Hubnutí 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15189
7.8.18 21:55

Evulino chodivam tak v 6 ráno běhat běhat chodit dnes to neslo, tak jsem vzala děti do 11h na hriste, pak jsme zalezli. Po 5.h jsem vzala děti asi na hodinu k sousedovi do bazenu a asi tak v 7 jsme šli na 90min běhat, ale deti se vlekly byl to spíš indiánský běh s převahou chůze. A už jsem groggy nemám sílu ani hackovat.

Domácí zmrzlinu delam úspěšně pouze mrazenim džusu.. Dřívější experimenty mládež nejedla. Dnes jsem zkusila slehacku mascarpone, banán a nastrouhanou vysokoproc.coko. Uvidíme, zda to budu muset sama :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.8.18 06:30

ahojky,,tak se to konecne hnulo..75,8kg takze za 14dni 2kg,,huraaaa :D pokracuju ikdyz zítra jdu na svatbu tak to nevim jak dopadne..zvazim se az prijedu domu po vikendu…drzim palce vsem co zapasite s vahou,paa :) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.8.18 11:10
@nicky88 píše:
Tak ženské.. Kdo jde do toho se mnou? :D :D :D

Já určitě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.8.18 06:36

ahojky,tak jsem po svatbe doma,vse se krasne vydarilo,a ikdyz jsem tam jedla skoro vse tak mam 75.2 coz je dalších 0.6kg dolu,huraaa..jsem z low carb nadsena takze odedneška zas svůj rezim :potlesk: at se vsem dari s kileckama zatocit :D paaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
14.8.18 10:11

Ahojky, nejsem vyznavačka diet. Abych si udržela váhu, stojí mě to spoustu odříkání. Občas se mi to nelíbí, ale za ty roky jsem si zvykla. U mě je to genetika v rodinně, pohyb mám. V prvním těhu 100kg, v druhém těhu 100kg. To jsem se nepřejídala, jen jsem jedla na co jsem měla chuť, cca 5krát denně, k tomu třeba zmrzka. Prostě šílenost, když tohle je normální a doporučovaná stravovací frekvence. Nejím uzeniny, sladkosti (jednou či dvakrát za měsíc si něco malého dám), nejím bílé pečivo, tmavé celozrnné omezeně. Žádné konzervy, polotovary, smažené taky vyjímečně. Základ mám zeleninu, kousek ovoce, vejce, luštěniny, maso, tvrdý sýr a vývary. Jím 2-3krát denně. Piju 2l vody a 2 kávy. 170cm/60kg. Ale dvakrát jsem shazovala skoro 40kg a opravdu to stálo úsilí. Držím palce holky, ať dojdete k vysněné postavě :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
14.8.18 10:20

Ještě bych dodala, že doma normálně vařím, jídla úplně běžná, bramboráky, guláše, zapečené těstoviny, omáčky, vepřo knedlo, prostě klasickou československou kuchyni, peču, nosím do práce buchty, koláče, řezy, zákusky, jen si to prostě odříkám a nedám si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
14.8.18 17:12

@Borůvka1990 :palec: mas pevnou vuli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
14.8.18 17:51
@pajaxy píše:
@Borůvka1990 :palec: mas pevnou vuli :)

To ano, ale jak jsem psala, opravdu to není výhra. Lidé kolem Tebe jedí hranolky, párky, chlebíčky, zákusky… A ty si můžeš dát leda salátovku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
14.8.18 18:06

@Borůvka1990 jj, dokazu si to predstavit, ja odolat nedokazu :roll:
Teda jen nekterym zakuskum…Chlebickum, hranolkam apod. dokazu odolat, ale kvalitnim sladkostem teeezko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
14.8.18 18:20
@pajaxy píše:
@Borůvka1990 jj, dokazu si to predstavit, ja odolat nedokazu :roll:
Teda jen nekterym zakuskum…Chlebickum, hranolkam apod. dokazu odolat, ale kvalitnim sladkostem teeezko.

U mě to bylo tak, že jsem (už je to dávno) byla zvyklá jíst úplně všechno. Odolat jsem nedokázala. Šidítka nefungovala, takže nezbývalo, než se tomu vyhýbat. První pravidlo zní, že když to není doma, tak to nesním. Když vím že mi cesta vede kolem obchodů, tak si nevezmu peníze ani kartu. Jen kačky na pití a jídlo z domova. Prostě se to dá zařídit. A tělo i mozek si odvyknou, s každým dnem, týdnem a měsícem je to lepší. Až najednou zajdeš do cukrárny pro svíčky na dort a zjistíš, že tě to nechává absolutně chladnou. Nákupy v té rizikové době obstará manžel (dle seznamu a nemusí vědět proč nejedu i já), později stačí nejet hladová. Ale fakt stačí jen určitá doba a tvoje tělo bude žádat už jen základní potraviny. Horší je, když uděláš výborný segedínek s nadýchanými knedlíky a ty máš chuť sežrat celý kotel :lol: :P :zed: Ale jsou různá jídla k vaření, to méně zdravé nemusí být ob den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
14.8.18 22:19
@Borůvka1990 píše:
To ano, ale jak jsem psala, opravdu to není výhra. Lidé kolem Tebe jedí hranolky, párky, chlebíčky, zákusky… A ty si můžeš dát leda salátovku :P

