Hubnutí 2010

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
21.6.10 15:39

Můžu se k vám přidat?

Ahoj,

ráda bych se k vám přidala, samotný mi to hubnutí vůbec nejde :twisted: Ještě v lednu jsem měla o 10kg míň než teď, jenže, co jsem začala chodit do práce, tak jsem v neustálém stresu a neustále se cpu…samozřejmě nejvíc večer a sladkým… Minulé léto se mi podařilo dostat se na moji předporodní váhu, zhubla jsem cca 12 kilo, hezky pomalu, asi během půl roku, právě tady v diskuzi hubneme s dvojčátky… Ale to už je tak dávno, do ničeho se nevejdu a samozřejmě moje sebevědomí je na bodu mrazu… Můžu se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.6.10 11:24

Není dnes ten velký pátek?
Takže já bohužel 94,1 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.6.10 11:35

67,8 :-P

• Citovat
  • Upravit
18651
25.6.10 14:32

aha tak koukám že zakladatelka už nepřijde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.6.10 15:32

Zakladatelka asi ne ;) ale já jo. Ovšem já dneska 83kg, ale až po snídani, nějak jsem zapomněla :oops: . Ale včera jsem měla ještě 82kg. Nějak to nejde, ale v úterý jsme byli na vítání občánků a já se v pohodě vešla do oblečení, které jsem měla na bráchově svatbě v srpnu (takže na konci 3.měsíce těhotenství :dance: :dance: :dance: ). Vždyť říkám, že těch 6kg, co jsem nabrala v těhotenství a neshodila, mám jen v prsou :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
25.6.10 15:51

ahoj, můžu se přidat??? Koukám,že se měkterým z vás i daří :hug: jinak moje výchozí váha je 95 kilo, momentálně mám 89 a cílová váha je 80 kilo, takže už chybí jen 9. :think: :lol: ale už to že jsem se dostala pod 90 je pro mě úspěch. jinak te´d valím plavat, to je jedinej pohyb, který mě baví, jinak sport nesnáším :oops: no a kdy že tady máte převážení??? Já nemám teda digitální váhu, takže není moc vidět, jestli ta váha jde dolu, vážím se tak jednou za 14 dní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.6.10 17:12

Ahoj goldenko, vážíme se po dvou týdnech (zrovna dneska), takže příště 16.7. Na první straně této diskuze je tabulka pro sledování, jak to komu jde (nebo nejde - můj případ :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.6.10 19:37

Ahoj holky,
není dneska vážení?

Já se nabonzuju jako první, je to hrůza…týden před MS (žravá), HA a dovolená s all-inclusive a válení na pláži je vražedná kombinace......takže já jsem opět na začátku, všechno mám zpět :evil: :evil: (i když možná až 2 kg je zadržená voda před MS, to tak mívám, tak uvidím po)
Ale od pondělka začínám znova a už fakt natvrdku! Koupím si to Alli, mamka to zkoušela 4 dny a shodila 2 kila. A to má asi 70 kg a chce shodit asi 7 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.6.10 19:38

No tak první nejsem, rozepsala jsem si to ráno a vložila až teď… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
25.6.10 20:13

68 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
26.6.10 10:25

tak já teda těch 89. ale přesný jako vy to mít nebudu, nemám digitální, takže je to kilčo sem, kilčo tam, jak se to zrovna rafice hodí :lol: no ale každopádně to jde dolů a kraťase co jsem si před měsícem koupila, můžu strčit do skříně, protože mě spadnou i zapnutý :mrgreen: viz včera v kauflandu, kdy jsem je lovila až pod prdelí :oops: :roll: jak to řešíte s oblečením vy??? Takhle mě to bude stát majlant, jsem si říkala, že si popošiji knoflík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
26.6.10 10:27

a lze mě ještě nějak přidat do tabulky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.6.10 16:53

Jé, goldenko, omlouvám se. Já jak jsem upravovala tabulku, tak jsem to nějak popletla a kus jsem jí vymazala. Napravím to, a pokud jsem vymazala někoho jiného, tak prosím dejte vědět. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
26.6.10 18:30

díky za přidání do tabulky, tak doufám, že vydržím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.7.10 19:11

Holky, o prázdninách se jako nehubne??? No, já mám co říkat, pořád se nemůžu dostat pod 82kg :zed: . Ale jako velký úspěch beru fakt, že jsem minulý týden u našich nebřibrala, páč to byla pořádná výkrmna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová