Hubnutí 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
1.8.18 13:22
@Jitka1961 píše:
ahoj,tak kalorie nepocitam,ale mozna bych to zkusit mela..dnes 76,8kg,takze za tyden kilo,jde to,ale asi budu muset vic zprisnit.. :mavam:

Víc než kilo týdně se stejně nedoporučuje hubnout, nemyslím si, že by jsi to měla považovat za neúspěch, právě naopak! Že se dva dny váha nehnula nic neznamená, někdy se pár dnů drží a pak skočí najednou dolů.

Jinak já hlásím po týdnu a něco 1,3 kg dole, spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.8.18 14:34

jojo ja vim,,evulina gratulka,pekny :potlesk: ja si pripadam i takova otekla asi z tech veder a ikdyz dost piju…budu pokracovat dal,uz si ani nevzpomenu na rohliky nebo susenky coz je dobre :lol: koukam na ruzny recepty na netu a vzdělávám se :) a nekdy chci zkusit jen zeleninovy den na odlehceni…at uz ty vedra zkonci!!!…paa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
2.8.18 21:19

Kilo za týden je super spíš spíš příliš. Co by sis predstavovala?

My jsme dnes ukončili vandr (dovolená ještě pokračuje, ale už v civilizaci) a povedlo se to bez sacharidů!!! V to jsem nedoufala. Včera js teda měla polívku s pridanejma nudlema.

Hrozně mi pomohlo nasuseny maso, mandle (na noc jsem macela), prazeny slunečnicový semena, špek a na něm jsem dělala houby, k snídani makovou kaši (to se teda dost náročné. Strávila jsem to jen díky mrkví, kterou jsem to zavrsila). Ale rozhodně jsme neměli hlad a chutě, mužovi to též vyhovovalo, a nutila jsem ho jist chleba který jsme táhli. Nezminila jsem ještě mrkve okurky, rajčata , cuketu, ty nás pěkně zatizily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
2.8.18 21:21

Šíleně ale silene jsme se potili, ale říkám si ze je to při námaze dobre,ne? Pili jsme hodně vody bylo dost. Nemám šanci se zvazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.8.18 07:29

ahojky..tak ja presne po tydnu 76.1kg coz je 1.7kg dolu,,,huraaaa ;) je pravda,ze v tehle vedrech se moc jist neda,neni ani chut ani nalada,ale nemam pocit,ze bych nejak stradala…včera k obedu kureci na slehacce zelenina,odpol kys,smetana s kokosem vecer LC chlebik s pomazankou a rajce..a neodpiram si ani vodovyho nanuka….pokracuju dal..pristi sobotu ma moje dcera svatbu tak snad tam budu vypadat o něco lepe,,drzim palce vsem…paaa :potlesk: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
3.8.18 17:18

@Jitka1961 super! Se máš že neotykas!

Já včera měla Míšu muz vodovyho nanuka a ten Míša mi přijde lepší. Vsadila Bych se, že GI má priznivejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.8.18 18:22

ale taky mi otekaji nohy,sleduju takovy burty okolo kolen :D dnes jsem skoro nejedla,az ted vecer uvidim co bude na vaze zitra :roll: mam pocit,ze vic nez dnes rano :P ja jedu v twisteru,ma jen 15gramu sacharidu takze to si neodpustim…ale dobry,,jeste 11kg a budu nadsena,,snad..,mam na to do pulky listopadu :roll: paaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 19:30
@markos píše:
Kilo za týden je super spíš spíš příliš. Co by sis predstavovala?

My jsme dnes ukončili vandr (dovolená ještě pokračuje, ale už v civilizaci) a povedlo se to bez sacharidů!!! V to jsem nedoufala. Včera js teda měla polívku s pridanejma nudlema.

Hrozně mi pomohlo nasuseny maso, mandle (na noc jsem macela), prazeny slunečnicový semena, špek a na něm jsem dělala houby, k snídani makovou kaši (to se teda dost náročné. Strávila jsem to jen díky mrkví, kterou jsem to zavrsila). Ale rozhodně jsme neměli hlad a chutě, mužovi to též vyhovovalo, a nutila jsem ho jist chleba který jsme táhli. Nezminila jsem ještě mrkve okurky, rajčata , cuketu, ty nás pěkně zatizily.

Sušís si maso doma? Jestli jo, prosím hodíš recept? Chtěla bych ho zkusit..díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 19:34
@markos píše:
@Jitka1961 super! Se máš že neotykas!Já včera měla Míšu muz vodovyho nanuka a ten Míša mi přijde lepší. Vsadila Bych se, že GI má priznivejsi.

