Hubnutí - nevšiml si

26
11.3.17 10:39

Hubnutí- Nevšiml si

Zdravím,
kvuli nemoci se mi povedlo přibrat na 72kg pri 170cm, to, ze se mu ti nelíbí jsem slyšela hned.

Ja se nasledne po léčbě rozhodla kousnout a neco s tím udělat, aktuálně mam 60 kg.
Z velikosti kalhot 40/42 na 36 a on mi oznámil, ze se omlouvá, ale žádnou změnu nevidí, ze asi potrebuju vic.

Ja asi ani nechci poradit, jen si postezovat. Nevim, kde jinde to ventilovat…
Přijdu si, ze resim malichernosti, ale proste to zabolelo.

Hlavně, ja zpevnit jeste potrebuju, to ano. Ale rict mi „potřebuješ jeste vic“, chci jeste dolu tak 3-5 kg, ale nechci byt kostra jen proto, aby si pán všiml…

Nedělám to pro ostatní, ale proste trocha podpory by neuskodila.

On neni jediny i ostatní me od toho spise odrazují s tím, ze to bud nepotrebuju nebo, ze to nejde vidět.

Jsem špatná, kdyz chci podporu? :D

Píšu z profilu kamaráda, nechce se mi tu zakládat profil. Ja sem spíše chodím na čumendu. :D
Ale treba se to po tomhle příspěvku zmeni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
11.3.17 10:44

Tak jenom doufám že on vypadá jak Beckham s Williamsem dohromady aspoň :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.3.17 10:46

Normalni Debil. A ostatni veci mezi vami funguji, jak? Hlavne uz nehubni, at kvuli nemu jeste nemas nejakou psych. poruchu. Nevsiml si on, tak si vsimnou jini. Prd na nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
11.3.17 10:50

Neblbni 60 kg na 172 cm je uz celkem malo, na chlapa se vykasli, vsadim se ze ani on neni dokonalost sama. Je rozdil jestli chces shazovat dalsich 5kg a nebo zpevnit postavu, od toho bych te neodrazovala. Jinak muj chlap si na me nevsimne vubec niceho, kdyz sem si obarvila vlasy na zeleno nebo si pak celou hlavu oholila tak sem mu to musela oznamit, jinak by to vubec nevnimal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
11.3.17 10:52
@Danieljan píše:
Zdravím,
kvuli nemoci se mi povedlo přibrat na 72kg pri 170cm, to, ze se mu ti nelíbí jsem slyšela hned.

Ja se nasledne po léčbě rozhodla kousnout a neco s tím udělat, aktuálně mam 60 kg.
Z velikosti kalhot 40/42 na 36 a on mi oznámil, ze se omlouvá, ale žádnou změnu nevidí, ze asi potrebuju vic.

Ja asi ani nechci poradit, jen si postezovat. Nevim, kde jinde to ventilovat…
Přijdu si, ze resim malichernosti, ale proste to zabolelo.

Hlavně, ja zpevnit jeste potrebuju, to ano. Ale rict mi „potřebuješ jeste vic“, chci jeste dolu tak 3-5 kg, ale nechci byt kostra jen proto, aby si pán všiml…

Nedělám to pro ostatní, ale proste trocha podpory by neuskodila.

On neni jediny i ostatní me od toho spise odrazují s tím, ze to bud nepotrebuju nebo, ze to nejde vidět.

Jsem špatná, kdyz chci podporu? :D

Píšu z profilu kamaráda, nechce se mi tu zakládat profil. Ja sem spíše chodím na čumendu. :D
Ale treba se to po tomhle příspěvku zmeni. :D

Pošli ho na vyšetření zraku :mrgreen:. Teď vážně, nevím jakou máš stavbu těla, ale osobně si myslím, že když žena s Tvými mírami zhubne 10 kg, tak to vidět je. Spíš mám dojem, že problém bude někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.3.17 10:53

Myslím, že je normální, že chceš podporu, rozhodně na tvém chování nevidím nic špatného, spíš tedy na chování tvého přítele/manžela. Pokud si všimne, žes přibrala, tak nevšímavý není. Pokud chce kostru, tak bych mu navrhla, ať si ji najde někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.3.17 11:01

Nikdo vám neumí číst myšlenky.