Já tohle nemusím řešit. Resp. řeším to jen obden - jeden den jen 500 kcal, druhý den si klíďo ty hranolky nebo chlebíček dám. A takhle se to střídá.
Je to zatím to nejlepší, co sedí na mou povahu „svobodného“ člověka. Kdybych věděla, že si prostě nemůžu TÉMĚŘ NIKDY dát hranolky nebo párek, tak by to s mou povahou tak zamávalo, že by jsem se na to vykašlala už první den. Proto já low carb ani jiné stravovací systémy, které z jídelníčku něco vyškrtávají úplně, psychicky nesnesu a jdu od toho. Kupodivu, když mám vlastně obden vše dovoleno, nemám pak na to paradoxně ani takovou chuť a dám si radši to zeleninové jídlo. Ale vědomí, že si můžu dát hranolky, když budu chtít a stejně budu hubnout, to na mě má téměř euforický účinek :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.8.18 07:27
@Evulina píše:
Já tohle nemusím řešit. Resp. řeším to jen obden - jeden den jen 500 kcal, druhý den si klíďo ty hranolky nebo chlebíček dám. A takhle se to střídá.
Je to zatím to nejlepší, co sedí na mou povahu „svobodného“ člověka. Kdybych věděla, že si prostě nemůžu TÉMĚŘ NIKDY dát hranolky nebo párek, tak by to s mou povahou tak zamávalo, že by jsem se na to vykašlala už první den. Proto já low carb ani jiné stravovací systémy, které z jídelníčku něco vyškrtávají úplně, psychicky nesnesu a jdu od toho. Kupodivu, když mám vlastně obden vše dovoleno, nemám pak na to paradoxně ani takovou chuť a dám si radši to zeleninové jídlo. Ale vědomí, že si můžu dát hranolky, když budu chtít a stejně budu hubnout, to na mě má téměř euforický účinek :mrgreen: :lol:

Každá to máme jinak :lol: Já si zkrátka opravdu nemůžu dát obden tyhle jídla, u mě v tom doopravdy hrajou hlavní roli geny. Ale co si budem povídat, před menz se taky častěji utrhnu, a bez výčitek. Ne že bych spráskala na co přijdu, to ne, ale klidně si dám po 4 dny denně něco sladkého. Stejně před menz naberu 3-4kg , ale asi ne tuku, spíš vody. Pak to samo opadne. U mě je to za ty roky spíš životní styl. Jen se musím občas krotit ;) A s postavou jsi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.8.18 07:28

@Evulina
Kcal nepočítám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
16.8.18 20:00
@Borůvka1990 píše:
Každá to máme jinak :lol: Já si zkrátka opravdu nemůžu dát obden tyhle jídla, u mě v tom doopravdy hrajou hlavní roli geny. Ale co si budem povídat, před menz se taky častěji utrhnu, a bez výčitek. Ne že bych spráskala na co přijdu, to ne, ale klidně si dám po 4 dny denně něco sladkého. Stejně před menz naberu 3-4kg , ale asi ne tuku, spíš vody. Pak to samo opadne. U mě je to za ty roky spíš životní styl. Jen se musím občas krotit ;) A s postavou jsi spokojená?

Hele já mám v genech taky být silnější. Ne vysloveně obézní, ale na 163 cm klidně 70-80 kg. Před oběma dětma i po dětech jsem se vždy vrátila na výchozí váhu 68 kg, ale nevyhovovalo mi to, ráda bych 58-60 kg. Jela jsem střídavku, dosáhla super 60 kg, pak přišly nervy a já se na vše vykašlala, přibrala 4 kg, ale teď nervy polevily a já už mám zas za necelé tři týdny cca 2 kg dole - zas jsem na to najela a dobrý.
Mě spočítat 500 kcal a to pouze obden nevadí, v ty dny jedu bílkovinu + zeleninu + Psyllium + šťávu LaVita na doplnění živin a obden si můžu dát, co chci, bez omezení, bez počítání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.18 20:21

multisportka

musím taky už konečně něco shodit…hodila by se mi ta multisport karta. nevíte náááhodou kde ji sehnat? díky za případné tipy !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková