Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mužu se přidat k vám do diskuze začinam byt zoufalá.Nevim čim to je ale po porodu mam rok a stale kynu.V těhu jsem přibrala všeho všudy 10 kilo,což neni tak moc.Jenže přestala jsem kouřit jim stejně ale stale kynu a to za rok 13 kilo.Nechápu to lidi mi řikaj ,ati zajdu k lékaři ale,co tam jako budu dělat dobry den proč pořád kynu když skoro nic nejím ?to je trapné
,co my asi dr řekne že už nevim čim to je chci začít cvičit do ted nebyl čas jedno dítko je ve škole druhé na mě závyslé navic ven v kočarku ani nahodou nevydrží.No abych to schrnula před druhym těhu jsem vážila 67 kilo při výšce 165 cm no a ted mi váha ukazuje 83 kilo!!!! já přibírám snad ui ze vzduchu.máte nějaké osvědčené metody a neřikejte nežrat protože já už bych byla jen snad na vodě.
hkac se divila, že jsem ani nedala vědět, že s hubnutím končím, tak tady kopíruji příspěvek, který je ale o 1-2strany dál
asi nějak zapadl a proto jsi si ho nevšimla, ale já tady psala, že končím kvůli IVF. Držím vám palce holky
já mám momentálně 86 kilo
„tak koukám, že jako již každý měsíc jsem to vážení zaspala, to jsem celá já. každopádně já rovných 87 a tímto tak trošku končím, protože mě za 6 dnů čeká odběr vajíček na IVF. Budu se snažit se držet zkrátka, ale pořád dál, aby jsem nabírala pokud možno co nejmíň. Modlete se semnou ať nám to vyjde mám vize v těhu nenabrat víc jak 10 kilo, mimčo si bude mít určitě z čeho brát, mám pořád 20 kilo nadváhu. Budu vás určitě sledovat jak se vám daří a fandit vám. Mojí velkou odměnou za držení se zkrátka byla pochvala doktora v centru asistované reprodukce, řekl mi, že jsem skvělá a že se nám teď hrozně zvýšili šance na úspěch, takže holky děkuji, že jste mě vzali mezi vás a jak koukám, zhubli jsme zatím všichni postejno kil“
goldenko, omlouvám se, ale fakt jsem to nepostřehla
. Každopádně mnohem důležitější je, že se vám to povedlo a moc vám přeju, aby to všechno šlo, jak má a vy se brzy dočkali štěstíčka v podobně zdravého miminka
.
A doufám, že co budeš nabírat, budu já shazovat, páč jak nás učili na ZŠ, SŠ i VŠ, platí zákon zachování hmotnosti
.
lacenka píše:
jdem do toho?
https://www.emimino.cz/…aritu-55043/
Hezký večer.
Mohla bych se přidat do klubu hubnutí? Potřebuju se zbavit 7kg, které mi naskákaly od doby, co jsem přestala kouřit.
Jím pořád stejně, ale co jsem přestala, zpomalil se mi metabolismus, jsem každý den nafouklá, mám křeče, stolice 1× za 10 dní.. Určitě to také někdo zná. ![]()
Kila pořád narůstají. Už s tím musím něco dělat! Ale hodila by se mi podpora. ![]()
Jasně, přidej se. Už jsme tu zbyly jen dvě, tak aspoň nás bude víc. Já pořád stojím na 80kg
. Ale snad to aspoň už nepoleze nahoru..
Ta moje váha pořád nebezpečně stoupá. Budu ráda, když půjdou dvě kila měsíčně. A to mi přece zvládnem!
Já ale ještě bohužel nevím jak.
Pro začátek přestanu jíst sladké a smažené. Jakou dietu držíš ty?
StřeLenka píše:
Ta moje váha pořád nebezpečně stoupá. Budu ráda, když půjdou dvě kila měsíčně. A to mi přece zvládnem!Já ale ještě bohužel nevím jak.
Pro začátek přestanu jíst sladké a smažené. Jakou dietu držíš ty?
Nedržím dietu. Výrazně jsem omezila čokoládu (moje droga
) a sladké, nejím na noc (tj večeřím do 7h, páč chodím spát kolem desáté). Mně zůstaly po každé holce cca 4kg, a dalších hodně jsem měla navrch už před Anežkou
. Ale už to neřeším tolik jako dřív a chodím i mezi lidi
.
Mezi lidi chodila i má 15o-ti kilová spolužačka, taktéž i spolužačka s 48 kily.
Růžičková za život zhubla 766 kilo a jak byla oblíbená.
Když se kolikrát kouknu v sedě na své „kejty“, tak bych také chtěla být neviditelná.
Čokoláda je také má droga.
Jeden čas jsem dělala to, že když jsem na ní měla chuť, tak jsem si vzala sladidlo. Fuj!
Tak mi to zkazilo chuť, že už jsem neměla chuť na nic. ![]()
střeLenko vítej, já jsem ta druhá. Sdietou teda taky moc neporadím pořád kojím, ale hlídám si hlavně večerní jídlo, to je moje neřest nacpat se v deset a jít spát tak s t ím je ted konec. Jinak tentokrát mi i dost pomáhá to kojení a lítání kolem dětí a domácnosti ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Jsem 15 měsíců po porodu, nemám ani kilo navíc, ale pořád mám těch 90
a to je hnus. Poslední dobou jsem se začala trochu krotit a mam v plánu plavání. No nevim, jak na to zareaguje mé tělo.
. Potřebovala bych 20 dolu, ale to je asi za hranici mých možností.
Koukala jsem ,že máte nějaký tabulky. Ale ženský, já na váhu nevlezu, já mam trauma tam vidět tu devadesátku, ne-li o kilo dvě, no i tři víc. V těhotenství jsem byla hotová při vážení, pak jsem se zvážila měsíc po porodu, to jsem měla 86 a nabrala jsem, takže to beru odhadem. Ale dneska jsem na sebe natáhla stoletý kalhoty vel. 46, takže jsem pořád stejná, řekla bych. Akorát to panděro, ta pneumatika, vzala bych kudlu a pryč s tim.
Jůů tak že by se zas rozjela tato hubnoucí diskuze? No mě je to fuk kde budu práskat že jsem čuně neskutečný co si dalo dvě večeře
![]()