Komentář tchýně - i kdyby si nebyl náš...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
24.3.11 15:43
mabit píše:
Dneska přišla tchýně na kafe - přeci jen jsem měkota a s malým se stále schází,ale pouze jen pod dohledem krmení a tak…
Vzala si malýho chováho ,pusinkuje ho říká mu lásko naše, ty jseš fešák já bych za tebe dala všechno na světě,miluju tě I KDYŽ ASI NEJSI NÁŠ 8-o 8-o 8-o a já jak to myslíte a tchýně vždy není nikomu podobnej,ale neboj mi ti nic nevyčítáme 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já už nemám slov

:lol: :lol: :lol: vtipálek ta tvoje tchýně. Taky bych asi dostala záchvat smíchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
24.3.11 15:56

jetš ě před pár měsíci bych jí asi poslala někam,ale teď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.3.11 16:05

Fakt tě obdivuju že ses ovládla já bych ji už nesla v zubech z bytu a to já vážím 60kg a moje tchýně snad 110. Stejně bych ji vyžduchala ven :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
24.3.11 16:07

8-o Tak to je mazec! :lol:
Kde ty tchýně berou tu inspiraci :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
24.3.11 16:17

Ahoj, ja si nemyslim, ze by to myslela zle, takze tohle by mi az tak nevadilo, ale mela bych strach (a z toho duvodu bych si o tom s ni promluvila), aby neco takoveho nerekla, az maly bude rozumet tomu, co rika, pac rict decku, ze neni nase, by mu mohlo asi pekne pomotat hlavicku a kdo vi, na co by prisel.
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.3.11 16:20
Vlaďka 1 píše:
Fakt tě obdivuju že ses ovládla já bych ji už nesla v zubech z bytu a to já vážím 60kg a moje tchýně snad 110. Stejně bych ji vyžduchala ven :roll:

Naprostý souhlas.

Prostě primitivka, co na to říct…Mám tu samou :roll: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
24.3.11 16:20
Kamča.dalmatinka píše:
mabit píše:
Kamča.dalmatinka píše:
mabit píše:
Dneska přišla tchýně na kafe - přeci jen jsem měkota a s malým se stále schází,ale pouze jen pod dohledem krmení a tak…
Vzala si malýho chováho ,pusinkuje ho říká mu lásko naše, ty jseš fešák já bych za tebe dala všechno na světě,miluju tě I KDYŽ ASI NEJSI NÁŠ 8-o 8-o 8-o a já jak to myslíte a tchýně vždy není nikomu podobnej,ale neboj mi ti nic nevyčítáme 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já už nemám slov
:lol: promin,mě to strašně rozesmálo.Tohle mi říct tchýně tak asi vyprsknu smíchy :lol: i když vtipné to moc není :lol: .
To asi nemá ani cenu řešit :wink:
je to k smíchu s tím se nedá nic jinýho ělat já se taky směju
jsi prostě skvělá.Věřím že 50% ženských by jí ednu natáhla a druhá vyhodila z bytu :potlesk:
Dokázala si se ovládnout a to je asi nejlepší zbraň

já jsem ta druhá půlka co by jí asi vyhodila z bytu.ikdyž nevim.jednou mi řekla že jsem stejná jak přítele bejvalka,(radši to nebudu víc rozvádět) a to jsem rozdejchávala hodně dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
24.3.11 16:26
mabit píše:
Vzala si malýho chováho ,pusinkuje ho říká mu lásko naše, ty jseš fešák já bych za tebe dala všechno na světě,miluju tě I KDYŽ ASI NEJSI NÁŠ 8-o 8-o 8-o a já jak to myslíte a tchýně vždy není nikomu podobnej,ale neboj mi ti nic nevyčítáme 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já už nemám slov

Ty vogóóó 8-o 8-o 8-o , no já bych byla chvílí jako opařená…a pak bych ji sjela takovou odpovědi…" Jóóó???? Nevykládej …a ty jsi u toho byla, jak jsem ho dělala, že to tak stoprocentně víš?!!!!???!!!..

No mě by odvezli :mrgreen: Já bych to rozdýchavla ještě týden 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
24.3.11 17:42

To by mě zajímalo, v který knihovně spala. Já by jsem asi nic neřekla a koukala na ni s otevřenou papulou. A v duchu si říkala, už vypadni ven.
A cco na to přítel. U nás je to samé. Malá je celá po mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
24.3.11 18:56
bertík28 píše:
To by mě zajímalo, v který knihovně spala. Já by jsem asi nic neřekla a koukala na ni s otevřenou papulou. A v duchu si říkala, už vypadni ven.
A cco na to přítel. U nás je to samé. Malá je celá po mě.

ten tohle neřeší Honzík má jeho oči,řasy ,věří mi,teda aspoň to říká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
24.3.11 19:40

já bych jí ho sebrala a už jí ho nedala, to přehnala vždyt to se přece nedělá…teda to koukám, asi jsem trošku histerická když to tak napíšu ale u mě by to byla poslední kapka…asi proto že je toho nabíráno víc, ale tohle je fakt moc…vážně ti tohle nezávidím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
24.3.11 19:42

Teda to je síla :cert: , sama nevím, jak bych zareagovala, člověku to vyrazí dech a ta správná reakce napadne až potom…
Mě dcera po pobytu u tchýně řekla, že jí babička říkala, že je abnormálně velká :cert: , holka mi pak 2 měsíce odmnítala jíst a jen se mě po každém jídle ptala, jak má velké břicho, bobek můj přerostlej :hug: , mmch má postavu modelky, dlouhé štíhlé nohy, štíhlá blondýnka…
Od té doby k babičce nepáchla, ani k ní nechce, tchýně stejně preferuje děti jiné snachy, aspoň mám klid :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
24.3.11 19:49

Ježiši, tu Tvoji tchýni opravdu zarámečkovat a dát do muzea kuriozit :twisted: :mrgreen:
Naše starší holka má oříškové oči, my oba jsme modroocí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
24.3.11 21:05

U mě by byla averze na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
24.3.11 21:15
:roll: :roll: :roll: 8-o 8-o 8-o :cert:

Tak to je sila…by mi to teda vyrazilo dych..asi by som stratila reč..alebo čo..ani neviem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová