a uvidíš.
Tadaaaaa a mame mozneho viteze ![]()
Jinak odtucneny jogurt bych fakt nejedla, to je fakt ekl vetsinou ![]()
@Beruska999999 jakto že nejedla? já předtím do sebe cpala ještě s 5% tuku, k tomu ovoce a ještě někdy loupák🤦🏽♀️ pak jsem si to zkrotila, a ten jogurt teď jim jen s 0%
@DivícíSeŽena to jsem právě nechtěla protože mi to zapisování každého sousta tenkrát lezlo už na mozek, jakože opravdu ![]()
Je možný že jde váha nahoru kvůli řeckému bílému jogurtu? Jim pořádně stejně ale teď mám skoro 2kg nahoře, přijdu si celkově silnější, ne rapidně ale vidím že mám větší břicho i stehna, což jsem dřív neměla, a já hledám problém, myslíte že to může být tím jogurtem?