Hubnutí, maminky nad 100kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maminka201
23.3.16 10:03

@milakorca @sheila9 @sasanka01 posílám pozvánku ;)

• Citovat
  • Upravit
13428
23.3.16 14:47

@maminka201 můžu se také přidat? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
23.3.16 16:38

@maminka201 děkuji, ale nikde se mi pozvánka nezobrazila - to máte ještě nějakou jinou uzavřenou skupinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
23.3.16 16:55

@sheila9 ty už tam jsi :)

• Citovat
  • Upravit
1074
30.3.16 15:00

Ahoj holky. jsem už teda 3 roky po druhém porodu a moje váha je šílená- 107kg…na 167cm. Jsem ještě do srpna na rodičáku, moje závislost je sladký…budu ráda, když mě vezmete k sobě. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.4.16 13:36

Chci se zeptat. Teď jsem čerstvě po šestinedělí. Před porodem jsem měla 70 kg a přibrala jsem na 104 kg. Teď mám 86 kg. Přesto bříško větší a povislou kůži dá se to spravit cvičením a správnou stravou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.11.16 10:59

Je tu ještě někdo kdo pokračuje nebo chce začít ještě letos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
8.11.16 11:09

@Kamca4 Já tedy nemám přes 100, ale zhubnout potřebuju. Včera jsem s hrůzou zjistila, že moje rozkydlé tělo nemá pas (pod prsama a v pase měřím stejně a je to víc, než mají missky přes zadek). Takže jsem svůj záměr oznámila manželovi (aby mi nenosil čokolády na nervy) a začala vyplňovat všechno, co sním, na kaloricketabulky.cz Když jsem tam včera vyplnila zodpovědně i každých 20g dojedených po dětech, zůstala jsem docela s otevřenou pusou. Kamarádka s kalorickými tabulkami zhubla krásně, její příbuzná opravdu viditelně (ta myslím měla přes 100kg). Líbí se mi, že tam člověk fakt vidí, kolik tuků je v mých tak oblíbených sýrech, nebo jsem včera rychle schroupala dvě mrkve, protože bych jinak měla za den žalostnou hodnotu vlákniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.16 11:15
@Kamca4 píše:
Je tu ještě někdo kdo pokračuje nebo chce začít ještě letos?

já, mám přes sto, ale veřejně se velmi stydím :oops: sama s tím bojuji, ale nedaří se mi :oops:

• Citovat
  • Upravit
571
8.11.16 11:26
@Kamca4 píše:
Je tu ještě někdo kdo pokračuje nebo chce začít ještě letos?

Já sem bohužel taky patřím :,( a ještě horší je, že váhu nemám po porodu, ale po nepříjemné dlouhodobé nemoci, ale už to bude 2 roky a nejsem schopná to dostat dolů.. pořád na to není nějak čas :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
8.11.16 11:33
@zrcadlo píše:
@Kamca4 Já tedy nemám přes 100, ale zhubnout potřebuju. Včera jsem s hrůzou zjistila, že moje rozkydlé tělo nemá pas (pod prsama a v pase měřím stejně a je to víc, než mají missky přes zadek). Takže jsem svůj záměr oznámila manželovi (aby mi nenosil čokolády na nervy) a začala vyplňovat všechno, co sním, na kaloricketabulky.cz Když jsem tam včera vyplnila zodpovědně i každých 20g dojedených po dětech, zůstala jsem docela s otevřenou pusou. Kamarádka s kalorickými tabulkami zhubla krásně, její příbuzná opravdu viditelně (ta myslím měla přes 100kg). Líbí se mi, že tam člověk fakt vidí, kolik tuků je v mých tak oblíbených sýrech, nebo jsem včera rychle schroupala dvě mrkve, protože bych jinak měla za den žalostnou hodnotu vlákniny.

Kalorické tabulky jsou fakt boží, ale zabere to dost času tam vše zadavat a hlavě si všechno vážit atd. Dokonce jsem si stáhla do mobilu aplikaci kalorickych tabulek a to je lepší, protože ma člověk mobil při ruce pořád a líbí se mi, že třeba sním jogurt a v aplikaci si můžu naskenovat čárový kód a ono už to tam vše ostatní vyplní za mě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
8.11.16 11:53

@Vendullinka Díky za tip, stáhnu aplikaci.

Když synovi(14) diagnostikovali cukrovku, tak jsme samozřejmě museli upravit jídelníček. Více méně pouze množství sacharidů. DIA sestra mi řekla, že pokud se budu stravovat jako syn, zhubnu taky (pravidelnost, rozumné porce, ale z mého pohledu určitě ne malé). Tak se o to pokouším, ale stále je to o tom, že dohlížím na syna, chystám mu jídlo s sebou a nakonec já skončím u čokolády nebo oplatku. Syn má dole 15 kg od června, já se raději nevážím (ale podle kalhot něco malinko jo - tak do 3kg)
Takže bych se ráda zapojila do této diskuze, protože se na sebe nemůžu ani podívat.

V každé ženě je štíhlá žena. Pokaždé, když se ozve, tak ji umlčím dortíkem - měla bych s tím něco dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
8.11.16 12:09

Já ob den vařím pro sebe a partnera a chystám svačiny do práce (jíme 5× denně menší porce), ale nemám zatím moc zkušeností s vařením, tak opakuji pořád to samé dokola. Navíc jsem hrozně vybíravá, respektive mám k nějakému jídlu úplný odpor.. třeba nejsem schopná pozřít jakoukoliv tepelně upravenou zeleninu a to je docela zásadní problém při vaření :,( ale prostě to nejde.. partner sní vse co uvařím, až se někdy divim :lol:.. nemáte nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.11.16 19:09

Založila jsem uzavřenou skupinu kdo se buďte chtít přidat. https://www.emimino.cz/…stopad-2016/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
12.11.16 10:44

@Kamca4 Do skupiny jsem nešla, potřebuju shodit „jen“ cca 10kg (ze 70kg), ale hlásím, že opravdu od pondělí zapisuju na ty kaloricketabulky.cz, nastavila jsem si tam příjem 6000Kj (s míň bych asi byla nervní a nechci rychle shodit a zase nabrat), hlídám si hlavně vlákninu (které jsem dřív měla žalostně málo). Za těch pár dnů už se cítím lehčí (zhubla jsem víc než 1kg, ale to je spíš vyprázdnění a odvodnění), mám o 1,5cm v pase míň, díky té vláknině chodím mnohem víc na wc. A zjistila jsem, že třeba domácí piškot s trochou pařížské šlehačky není zase taková kalorická bomba (jím opravdu všechno, jen se snažím mít na konci dne vyváženou bilanci). Jsem docela odhodlaná a nakopnutá, protože ty tabulky mi umožňují i hřešit, jen když vím, že to tam budu muset zapsat a kolik mi to ukáže cukrů a tuků, tak si to často sama rozmyslím a sáhnu po mrkvi nebo jablku.
Držím celé skupině palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková