Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@entropy neni rano cas na varenou zeleninu ani nahodou
to bych umrela hlady, ale ja to pak nastesti dozenu pres den. A v lete to jedu nastesti rajcata, papriky nebo okurku hned od rana
@Kikuška90 souhlas, taky kašujem
a přidávám kokosový olej pro zdraví.
@Renatt Jo, tak jsem koukala na rady ohledně orbitreku, a doporučuje se začínat i na 5 min obden, postupně navyšovat po 5 minutách až na hodinu 3- 4× týdně s tím, že měníš zátěž a rychlost v průběhu cvičení. A po cvičení strečink, aby tělo nebolelo a nekrátily se svaly.
@entropy píše:
@Renatt Jo, tak jsem koukala na rady ohledně orbitreku, a doporučuje se začínat i na 5 min obden, postupně navyšovat po 5 minutách až na hodinu 3- 4× týdně s tím, že měníš zátěž a rychlost v průběhu cvičení. A po cvičení strečink, aby tělo nebolelo a nekrátily se svaly.
Nooo, tak navyšovat po pěti minutách je moc, já navyšovala po dvou:-)
Děkuji:-)
@Renatt To je vlastně jedno, jestli budeš přidávat po minutě, nebo po pěti, důležité je, že se vyvíjíš
Každopádně je hrozně důležitý ten strečink, zvlášť až budeš dělat delší úseky ![]()
No a jak vám to jde, už tu někdo cvičí nebo zlepšil jídelníček? ![]()
Od pondělka jsem nemocná a ta váha jde tak krásně dolů. Myslíte, že mi, až se uzdravím, ta váha zůstane nebo zase zpátky vyletí? Jakou máte zkušenost? Nevím kolik jsem měla přesně před nemocí protože naposledy jsem se vážila 12.2 a v porovnání s tímto datem mám o 5 kilo míň. Kdyby to tak zůstalo byla by to lepší startovací dráha ![]()
Tak já jsem bohužel tam, kde jsem byla. Všichni jsme opět onemocněly, jsem unavená a líná. Zítra už, ale začínám cvičit. Váhu zjistím ráno..Budu venku běhat každý den, ale až v 17:00 tak snad to zvládnu
No a doma budu taky cvičit, jídelníček taky nic moc, sladké žeru bohužel pořád..závislost ![]()
No u mě to vidím minimálně na 2-3 týdny než budu moct cvičit vzhledem k tomu obrovskému CRP co jse měla ![]()
Budu ráda, pokud se můžu přidat, už jsem asi 5,5 roku doma - 2 děti, ale mám nahoře asi 40 kilo,… no hrůza.. nepočítám, že půjde vše co jsem nabrala dolů, ale těch 20 - 30 by bylo fajn, vím, že to bude zezačátku asi těžké, protože nikdy u ničeho nevydržím dlouho, ale pokud budem konzultovat společně, tak to snad půjde.. holky, musíte mě nakopnout..
Ahoj, kdo chce napište mi a já Vás přidím do souk. skupinky ju
Zítra začínám znovu s cvičením..
Já bych si dávala hlavně reálné cíle. momentálně jsem začala cvicit Jillian, ripped in 30, ale neresim moc jidelnicek. aby toho nebylo moc najednou, a telo melo sanci se prizpusobit.
jedine, co teda resim je to, že nejim sladke a snazim se vynechavat sacharidy odpoledne a pred spanim. ráno k snidani se najim a dam si klidně kousek cokolady…
holky, hlavně mylset pozitivně, nevyčítat si, že dnes cvičení nevyšlo. vyjde zítra.. ![]()
do skupiny se ráda taky přidám, 20kg by bylo uplně mega super, kdybych zhubla, ale budu vděčná i za polovinu. nebo za dvě konfekční velikosti ![]()
Ahoj holky, taky se hlásím…Sice ještě nemůžu hubnout, protože mám před porodem, ale ráda vás budu sledovat. Po porodu se sebou chci taky něco začít dělat, je ze mě slušnej metráček - nyní 130kg - 38tt.
![]()