Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chápu tě a mrzelo by mě to stejně jako tebe, ale co s tím… nehubni kvůli němu. Já ti závidím, měřím víc než ty a velikost 36 mám při váze 56 kg
před otěhotněním jsem měla 52, vel. 34 a připadala jsem si jako kostra.
Sportuj, zpevňuj postavu, ale nehubni kvůli chlapovi, rozdíl 10 kg by viděl i slepej, je to trochu povrchní bl. beček, ne? ![]()
@Sany80s
Já se obávám, že to bude jeden z těch, co chodí do „posilky“ několikrát týdně a nesnese na sobě ani gram tuku navíc.
Co, zakladatelko?! ![]()
@Danieljan píše:
@Jana525 Tak nejak nevidim jiny problem. Nemáme problémy ani rozepře, pomůže, travime spolu cas, nemáme problem spolu mluvit, podporuje me v jiných ohledech…Prave proto me v tomhle ohledu lehce zamrzelo, ze reagoval takhle, asi jsem to od nej uplne nečekala. Vic než to, ze si nevšiml me zamrzel ten dovětek, ze to chce „asi vic“.
Treba se boji, ze fnknete k jinymu, tak se snazi, aby jste nemela zas takove sebevedomi. Fakt nevim, nejlip promluvit s nim a vysvetlt, co od nej v takove situaci ocekavate.
@Danieljan píše:
@Ice79 Také neni zatim žádný problem, pokles…
Na neho se vykasli, neboj ostatni si vsimnou, myslim tim chlapy
Proč s takovým chlapem jsi? Já měla podporu a stejně budu mít zas po porodu až začnu po pauzičce. Stejně tak bych byla oporou mýmu chlapovi já. Neumím si představit žít život s takovým zabedněncem. Koukám, že bych si měla manžela vážit víc.
@Russet Ani ne, určite ambice ma, ale tak posedlý sam sebou neni. ![]()
Mám 172cm na 71kg a jsem kočka
,ale opravdu a měla jsem stejně i před dětma. Když si představím, že bych měla 60kg, tak vypadám dooost blbě a asi i nezdravě. Ovšem hodně cvičíme, nejem na svaly, ale i kardio, takže protoasi ta váha je 71kg.
Já myslím, že člověk má být spokojen sám se sebou(ale opravdu, nejen si to namlouvat)a najít si partnera, který je taky spokojen se svou partnerkou. Žít s někým kdo není se mnou spokojen je trápení a stres, ale jen pro tu ženu.
@Danieljan píše:
Zdravím,
kvuli nemoci se mi povedlo přibrat na 72kg pri 170cm, to, ze se mu ti nelíbí jsem slyšela hned.Ja se nasledne po léčbě rozhodla kousnout a neco s tím udělat, aktuálně mam 60 kg.
Z velikosti kalhot 40/42 na 36 a on mi oznámil, ze se omlouvá, ale žádnou změnu nevidí, ze asi potrebuju vic.Ja asi ani nechci poradit, jen si postezovat. Nevim, kde jinde to ventilovat…
Přijdu si, ze resim malichernosti, ale proste to zabolelo.Hlavně, ja zpevnit jeste potrebuju, to ano. Ale rict mi „potřebuješ jeste vic“, chci jeste dolu tak 3-5 kg, ale nechci byt kostra jen proto, aby si pán všiml…
Nedělám to pro ostatní, ale proste trocha podpory by neuskodila.
On neni jediny i ostatní me od toho spise odrazují s tím, ze to bud nepotrebuju nebo, ze to nejde vidět.
Jsem špatná, kdyz chci podporu?
Píšu z profilu kamaráda, nechce se mi tu zakládat profil. Ja sem spíše chodím na čumendu.
Ale treba se to po tomhle příspěvku zmeni.
Ty jo, já bych mu ukázala, že si toho všimnout jde, to by se chlapeček divil
Musíš být HODNĚ hubená a určitě to poznat jde, bez debat. Spíš to řekl schválně, aby tě vytočil a je za tím úplně něco jiného (zamysli se třeba nad tím, jestli jsi mu něco taky takhle „nesmetla“, co zas bylo důležitého pro něj), protože normální reakce to teda fakt není…
@Danieljan Že si nevšimnul bych ještě pochopila, ale že řekne, že by to chtělo ještě tak to je hodně smutný.
Bych mu řekla, že to bylo dost netaktní a že tě to mrzí. Třeba se nad sebou zamyslí. ![]()
Když tady čtu jaký jsou některý chlapi ignoranti, tak fakt děkuju bohu za to koho mám doma.
Haha, prošla jsem si na chlup stejným příběhem jako ty zakladatelko… vždycky 171/60, pak po antidepresivech se to vyšplhalo na 171/72. Loni v dubnu jsem se kousla, začala běhat a jist přísně zdravé. Chodím cca 4 krát týdne běhat 8-10km, jim jen základní potraviny a posilují vlastní vahou. No co ti budu říkat… postavička nádherná, svaly vidět… a to mi bude 37. Manžel se vyjádřil, ze jsem nechutna. Když jsem byla tlustá, tak se mu to taky nelíbilo. Ale já ho v klidu pošlu do haje, závidí, protože on tenhle dril nedokáže. Takže ten tvůj to zcela jistě vidí, ale buď je stejnej " vtipálek" jako můj manžel nebo závidí… a to dost.
@MadGirlNancy píše:
Haha, prošla jsem si na chlup stejným příběhem jako ty zakladatelko… vždycky 171/60, pak po antidepresivech se to vyšplhalo na 171/72. Loni v dubnu jsem se kousla, začala běhat a jist přísně zdravé. Chodím cca 4 krát týdne běhat 8-10km, jim jen základní potraviny a posilují vlastní vahou. No co ti budu říkat… postavička nádherná, svaly vidět… a to mi bude 37. Manžel se vyjádřil, ze jsem nechutna. Když jsem byla tlustá, tak se mu to taky nelíbilo. Ale já ho v klidu pošlu do haje, závidí, protože on tenhle dril nedokáže. Takže ten tvůj to zcela jistě vidí, ale buď je stejnej " vtipálek" jako můj manžel nebo závidí… a to dost.
Jak se ti v takovém manželství žije? Nerýpu, ptám se… protože já bych to nedala ![]()