Hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
9.1.11 23:03

Tak už jsem se rozhodla, že se přidám, cíl jsem si dala 10 kg, bohužel sem pekla dort, tak ten se dojí (přece to nevyhodím, že) a jdu na to s váma :lol: Dietu držet nebudu, bude stačit, když se začnu stravovat normálně, tzn.žádná krabice sušenek denně, žádné pečení dortů, žádná čokoláda :lol: Takže za dva dny jsem tu s mrkví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.1.11 23:36

Taky jsem na diete. Po porodu mi zustalo sice jen kilo nahoru ale behem pobytu doma dalsi 3 pribyly! Pred tehu jsem ale i tak mela 5 kg nad svou oblibenou vahu :palec: , takze me ceka 9 kg. Vlastne uz „jen“ 8! Za tyden „kralikovani“ uz mam kilo dolu.
Priklad meho jidelnicku:
snidane celozrnny rohlik, lucina, zelenina
svacina banan
obed. Zeleninove rizoto
Svacina jogurt
Vecere duseny losos se zeleninou

Snazim se varit v pare a pojidat spise mene tucne veci.
No moc me to nebavi, hrozne mi chybi sladke. V sobotu mel pritel s dcerou jahodove knedliky a ja zeleninovy salat! :zed:

Pro me je nejvetsi motivace ze nemam co na sebe. Oblecu jen 2 jeansy co jsem si kupovala jako tehu. :wink:
A slibila jsem si (bohuzel nahlas pred pritelem) ze nakupy hadriku az zhubnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
9.1.11 23:40

Takze ja tyden pred porodem jsem vazila o 26 kg navic a 11 mesicu po porodu jsem mela vsechno dole. Nic jsem proto nedelala, jen kojila. Je pravda, ze prvni mesic jsem nemela vubec hlad a chut na jidlo, shodila jsem 15 kg. Neni to dobre, kdyz je to tak hodne za tak kratkou dobu, ale mala moc nenaspala a tak to prikladam i tomu. Po 12 mesicich(uz jsem nekojila)me vaha zase stoupla :cert: o pet kg nahoru. Vypadam desne, pneumatika se drzi porad. Vim ze je dobre jist pravidelne kazde 3 hod, proste telo nesmi mit pocit hladu, jinak zacne ukladat. Vim to a nedodrzuji to :evil: Se sousedou jsme se daly na beh, denne 15 min, behame asi 2 mesice a zmenu nevidim a pokud budu jist tak jak jim, tak ani neuvidim. Neumim se ve sladkem ovladat, coz ale neni zase takovy problem, podle studii. Dulezite je, kolik celkove kalorii za den snite a kolik vydate. Nejlepsi je si dat neco sladkeho hned po cviceni popr. dopoledne. Vim toho o spravne vyzive snad dost, ale lenost je silnejsi :evil: . Doufam, ze se jednou opravdu prekonam, doufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.1.11 23:49

Faldy teoreticky to znam taky skvele. Mam doma spoustu knizek jako: ploche bricho za 6 tydnu, nebo hubneme bez hladoveni…no praxe je jina!

Jo a zapomnela jsem rict ze cvicim. Sice jen doma ale pro me uspech! Predevcirem jsem udelala 35 sklapovacek a jeste dnes me boli svaly (nebo spis zbytky svalu)! Mam 3 cviky na nohy a zadek, ktere zaberou tak 15 minut…no druhy den jsem nemohla skoro chodit.
Hruza! Na to ze mi je 27 jsem pekne zdechla! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.1.11 15:25

Holky tak já nakonec nebudu muset držet dietu žádnou. Za 14 dní mi budou trhat dvě stoličky v zánětu, tudíž budu minimálně měsíc papat kašičky, rozmixované polívčičky a podobně. A pak že těch 6 kilo co mi zůstaly po porodu neshodim…ha ha :roll:

Horám čokolád a hektolitrům Coca coly hold odzvonilo.

Ale jako metodu hubnutí to nedoporučuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
10.1.11 17:37

Prodigy dej pokoj se zubama. Brr! To radsi budu tlusta, nez tenhle zpusob. Drzim palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
11.1.11 11:13

Holky, uvažovala jse nějaká o tabletách na hubnutí? Nemám s tím žádné zkušenosti atd.. Já sem lenoch lenivý :oops:
Našla jsem toto :
 http://www.drmax-lekarna.cz/…-tbl-30.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.1.11 11:46

Kasli na tablety. To jsou jen vyhozeny prachy. Ty doplnky stravy stejne nepomahaji. Nic jineho nez zdrava strava a pohyb stejne nepomaha. Nemusis se mucit v posilovne. Sama to taky nesnasim. Staci delsi prochazky s kocarkem, sem tam zaplavat a na jare vytahnout kolo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.1.11 11:48

Navic, kdyby opravdu fungoval pripravek diky kteremu zhubnes a vytvaruje ti problemove partie, myslis ze by stal jenom 500,–? Ne! Vyvazovali by ho zlatem! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
12.1.11 16:17

mě by bavila zumba ale nevím jestli můžu , sem 8 týdnu po porodu, prý se ještě zavinovává děloha.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
10.1.12 05:23

Ahoj holky, já mám od těhu( pět měsíců :? ) stále 15kg nahoře. Jsem z toho úplně zoufalá. Do teď jsem byla živa snad jen na sladkém. Vůbec nepochopíte, kolik jsem toho do sebe byla schopná za den dostat. Třeba troje kaštany za dopoledne :zed: Když jsem po svátcích vlezla na váhu, plakala jsem :,(

Tak je to teprve týden, co jsem se do toho pustila. Kojím, tak raději opatrně, ale ono to třeba půjde. Píšu si energetický deník na www.flora.cz a za týden mám 1kg dole :D , Uděla jsem si na těchto stránkách plán hubutí a na své váze bych měla být v srpnu. To bude rok po porodu a mně to úplně stačí. Dokonce si i jednou za den můžu dovolit dát něco malého sladkého( to bude tím kojením) a jde to dolů. Tak snad to zvládnu.
Teď je malý nemocný, ale chci přidat svižné prochajdy s kočárkem a to by bylo, aby se dílo nepodařilo:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
18.2.12 00:03

Ahoj holky, taky by jsem se ráda přidala. když jsem jela z porodnice, tak jsem měla nahoře 3kg, ale při kojení mi šla váha po třetím měsíci strašně nahoru a nejde mi to schodit. zatím nejím po 6hod a za měsíc jsem v pase dala 7cm dolů 1,5kg. Myslíte si, že šli hlavně tuky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
18.2.12 00:17

Holky já jsem tři roky po porodu a přibrala jsem 13kg. Od října držím dietu a mám 9kg dole. Jím cokoliv na co mám chuť ale jen dopoledne. Odpoledne maximálně talíř zeleniny. Jinak nic. A pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.3.19 15:16

Ahoj, posílám odkaz na docela hodně dobrou dietu :D Můžeš si sama vybrat co si dáš za meníčko :jazyk:. Nejlepší je zkusit podle chuti první set, a potom třeba zvolit jenom to, co ti chutnalo 8) Super je, že zkusíš a když ti nechutná, můžeš jim poslat poštou zpět, a vybrat jiný set :P Doporučuju :palec:

Jméno společnisti je prodietix :?

Příspěvek upraven 29.03.19 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.3.19 16:55

Ahojky , neni tu nektera co by chtela shodit 10 az 15 kg ? Potrebuji zhubnout ale je pro me tezke se k tomu dokopat , nejste na tom nektera stejne ? Co treba si psat a trosku se vyhecovat ? Treba to pujde ve dvou lepe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová