Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Udělala jsem pokus. K LC stravě jsem přidala omezení mléčných výrobků , hurá 2kg dole! Konecne!
@markos píše:
Udělala jsem pokus. K LC stravě jsem přidala omezení mléčných výrobků , hurá 2kg dole! Konecne!
Také jsem došla stylem pokus omyl ke stejnému výsledku
Musela jsem omezit ( ne úplně vynechat) mléčné výrobky.
@Dixies a co ti zůstalo? Uvažuju, že budu jíst trochu tvrdí sýry (parmezán a pod) přijde mi to koncentrát živin. Mlíko určitě ne, to ani nepotřebuju. Mrzí mě mozzarela, ale tu fakt ne.
@markos píše:
@Dixies a co ti zůstalo? Uvažuju, že budu jíst trochu tvrdí sýry (parmezán a pod) přijde mi to koncentrát živin. Mlíko určitě ne, to ani nepotřebuju. Mrzí mě mozzarela, ale tu fakt ne.
Přestala jsem mlsat šlehačku do kávy (používám mandlové mléko unsweetened a kokosové sušené, omezila sýry. Občas do salátu nastrouhám Fetu nebo ovčí slaný sýr. Třeba Hermelín mám ráda, ale je mi po něm těžko. Já jsem na mléčné nikdy moc nebyla, tak mě to ani nemrzí.
@Dixies mandlové mléko jsem koupila včera a nic moc… šlehačka myslím myslím nevadi…
@markos píše:
@Dixies mandlové mléko jsem koupila včera a nic moc… šlehačka myslím myslím nevadi…
Mandlové mléko -fakt je nic moc, ale pro ten pocit, že je v kávě něco bílého, to přežiju.
. Šlehačka nevadí, ale když vypiju 4 presa za den, tak by se to docela nasbíralo. Ale také si dám. Jen ne pokaždé ![]()
@Dixies píše:
Mandlové mléko -fakt je nic moc, ale pro ten pocit, že je v kávě něco bílého, to přežiju.. Šlehačka nevadí, ale když vypiju 4 presa za den, tak by se to docela nasbíralo. Ale také si dám. Jen ne pokaždé
A co kokosové mléko? Nebo z jiných oříšků či semen?
@Evulina píše:
A co kokosové mléko? Nebo z jiných oříšků či semen?
Kokosové jsem si jednu dobu dělala svoje. Ale jsem pohodlná, tak si občas koupím v plechovce nebo sušené. To mi chutná moc. Ještě jsem zkoušela makové. Dcera si ho vyrábí často. Pro mne je to zatím nezvyklá chuť.
Ja v CR s mandlovym taky narazila. Tady jde koupit cerstve a je to o necem uplne jinem, fakt je moc dobre. Ty trvanliva v CR byla pro mne skoro nepitelna ![]()
@Dixies píše:
Kokosové jsem si jednu dobu dělala svoje. Ale jsem pohodlná, tak si občas koupím v plechovce nebo sušené. To mi chutná moc. Ještě jsem zkoušela makové. Dcera si ho vyrábí často. Pro mne je to zatím nezvyklá chuť.
Jo já teda myslela čerstvá mléka, domácí. Semena se namočí do vody přes noc, druhý den rozmixuje a přelije přes jemné sítko, ono to nezabere mnoho času..Nebo výživová bomba je konopné..
@Evulina píše:
Jo já teda myslela čerstvá mléka, domácí. Semena se namočí do vody přes noc, druhý den rozmixuje a přelije přes jemné sítko, ono to nezabere mnoho času..Nebo výživová bomba je konopné..
Přesně tak dělá dcera to makové.
@Dixies a jak to filtruje? Já jsem zkoušela několikrát a vždy jsem anrazila na nedokonalou filtraci.
„Kafe“ piju jen Karo jednou za den. zkusím dát tu smetanu.
@markos já jednou zkoušela kokosové a filtrovala jsem to přes utěrku - čistou samozřejmě.
@markos píše:
@Dixies a jak to filtruje? Já jsem zkoušela několikrát a vždy jsem anrazila na nedokonalou filtraci.„Kafe“ piju jen Karo jednou za den. zkusím dát tu smetanu.
Rozmixovaný mák vymačká přes plátno. Není to dokonalé, ale účel to splní ![]()
Ahojky holky,tak sem to pěkně podělala a začla občas jíst pečivo,takže musím začít znova teď budou zas ty Vánoce..ten říjen a vůbec podzim je psychicky náročnější,tak snad Vám se daří?