Dělala jsem tuhle domácí nanuky - domácí jahodová marmoška, rozmixovaná s plnotučným tvarohem od Bemagra, troškou domácího kozího jogurtu a mírně přislazeno moučkovým cukrem - do tvořítek na nanuky zmrznout.
Pak rozehřát ve vodní lázni trošku kakaového másla, přidat kakao, trošku mleté vanilky a javor. sirupu.
Nanuky z mrazáku rychle vytáhnout z tvořítek (pomocí nahřátí tvořítek v horké vodě a ihned namáčet do čokoládové lázně (čokoládu vhodné mít v užším hrnku, vysokém cca jako ty nanuky). Dát ztuhnout na prkénko, je to ztuhlé vlastně hned. Nožem oddělat od prkénka a opět dát zpět do tvořítek a do mrazáku.
Mňam - všem chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 19:35

1,9 kg dole :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.8.18 20:16

ahojky,tak hubnuti se zastavilo,dokonce dnes 76,6kg,ale vytrvam,treba se to zas pohne..hresila jsem i orisky takze se nemuzu divit…srovnam se do late,slibuju,a budu pokracovat bez hrišků,,, :,( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
6.8.18 21:34

@Jitka1961 mě půl kila litá sem a tam normálně. Před MS ootecu klidně o 1,5kg.

Evulino maso jsem susila poprvé, procetla pár receptu na webu. Zkusila jsem vepřové a hovězí. Prý je fuk jak drahé, hlavně odblanit. Takže falesnou svickovou a moc hezky kus kýty. Někdo radi zmrazit kvůli lepšímu krájení, někdo, že je to fuk. Muž pravil, že hlavně ostrý nůž. Kraji to na plátky cca 2mm, je pravda, že se to maso dost přizpůsobí, vytáhne a natvaruje. Buď jsme naložili do sojovky nebo do koření bez soli, druhý den dát susit. Solit až těsně před sušením. Prý Solit a korenit min, prý je to sušením hodně výrazně. Mě to přišlo málo slané, ale na vandru mi vždy chybí sůl. Takže vyzkoušet. Pak zas záleží na sušičce. Máme výbornou Bielmeier, susila jsem na nejvyšší stupeň a střídala platy. Susilo se to velmi rychle.tak půl dne. Jo, nenakladat do oleje, pak by to neusschlo.

Mám dobrý pocit, jako by mi splasklo břicho! Nemám zde vahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
7.8.18 08:16
@markos píše:
@Jitka1961 mě půl kila litá sem a tam normálně. Před MS ootecu klidně o 1,5kg.

Evulino maso jsem susila poprvé, procetla pár receptu na webu. Zkusila jsem vepřové a hovězí. Prý je fuk jak drahé, hlavně odblanit. Takže falesnou svickovou a moc hezky kus kýty. Někdo radi zmrazit kvůli lepšímu krájení, někdo, že je to fuk. Muž pravil, že hlavně ostrý nůž. Kraji to na plátky cca 2mm, je pravda, že se to maso dost přizpůsobí, vytáhne a natvaruje. Buď jsme naložili do sojovky nebo do koření bez soli, druhý den dát susit. Solit až těsně před sušením. Prý Solit a korenit min, prý je to sušením hodně výrazně. Mě to přišlo málo slané, ale na vandru mi vždy chybí sůl. Takže vyzkoušet. Pak zas záleží na sušičce. Máme výbornou Bielmeier, susila jsem na nejvyšší stupeň a střídala platy. Susilo se to velmi rychle.tak půl dne. Jo, nenakladat do oleje, pak by to neusschlo.

Mám dobrý pocit, jako by mi splasklo břicho! Nemám zde vahu…

Dík moc za radu s masem! :palec: :mavam:
Já mám maso v mrazáku, máme svoje, takže já bych to právě zkusila z toho zmraženého..Sušičku mám infra Yden, tak snad by se to mohlo taky povést :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
7.8.18 10:49

To máš super? Z jakého masa to zkusis? Napiš pak své postřehy. Já nasusim na dovolenou u more.

Jinak já se na LC cítím dobře. Jen teda unest poznámky mě mamy. Uvidíme, zda to zacvici s váhou. Připadá mi ze mam splasklejsi břicho ale nemám čím pomerit.

Na chalupě mi máma dělá trochu naschvaly, ráno jsem se nedostala ven, ale zas jsem se smajchlovala s nejmenším a to je tak nabijejici!!! Teď jsem se všemi dětmi na asfaltovem hřišti. Já zkouším inliny, že se naučil na kole!! A zbytek taky brusli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
7.8.18 16:38
@markos píše:
To máš super? Z jakého masa to zkusis? Napiš pak své postřehy. Já nasusim na dovolenou u more.

Jinak já se na LC cítím dobře. Jen teda unest poznámky mě mamy. Uvidíme, zda to zacvici s váhou. Připadá mi ze mam splasklejsi břicho ale nemám čím pomerit.

Na chalupě mi máma dělá trochu naschvaly, ráno jsem se nedostala ven, ale zas jsem se smajchlovala s nejmenším a to je tak nabijejici!!! Teď jsem se všemi dětmi na asfaltovem hřišti. Já zkouším inliny, že se naučil na kole!! A zbytek taky brusli.

Tak to jste kádři, zvládnete sport i v horkých dnech, hlavně to nepřehnat :kytka:
Jo, bojkoty ze strany příbuzenstva taky znám, ale zas u střídavky mě to netrápí. Když mi vyjde rodinná sešlost s pochoutkama na dietní den, tak to holt poruším, dám si druhý sváteční den po sobě a pak zas najedu na svůj režim. A dá se říct, že mě hrozně baví, jak mě každej pak vidí jíst co hrdlo ráčí a přitom, že jsem tak zhubla. Každej se mě ptá, jak to dělám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková