Hydronefróza a operace

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
30.8.13 14:46

Ahoj Kitt, děkuju 8) Za ten týden co jsme se o tom dozvěděli jsem se už docela uklidnila, ale prvních pár dní bylo opravdu hektických…Pořád jsem nevěděla jestli tam zůstat nebo ne, ale nakonec jsme se rozhodla, že tam sním budu, myslim, že doma bych byla ještě víc na prášky než když budu u toho.
Dnes jsem si volala do Prahy kvůli objednání a řekli mi ať si zavolám až v listopadu kdy bude malýmu rok, že buď nás vemou ještě letos nabo na začátku příštího roku a popravdě to se mi ulevilo nejvíc, že máme ještě dosta času se na to připravit, ikdyž vim, že to uteče :) Ale děkuju za podporu a hlavně ať už je to s malou jen a jen lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.10.13 15:15

Take se pridavam s tim, ze operaci zvladnete. My byli, kdyz byly malemu 4 mesice, take mel 4. stupen. Operace zabrala a podle me je proste lepsi to mit z krku nez se toho porad bat. Drzim palce, pujde to. Jestli budete v Praze na urologicke klinice na Karlovu, jsou tam sikovni a pak budete mit klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
7.12.13 19:15

Tak jsme po operaci…furt se to posouvalo ale mame to za sebou…mala to uzasne zvladla a pro me tech 6hod co byla na sale byl mazec ale je to za nama v pondeli jdem domu:-):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.1.14 08:29

Holky, precetla jsem vsechny prispevky- vsem uzdravenym gratuluji!! I nam zjistili ve 13tt a ted potrvdili ve 20tt hydronefrozu :-( zatim nevim nic konkretniho- za tyden jdu do fakultky na detailni UZ, protoze nase dr.nema tak dobry..pak budu vedet vic- teda ale kdyz to tady ctu…uz vim, ze to nezvladnu :-( brecim jen pri cteni vasich prispevku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
21.4.14 17:15

@Opocno ahojky tak co je noveho??Vim jak ti je vim co prozivas ale ver ze to zvladnes jako my vsichni :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
23.4.14 15:40

@nikitanikita Ahoj, diky za starost…jsem ted ve 36tt a l´panvicky se nam drzi na 7mm- takze je to paradni!! Mozna diky diete, mozna proste jen tak- polyhydramnion se take drzi na stejne urovni, takze jeste jsme 2 v 1 a snad jeste chvili vydrzime!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
2.6.14 22:36
@Opocno píše:
@nikitanikita Ahoj, diky za starost…jsem ted ve 36tt a l´panvicky se nam drzi na 7mm- takze je to paradni!! Mozna diky diete, mozna proste jen tak- polyhydramnion se take drzi na stejne urovni, takze jeste jsme 2 v 1 a snad jeste chvili vydrzime!

ahojky tak jake jsou vysledky po porodu co vase ledvinky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
4.6.14 11:47

@nikitanikita Ahoj, vubec nestiham…narodili jsme se 23.kvetna- a jsme v poradku!!! jen musime sledovat, aby nenastydl, ale jinak vse v norme- nejvetsi stesti co nas mohlo potkat. A navic je hodny a klidny- i pres vsechen ten stres co jsem v tehu mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
6.6.14 12:58

@Opocno no tak to maximalne gratuluji ze jsi jedna z tech co maji stastny konec…moc moc zdravicka preju :-****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.10.14 20:46

Ahoj holky, tak je to sice už dlouho co jsem zde byla, ale info jsou důležité :-) před rokem a něco náš stav: levá po operaci IV. stupeň, pravá I. stupeň, nyní levá stejná za to pravá III. stupeň, je to psycho… byli jsme na MAGu a snad průtok OK, takže z těch potíží nejsme venku. Držte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
23.1.15 12:13

Ahojky… ženy :-)

chtěla jsem se optat, jak je to po operaci s dětmi :-(

máme jít 9.2 února…
dcera má hydronefrozu, a horní ledvina jí pracuje pouze na 5%, takže se jí trochu odstraní, bude nás operovat dr. Novák v Hk..

Vzhledem k tomu že je dceří 20 měs.. bude muset být u vázaná aby si nevytrhala hadičky…
jak dlouho bude uvázaná?? a kdy ty děti se mužou více hýbat…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
23.1.15 13:00

Našemu bylo dva roky a 9 měsíců a vázaný nebyl. Měl jen klasickou monitoraci EKG, kyslík v krvi, drén z ledviny a cévku. Byl hodný, ležel, koukal na pohádky. Měl léky proti bolesti a díky nim byl takový spavější, takže nic nerval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
23.1.15 13:12
@danyk píše:
Našemu bylo dva roky a 9 měsíců a vázaný nebyl. Měl jen klasickou monitoraci EKG, kyslík v krvi, drén z ledviny a cévku. Byl hodný, ležel, koukal na pohádky. Měl léky proti bolesti a díky nim byl takový spavější, takže nic nerval.

děkuji moc za odpověď, jak dlouho ležel???
a teď už máte bez problému??
dcera hodně trpěla na infekce od toho než jí na to přišli od čeho to má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
23.1.15 13:13

A kde jste byly v nemocnici???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
23.1.15 13:17
@Lendík27 píše:
děkuji moc za odpověď, jak dlouho ležel???
a teď už máte bez problému??
dcera hodně trpěla na infekce od toho než jí na to přišli od čeho to má

v úterý nástup, ve středu se operovalo, po operaci byl na JIP, v sobotu šel na standard, v pondělí domů
Zatím UZ a scintigrafie OK, další UZ bude za měsíc (to bude už 8 měsíců od operace). Zánět ledvin měl 3× (hned po narození, pak asi v 9 měsících, pak v 19 měsících, pak už naštěstí ne) Mám doma diagnostické papírky na moč, když má teploty, tak ho nechám načurat, namočím a vidím, jestli mám dělat odběr pro pediatra do klasické laboratoře.
Byl v Motole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+