Co partnerovi neřeknete - přímo a jasně, to neví.

Čím víc po něm chcete, aby něco vyčuchal sám, tím budete jen frustrovanější. Ostatně pokud po druhém člověku chcete, aby o vás něco předpokládal, namísto abyste si to normálně řekli, tak tím vyšší šance je, že jaksi bude předpokládat něco po svém, co vlastně nebude nijak souviset s tím, co skutečně děláte a chcete.

Předpoklad je matka průseru a základem většiny vztahových krizí je to, že kažý má nějaké nevyřčená a často neúplně vědomá očekávání a je nešťastný z toho, že to tomu druhému prostě není jasné.

No není. Je to jiný člověk než vy, nevidí vám do hlavy. Stejně tak jako vy nevidíte do hlavy jemu a pokud si namlouváte, že ho máte předčteného a je vám vše jasné, tak na to můžete dost doplatit.

Nečekejte že vám někdo bude číst myšlenky, nemyslete si, že vy někomu umíte číst myšlenky.

Co se neřekne a není ověřeno (ne předpokladem, ověřeno), že to ten druhý slyšel a pochopil, to zůstává jen ve vašich představách. A zadělává na průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
11.3.17 11:02

Já si myslím, že je úplně normální že chceš podporu ;) kašli na to a už nehubni…chlapa bych poslala na vyšetření zraku když nevidí změnu :D problém bude jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.3.17 11:06

A proč čekáte na pochvalu od nějakého chlapa? Nestačí, že jste spokojená vy sama? A jste skutečně spokojená sama se sebou, když vám to musejí potvrzovat druzí lidé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.3.17 11:15

@Pesadilla
Ale ja nepotrebuju potlesk od jiných. Ale je tak spatne chtít podporu ve vztahu? A je jedno jestli je to hubnutí nebo cokoliv jineho…

Ja moc dobre vidím svůj progres, jen se mi nelíbí, kdyz někdo kdo ma podržet na to řekne, ze nic nevidí a mam toho udělat vic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.3.17 11:15

Deset kilo musí být vidět na každé postavě, pokud to není morbidně obézní člověk. Kdybych toužila být oceněná za to, že jsem zhubla, prostě bych si o to řekla. Pokud by mi v tvé situaci „nařídil“ ještě dál hubnout, poslala bych ho na oční. Nebo do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
11.3.17 11:18

Myslím si, že velikost 36, pokud nemá ženská drobnou kostru, je už často na hranici podvýživy.
Jemu bych řekla, že pokud si myslí, že potřebuji ještě zhubnout, tak ať se nad sebou zamyslím, že nehodlám uspokojovat něčí pedofilní chutě.
Upřímně doufám, že sám vypadá perfektně.
Já sice nejsem zastánce toho, že by měl člověk mlčet, když se mu z partnera stává tlustý kamarád, ale tohle je síla.
Velikost 36 :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.3.17 11:22

@Jana525 Tak nejak nevidim jiny problem. Nemáme problémy ani rozepře, pomůže, travime spolu cas, nemáme problem spolu mluvit, podporuje me v jiných ohledech…

Prave proto me v tomhle ohledu lehce zamrzelo, ze reagoval takhle, asi jsem to od nej uplne nečekala. Vic než to, ze si nevšiml me zamrzel ten dovětek, ze to chce „asi vic“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
11.3.17 11:22

Taky si, bohužel, myslím, že problém bude jinde. :nevim: 60kg na 170cm je super a úbytku 10kg by sivnevšiml akorát total ignorant. Docela důležitá je informace, jak vám to ve vztahu funguje. Pokud ani tam ne, tak se obávám, že už ho nepřitahuješ, že došlo k odcizení z jeho strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
11.3.17 11:23
@Danieljan píše:
@Jana525 Tak nejak nevidim jiny problem. Nemáme problémy ani rozepře, pomůže, travime spolu cas, nemáme problem spolu mluvit, podporuje me v jiných ohledech…Prave proto me v tomhle ohledu lehce zamrzelo, ze reagoval takhle, asi jsem to od nej uplne nečekala. Vic než to, ze si nevšiml me zamrzel ten dovětek, ze to chce „asi vic“.

A sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková