Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, holky, docvicila jste některá Body revolution až do konce? S jakými výsledky? Moc s emi to líbí, mám Teda za sebou level 1..
@edding400 já ne..nebavilo mě to..a byla tam pro mě velká zátěž na kolena..
našla jsem si body project s Danielem a to je pro mě super..( ale zase tam je dost skákání no..ale dala jsem to ) to mě baví, má hodně videí, dá se to střídat podle nálady a tak. Než čučet furt na jedno s Jilien
@smurfka aha, mě to zatím baví… a má ten Daniel taky nějaký ucelený program?
@edding400 píše:
Ahoj, holky, docvicila jste některá Body revolution až do konce? S jakými výsledky? Moc s emi to líbí, mám Teda za sebou level 1..
Já teda odjela celej Bodyshred, což je jakoby pokračování Body revolution.. A nic no, jo, cejtila jsem se líp, ale váha ani cm se nehnuly. Asi jsem k tomu začala i víc jíst nebo nevim
protože s 30 day shred jsem měla výsledky neskutečný
spíš si tělo zvyklo.. Už na mě zabírá jen běh a těžký váhy ![]()
@edding400 píše:
@smurfka aha, mě to zatím baví… a má ten Daniel taky nějaký ucelený program?
jaký ucelený program?
má tam pro začátečníky a pak pak lehčí, střední, těžší, má tam na břicho, nebo jen na ruce, atd..
jako za pul roku jsem dala dolu 10 kilo, ale bylo to fakt 5× týdně..videa jsou od 20 minut nejkratší, nejdelší jsem jela asi 45minut..
je to takové to střídání, kdy třeba 45 sekund jedeš rychle, pak je 15s pauza a znova…
A je tu Teda někdo, kdo to body revolution docvicil? To byla vlastně podstata mé otázky.