Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
ráda bych se k vám přidala, samotný mi to hubnutí vůbec nejde
Ještě v lednu jsem měla o 10kg míň než teď, jenže, co jsem začala chodit do práce, tak jsem v neustálém stresu a neustále se cpu…samozřejmě nejvíc večer a sladkým… Minulé léto se mi podařilo dostat se na moji předporodní váhu, zhubla jsem cca 12 kilo, hezky pomalu, asi během půl roku, právě tady v diskuzi hubneme s dvojčátky… Ale to už je tak dávno, do ničeho se nevejdu a samozřejmě moje sebevědomí je na bodu mrazu… Můžu se k vám přidat?
Zakladatelka asi ne
ale já jo. Ovšem já dneska 83kg, ale až po snídani, nějak jsem zapomněla
. Ale včera jsem měla ještě 82kg. Nějak to nejde, ale v úterý jsme byli na vítání občánků a já se v pohodě vešla do oblečení, které jsem měla na bráchově svatbě v srpnu (takže na konci 3.měsíce těhotenství
). Vždyť říkám, že těch 6kg, co jsem nabrala v těhotenství a neshodila, mám jen v prsou
.
ahoj, můžu se přidat??? Koukám,že se měkterým z vás i daří
jinak moje výchozí váha je 95 kilo, momentálně mám 89 a cílová váha je 80 kilo, takže už chybí jen 9.
ale už to že jsem se dostala pod 90 je pro mě úspěch. jinak te´d valím plavat, to je jedinej pohyb, který mě baví, jinak sport nesnáším
no a kdy že tady máte převážení??? Já nemám teda digitální váhu, takže není moc vidět, jestli ta váha jde dolu, vážím se tak jednou za 14 dní ![]()
Ahoj goldenko, vážíme se po dvou týdnech (zrovna dneska), takže příště 16.7. Na první straně této diskuze je tabulka pro sledování, jak to komu jde (nebo nejde - můj případ
).
Ahoj holky,
není dneska vážení?
Já se nabonzuju jako první, je to hrůza…týden před MS (žravá), HA a dovolená s all-inclusive a válení na pláži je vražedná kombinace......takže já jsem opět na začátku, všechno mám zpět
(i když možná až 2 kg je zadržená voda před MS, to tak mívám, tak uvidím po)
Ale od pondělka začínám znova a už fakt natvrdku! Koupím si to Alli, mamka to zkoušela 4 dny a shodila 2 kila. A to má asi 70 kg a chce shodit asi 7 kg.
No tak první nejsem, rozepsala jsem si to ráno a vložila až teď… ![]()
tak já teda těch 89. ale přesný jako vy to mít nebudu, nemám digitální, takže je to kilčo sem, kilčo tam, jak se to zrovna rafice hodí
no ale každopádně to jde dolů a kraťase co jsem si před měsícem koupila, můžu strčit do skříně, protože mě spadnou i zapnutý
viz včera v kauflandu, kdy jsem je lovila až pod prdelí
jak to řešíte s oblečením vy??? Takhle mě to bude stát majlant, jsem si říkala, že si popošiji knoflík ![]()
Jé, goldenko, omlouvám se. Já jak jsem upravovala tabulku, tak jsem to nějak popletla a kus jsem jí vymazala. Napravím to, a pokud jsem vymazala někoho jiného, tak prosím dejte vědět. ![]()
Holky, o prázdninách se jako nehubne??? No, já mám co říkat, pořád se nemůžu dostat pod 82kg
. Ale jako velký úspěch beru fakt, že jsem minulý týden u našich nebřibrala, páč to byla pořádná výkrmna.