Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No, jsme spolu 20 let
my ale nejsme ani jeden normální, takoví přírodní ukazy. On je trochu schizoid a já asi taky něco budu. Ale protože se milujeme, tak bereme oba antidepresiva, aby jsme spolu vydrzeli
…takhle to zní teda dost blbě napsaný. Ale já jinyho nechci a on taky jinou ne.
Edit: abychom samozřejmě, a tím takoví přírodní ukazy si moc jistá nejsem
ukazy - hrady
Příspěvek upraven 11.03.17 v 12:10
@Taky jedna píše:
Jak se ti v takovém manželství žije? Nerýpu, ptám se… protože já bych to nedala
já bych to taky s úsměvem nedala. Když člověk na sobě dře, odpírá si, maká a potom jen blbé kecy a žádná pochvala, obdiv, tak to by už dávno šel. Láska ne-láska, sebe mám pořád radši a nenechala bych se tak deptat.
Jak vidím jiné páry po ulici a ty ženy, co by kdejaký jiný za mě( nás) dal. ![]()
Já tedy mám 183 a 58 kg a neumím si představit, ze bych měla ještě víc
Naopak ještě chci na těch 55 kg to docílit.
Já jsem za rok přibrala 15kg. Manžel mi na to nic neřekl. Ani slovo. A to na mně jde vidět každej gram. Když jsem mu řekla, že chci zhubnout, tak mi řekl, že není potřeba. Jenže já se opravdu necítím už dobře. Jsem maličká a přibrala jsem defakto víc než čtvrtinu původní váhy, to už je fakt dost. Teď jsem teda se sebou začala něco dělat. Na váze se nic neukazuje, snad za tak krátkou dobu ani nemůže a manžel už mě chválí, jak to jde poznat.
E: Nezlob se, ale máš doma hulváta. Partneři by se měli podporovat a být si vzájemnou oporou.
Příspěvek upraven 11.03.17 v 12:38
@Šťastná.máma.4 píše:
Já tedy mám 183 a 58 kg a neumím si představit, ze bych měla ještě vícNaopak ještě chci na těch 55 kg to docílit.
Každému se líbí něco jiného - já byla většinu svého života velice hubená a nelíbilo se mi to, naopak teď, kdy jsem „jen štíhlá“ mi to vyhovuje hodně. I co se týče sebevědomí a oblékání. Hodně hubené postavy se mi nelíbí a ani bych nic podobného nechtěla objímat - i chlapa potřebuju mít „měkkého“ na zaboření a ne kostlivce
Manželovi tvá hubenost vyhovuje? Nebo má třeba taky řeči, že by to možná pár kg nahoru chtělo? ![]()
@MadGirlNancy píše:
No, jsme spolu 20 letmy ale nejsme ani jeden normální, takoví přírodní ukazy. On je trochu schizoid a já asi taky něco budu. Ale protože se milujeme, tak bereme oba antidepresiva, aby jsme spolu vydrzeli
…takhle to zní teda dost blbě napsaný. Ale já jinyho nechci a on taky jinou ne.
Edit: abychom samozřejmě, a tím takoví přírodní ukazy si moc jistá nejsem
Příspěvek upraven 11.03.17 v 12:10ukazy - hrady
Jo, potřeba je, aby si dva vyhovovali vzájemně, ať už to pro okolí může vypadat jakkoliv. To že ani jeden nechcete nikoho jiného je jasný důkaz ![]()
10 kg musí být vidět!!! asi je slepej nebo blbej nebo oboje
posílám mých 10 kg
měla sis to také odfotit plus si napsat míry (na těch je to vidět ještě víc než na váze)
@Šťastná.máma.4 píše:
Já tedy mám 183 a 58 kg a neumím si představit, ze bych měla ještě vícNaopak ještě chci na těch 55 kg to docílit.
to jako vážně? já mám 60 kg při 167 cm a rozhodně nejsem tlustá! takže Tebe si enumím představit!!! to jsi anorektička? vždyť to už je i tabulkově podváha stoprocentně…
@Anonymní píše:
10 kg musí být vidět!!! asi je slepej nebo blbej nebo obojeposílám mých 10 kg
měla sis to také odfotit plus si napsat míry (na těch je to vidět ještě víc než na váze)
@axlpol píše:
Mám 172cm na 71kg a jsem kočka,ale opravdu a měla jsem stejně i před dětma. Když si představím, že bych měla 60kg, tak vypadám dooost blbě a asi i nezdravě. Ovšem hodně cvičíme, nejem na svaly, ale i kardio, takže protoasi ta váha je 71kg.
Já myslím, že člověk má být spokojen sám se sebou(ale opravdu, nejen si to namlouvat)a najít si partnera, který je taky spokojen se svou partnerkou. Žít s někým kdo není se mnou spokojen je trápení a stres, ale jen pro tu ženu.
Jeee tak k těmto mírám směřuji… Mám 170 a chci vážit těch 70… Ještě chybí 8 kilo… A představa že mám šedesát… Vždyť to už je moc… Respektive málo… Jo a já zhubla zatím osm kilo a rodina si mě normálně fotí… Takže všimnout si musel
@Anonymní píše:
Mam odfoceno, ale to zveřejňovat nebudu, mam i míry. Miry pas-zadek-stehna(každé zvlast).
Z 82-108-62 na 66-94-52.
Ja změny vidím, jedine co me trápilo bylo jeho reakce. ![]()
@Anonymní píše:
Jinak skvělá prace. ![]()
Proč vždycky do takovýchto diskuzí musí psát aspoň jedna vyšinutá anorektička?
60 kilo na 170 centimetrů je úplná paráda. Velikost 36 je snad nejmenší, co se běžně vyrábí. Možná výjimečně mají někde 34. Poslala bych toho chlapa do obchodu, ať zakladatelce vybere oblečení, do kterého by se zakladatelka podle něj měla vejít, aby byla pro něj dost hubená. Možná by byl překvapenej.
@enyf píše:
Proč vždycky do takovýchto diskuzí musí psát aspoň jedna vyšinutá anorektička?60 kilo na 170 centimetrů je úplná paráda. Velikost 36 je snad nejmenší, co se běžně vyrábí. Možná výjimečně mají někde 34. Poslala bych toho chlapa do obchodu, ať zakladatelce vybere oblečení, do kterého by se zakladatelka podle něj měla vejít, aby byla pro něj dost hubená. Možná by byl překvapenej.
Všude prodávají velikosti 34, výjimečně 32.
@Danielj Ahoj při tvé výšce a váze, musíš vypadat skvěle. Těch 10 kg a více musí být vidět, napadá mě, leda-že by jsi měla na sobě zrovna, když ses ho ptala nějakou velkou mikinu a v rychlosti ti nějak na otázku odpověděl. Zkus se před ním projít v novém prádle
, co?
Já měřím 169cm a také jsem shazovala poporodní kila z 80kg na 60kg a také teď jako ty obleču 36-38 velikost. A jsem moooooc spokojená, takže být tebou, tak mám jen tolik, abych se v tom hlavně cítila já. Zkus to prádlo a nějakou sexy pózu
![]()