Hysterická příbuzná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5683
27.6.24 16:39

Proc prespavaci navstevy? To je sebemrskani. My se s kamosema ut x let setkavame v hospode a nema to chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
27.6.24 18:18

@Sunnysmile19 penzion nebyl mimo mísu, byl to naprosto stejný případ jako tady - též mi řekli, ať po příchodu zamknu, jako já té moji příbuzné, až s tím rozdílem, že holt příbuzná vyignorovala vše, oč byla požádáná, takže se z ní stala pro příště nezvaná návštěva…a ano zodpovídám za to já a vím, že se na ní opravdu v ničem nemohu spolehnout, jak psaly holky už dříve, celý den kašle na vše, co se jí řekne, co potom čekat, že. A když jí to člověk rekne, ještě se hystericky rozbrečí, jako bych ji zastřelila její nejoblíbenější zvířátko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
27.6.24 18:49
@unuděná píše: Více

U nás návštěvy fakt nemusejí zamykat barák na noc a z nezavřené síťky taky fakt nedělám kovbojku. Jediné, co je potřeba, je zavírat kvůli kočkám a beztak furt někdo zapomíná. Scény jim nedělám, prostě slušně připomenu, je logické, že člověk, co to nemá z domova automaticky, občas zapomene :nevim:

Na můj vkus je zakladatelky taky až dost, bála bych se u nich křivě šlápnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
27.6.24 18:59

@mahebka Tak není u sebe doma, má respektovat pravidla cizího domu. Zamknout za sebou vrata, aby nezůstala celou noc otevřená, když přijdu pozdě večer mi nepřijde jako něco, co by nemohla udělat. Ale má to na háku, ona je návštěva a ty máš kolem ní skákat, tak to bere a tak se chová. Takže by měla smůlu a bylo by po návštěvách. Kdyby začala kvílet, vyrazím jí snad hned, to bych nesnesla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.6.24 19:46

Příbuzná je určitě manželova sestra viď? Ty ji totiž už v tom popisu nesnášíš a to bývá problém takto hlavně u sester manžela. Ona je hysterická a ty jsi zaujatá a panovačná. Kdo je větší slípka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
27.6.24 21:04
@Liberalissima píše: Více

No ale ona o to zamčení tu návštěvu poprosila a ta návštěva jí slíbila, že to udělá. To by to pak zamknout skutečně mohla a taky bych se na to spoléhala. Ty potřebuješ zavírat kvůli kočkám a taky to ostatním připomínáš, tak ona potřebuje zavírat zas z jiného důvodu a taky to připomíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.6.24 06:33
@Liberalissima píše: Více

Jenže já to pochopila tak, že návštěva chtěla sedět na zahradě déle, než hostitelé. Tak to je snad logické, že na noc zamknou ne? Nebo ona měla čekat, až zalezou? Případně je zahnat dovnitř, aby si zamkla sama? A jaký je rozdíl mezi zavíráním kvůli kočkám a zavíráním bezpečnostní branky kvůli dětem? Je to úplně totéž :nevim: A zakladatelka taky jen slušně opakovaně upozorňovala.
Ad síť ve dveřích, asi jí mají blbě seřízenou, ještě jsem neviděla takovou, která se sama nezavírá, když necháš otevřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101760
28.6.24 06:37

No já bych hlavně řekla jednu věc, je pochopitelné, že někdo, kdo nemá malé dítě zapomene zavřít dvířka, ale aby měl blbé kecy, když je na upozorněn, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.6.24 06:39
@j.a.n.i1 píše: Více

Přesně. Kdyby mě hostitel musel opakovaně upozornit na cokoli, bylo by mi pěkně trapně. A ona ještě držkuje. Ta by letěla tyjo. A je úplně jedno, jestli je potřeba zavírat kvůli kočkám, dětem nebo morčatům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.6.24 08:16

@Annike ne, není, je to moje sestřenice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.6.24 08:21

@j.a.n.i1 přesně, to bylo vždycky jojo a pak spousta pindů a výmluv okolo, chápu, když někdo zapomene, ale aby záměrně něco ne/udělal a ještě to obhajoval, to může dělat u sebe doma. A pak začne brečet, že se k nim špatně chováme, moje nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.6.24 09:26

@unuděná s tou sítí jsem to blbě napsala, ony jsou to takové posuvné dveře na kolejnici, musí se to vždycky otevřít a zavřít, stylem odsunout např. vlevo a pak zasunout zase vpravo, aby ti nic do pokoje nevletělo.
No zkrátka jsem se nesetkala s nikým takto nespokojeným a to tady máme návštěv ažaž, svobodných i těch s dětma, ale jen této sestřenici furt něco nevoní. Holt má tady servis ala hotel, tak proč si nerýpnout, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.6.24 09:29

@mahebka Přesně, chová se jak na hotelu, já bych na to taky nebyla zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
28.6.24 09:40
@mahebka píše: Více

je krajně nezdvořilé jít spát, když máte návštěvu,
stojím si za svým - jste hysterické a divné obě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
28.6.24 09:41
@unuděná píše: Více

je divné jít chrápat, když návštěva ještě sedí - to jsem teda nezažila ani jako návštěva ani jako host :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová