Hubnutí, cvičení, strava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4164
20.2.22 15:01

Nevím, kolik měříš a vážíš, ale těch 1800 mi přijde spíš na údržbu, možná nějakou mírnou redukci… Nepíšeš, co cvičíš, ale ono i to chce trochu měnit, aby si tělo nezvyklo, co takhle vzít cácorku na odrážedlo a pěkně zostra si vedle ní vykračovat, nebo indiánský běh?
Ještě bych ti navrhla vyzkoušet přerušovaný půst, což někdo tvrdí, že je blbost, ale spoustě lidem to funguje, a za zkoušku nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
20.2.22 15:16

@Karamba2020 my jsme teď byli 3 týdny doma, dcerka měla neštovice :roll: teď už dobrý, ale od příštího týdne když to půjde půjdeme ven. Snažím se posilovat 2×, pak 1× nějaké kardio a pak ten odpočinek. Snažím se zase začít zvolna, nechci se hned extra přetížit. U posilování střídám partie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
20.2.22 17:31

S dovolením se připojím.
U mě je problém menopauza a fakt hodně ráda jím, problém že mi chutná vše. jedla jsem tak celý život a prakticky jsem se omezovat nemusela.
Jenže od 2018 mám nahoře 12 kg…
Takže jsem lecos zkusila, pak jsem přestala, moc mi to nejde. Co vím ale jistě, že to co zvolíme na redukci, budeme prostě muset dodržovat, ne že člověk shodí a bude pokračovat tak jak jedl.
Od ledna jedu půst 16/8, ale skoro nic, začala jsem si zapisovat a zjistila jsem, že některé dny jedu moc nízko a jiné zase přesáhnu příjem o hodně.
Vychází mi pro redukci 1700 Kcal. Koupila jsem si běžecký pás, mám steper, doma koně, to taky něco dá. Jenže v práci celé dny a více méně sedím. Ale jsem rozhodnutá, že to musí dolů jít. Ty kalorické tabulky jsou perfektní.
Nevejdu se do svých oblíbených věcí, to mě fakt štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
20.2.22 17:39

@Proto02 já v těch kalorickych tabulkách koukám vlastně jen na potraviny. Zapisování pohybů, aktivit ne nebaví, nepřijde mi to objektivní a hodinky co mám mi taky nepřijde to pravé. :) Já mám kupodivu nahoře po porodu :roll: prostě to pak vylitlo. Od toho nového roku se snažím, ale občas prostě ujedu, ne nijak výrazně, ale přeci jen. Ale to si myslím že nemá cenu hrotit a je normální si dát i něco nezdravého. Ale ikdyz cvičím, nenašla jsem si ještě nějaký režim, nebo plán cvičení. A hlavně, když už si s něčím nevím rady, mrknu na net, ale všude píšou něco jiného, tak co je vlastně správně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
21.2.22 08:44
@Jessica4 píše:
všude píšou něco jiného, tak co je vlastně správně :nevim:

Stačí se držet zdravého rozumu: má-li tělo nedostatek energie (více vydává než přijímá), tak to řeší spalováním sama sebe (má-li tuk, tak spalováním tuku) - jinak energii nezíská - teorie, že tělo získává energii např. z kosmického záření nebo odsáváním bližních, považuji za hlouposti. Otázka zdravého stravování je věc jiná, vždy záleží na množství, tedy pouhé kvalitativní vylepšení je určitě dobré, ale k hubnutí vést nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková