Hubnutí 2010

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4190
29.5.10 20:44

Holky a co udělat z hubnoucí diskuzi tloustnoucí…to by nám asi šlo všem ne…
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
29.5.10 20:52

Holky může se k vám přidat???Potřebuju motivaci a hlavně hlídat :oops: Hubnout drasticky se chystám teda až odstavím-pak udělám hubnoucí metřík,plánuju to na červenec,tak se snad zadaří.Potřebuju min. 5 kg dolů- a to nutně,nemůžu se na sebe koukat,před těhu jsem měla 45 kg,přibrala jsem 18 kg a osum mi zůstalo po porodu,3 kg ,,už" jsou dole,ale zbývajících 5 ne a ne!Vyloženě se nepřežírám,nejím maso,tak to musím nahradit jinde,problém je,že se po nocích učím(Vš),tak u toho občas i jím(sladké)- no fuj! :oops: :oops: :oops: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
29.5.10 21:10

Ahoj holky,
tak já hlásím, že mám kilo nahoře :-( , ale přikládám to MS a jasně, že částečně i žravé před MS. Ale už zas takový hlad nemám, tak se budu víc hlídat a neporušovat! Za 14 dní jedem na dovolenou, tak doufám, že aspoň ty 2 kg dolů se zadaří!

Jinak lacenko - fakt ses do toho opřela, super výsledek, za chvíli budeš u své vysněné váhy, ani se nenaděješ. Fakt to chce odhodlání. Takže se drž dál :palec: Je to paráda a i pro mě motivace, že to jde, když se chce!!!

Já v pondělí začínám s HA, (narůstá mi vysoká děložní sliznice a kdybyste viděly ten hnus, co ze mě při MS leze a v jakým množství, no hrůza, očistky hadr…), dostala jsem Diane 35, takže pro mě další důvod dietu dodržovat. Někdo po ní přibírá, tak mám strach, abych se ještě víc nezakulatila. Když to nezačnu brát, tak bych musela asi na kyretáž, což se mi teda faaakt nechce.

enny3 - klidně se přidej, čim víc nás bude, tím líp. :wink:

A co ostatní holky? Jak jste na tom?

Yweta - jj, přibírat by nám všem asi šlo dobře :mrgreen: To hubnutí je makačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
29.5.10 22:37

Lacenko teda musela jsem kouknout na to kolik si měla předtím a teda paráda!!!!!!! To je teda pohnutí váhou no paráda jen tak dál a to ještě k tomu kojíš si výborná!!!!!! Já jinak hlásím furt stejně 72 kg ale jsem i tak náramně spokojena :dance:

• Citovat
  • Upravit
15674
11.6.10 20:35

Holky, dneska nic? Tak já se nabonzuju jako první - horkotěžko jsem udržela stejnou váhu jako před 2 týdny. Ale snad mě omlouvá to, že kojím, trochu s tím bujujem a hlavně mám pořád hlad. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.6.10 21:03

hmm tak abych pravdu řekl atak já to dneska zasklila, ani mi nepřijde že už je to 14dní? 8-o

No malá mi přestala přibírat takže hlídání šlo k šípku a s ním i každodenní vážení, ale naposled (tak 3dny z5) jsem měla 94,2 takže by se skoro dalo říct že žádná změna :nevim: Zvážím se zítra, ale před chvilkou jsem povečeřela dva párky s rohlíkem takže si iluze nedělám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.6.10 21:12

Holky, kdy máme další vážení? Dneska nebo za týden? Mám v tom trochu guláš…
Jinak kilo, co jsem měla nahoře, je dole a k němu ještě jedno. Asi to fakt bylo těma měsíčkama. Já vždycky hrozně zadržuju vodu, protože hodně krvácim. Vážila jsem se v úterý. Doma stále váhu nemám. Dneska už se nikde nezvážim a nejdřív, kdy se k vážení dostanu bude úterý. Jinak holky, my jedem příští týden na dovolenou a máme all-inclusive. Já to nechci vidět, to to zas neuhlídám a naberu. Jenže kdo má odolat, že? Budu se snažit, aby to aspoň zůstalo tam, kde to je. Jinak se picnu už.
A jak jde hubnutí ostatním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
11.6.10 21:18

Já se radši nevážím :-? Večeře jogurt s rohlíkem-pak si manžel vzal banán v čokoládě,tak jsem nevydržela a dala si kaštany :evil: No hlavně,že se mám na co vymlouvat,kojení,učení!No takhle do plavek nepůjdu dlouho :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.6.10 21:19

Dneska, je to 14 dní :wink: . Já mám teď právě taky nejspíš před MS a navíc Marunka špatně přibírá a válčily jsme s kojením, tak jsem se nechtěla moc omezovat. K tomu trochu nervy doma, takže omezení sladkého nešlo už vůbec :cry: . Ale nevzdávám to :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
11.6.10 21:20

Jo,jo all inclusive- to je něco,ale na dovolený žádný stres,pěkně si to užij,hubni až doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.6.10 21:20

Aha, tak dneska. Rozepsala jsem si to, když tu ještě nebyly poslední dva příspěvky (tedy dopoledne :oops: ) a hodila to sem až teď…

Holky, vás omlouvá to kojení, já bych při kojení váhu vůbec neřešila. A taky jsem to nedělala. I když možná jsem měla, aspoň trochu.

Ale musím se přiznat, že zatím jsem se do toho fakt neobula podle mých představ. Jsem prostě asi nemožná. Tak po tý dovolený to zas rozjedu jako těch prvních 14 dní.

Mamka bude zkoušet to Alli, má vzorky od kolegyně z práce. Prej jí to pomáhá, za 10 dní má dole 2 kg a to se nijak extra nehlídá. A ani ty prášky nebere 3× denně, jenom jednou po hlavním jídle. Problémy se stolicí taky nemá…tak to možná taky zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.6.10 21:26

No já hlavně omezila čokoládu a večerní žraní (večer už jen jím :D ). Jinak právě kvůli kojení se nechci omezovat, jím všechno a pořád. Problémy se stolicí jsem měla po prvním porodu tak velké, že i proto si teď hlídám, abych to moc nepřeháněla. Naštěstí Maruška zdá se snese v mlíčku všechno. Už jsem zkoušela zelí, čočku, brokolici, tak už chybí snad jen květák.

Na dovolenou máme jet na začátku srpna, sice nemáme all inclusive, je to v Čechách, ale jídlo je tam několikrát denně, ale zas je to se cvičením (pro mě i Anežku a s plaváním pro obě holky), tak třeba.. Hlavně tam nebudu mít co mlsat, takže nechci vidět ten absťák potom :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
12.6.10 10:40

Ahoj, tak u mě se váha drží pořád stejně. :nevim: A teď to šílený vedro, to se mi nechce přes den moc jíst, tak to doháním večer a to je blbý. :pocitac: Snad za těch 14 dní do dalšího vážení bude úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.6.10 12:02

Tak váha dneska dle předpokladu se fakt nic nezměnilo 93,7 :-? no uvidíme co bude dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
14.6.10 12:21

já se vážím každý pondělí…A dnes rekord 69 kg :dance: ale ještě mně stále do cíle chybí.
ale už mám nadváhu jen ¨1 kilečko od Nikči"před těhu :dance: ted bych ráda měla nižší váhu at jsem připravena na těhotenství :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová