Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mabit píše:
Dneska přišla tchýně na kafe - přeci jen jsem měkota a s malým se stále schází,ale pouze jen pod dohledem krmení a tak…
Vzala si malýho chováho ,pusinkuje ho říká mu lásko naše, ty jseš fešák já bych za tebe dala všechno na světě,miluju tě I KDYŽ ASI NEJSI NÁŠ![]()
![]()
a já jak to myslíte a tchýně vždy není nikomu podobnej,ale neboj mi ti nic nevyčítáme
![]()
![]()
![]()
![]()
já už nemám slov
vtipálek ta tvoje tchýně. Taky bych asi dostala záchvat smíchu ![]()
Fakt tě obdivuju že ses ovládla já bych ji už nesla v zubech z bytu a to já vážím 60kg a moje tchýně snad 110. Stejně bych ji vyžduchala ven ![]()
Ahoj, ja si nemyslim, ze by to myslela zle, takze tohle by mi az tak nevadilo, ale mela bych strach (a z toho duvodu bych si o tom s ni promluvila), aby neco takoveho nerekla, az maly bude rozumet tomu, co rika, pac rict decku, ze neni nase, by mu mohlo asi pekne pomotat hlavicku a kdo vi, na co by prisel.
j
Vlaďka 1 píše:
Fakt tě obdivuju že ses ovládla já bych ji už nesla v zubech z bytu a to já vážím 60kg a moje tchýně snad 110. Stejně bych ji vyžduchala ven
Naprostý souhlas.
Prostě primitivka, co na to říct…Mám tu samou
![]()
Kamča.dalmatinka píše:mabit píše:jsi prostě skvělá.Věřím že 50% ženských by jí ednu natáhla a druhá vyhodila z bytuKamča.dalmatinka píše:je to k smíchu s tím se nedá nic jinýho ělat já se taky smějumabit píše:
Dneska přišla tchýně na kafe - přeci jen jsem měkota a s malým se stále schází,ale pouze jen pod dohledem krmení a tak…
Vzala si malýho chováho ,pusinkuje ho říká mu lásko naše, ty jseš fešák já bych za tebe dala všechno na světě,miluju tě I KDYŽ ASI NEJSI NÁŠ![]()
![]()
a já jak to myslíte a tchýně vždy není nikomu podobnej,ale neboj mi ti nic nevyčítáme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já už nemám slov
promin,mě to strašně rozesmálo.Tohle mi říct tchýně tak asi vyprsknu smíchy
i když vtipné to moc není
.
To asi nemá ani cenu řešit
Dokázala si se ovládnout a to je asi nejlepší zbraň
já jsem ta druhá půlka co by jí asi vyhodila z bytu.ikdyž nevim.jednou mi řekla že jsem stejná jak přítele bejvalka,(radši to nebudu víc rozvádět) a to jsem rozdejchávala hodně dlouho…
mabit píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já už nemám slov
Ty vogóóó
, no já bych byla chvílí jako opařená…a pak bych ji sjela takovou odpovědi…" Jóóó???? Nevykládej …a ty jsi u toho byla, jak jsem ho dělala, že to tak stoprocentně víš?!!!!???!!!..
No mě by odvezli
Já bych to rozdýchavla ještě týden ![]()
To by mě zajímalo, v který knihovně spala. Já by jsem asi nic neřekla a koukala na ni s otevřenou papulou. A v duchu si říkala, už vypadni ven.
A cco na to přítel. U nás je to samé. Malá je celá po mě.
bertík28 píše:
To by mě zajímalo, v který knihovně spala. Já by jsem asi nic neřekla a koukala na ni s otevřenou papulou. A v duchu si říkala, už vypadni ven.
A cco na to přítel. U nás je to samé. Malá je celá po mě.
ten tohle neřeší Honzík má jeho oči,řasy ,věří mi,teda aspoň to říká
já bych jí ho sebrala a už jí ho nedala, to přehnala vždyt to se přece nedělá…teda to koukám, asi jsem trošku histerická když to tak napíšu ale u mě by to byla poslední kapka…asi proto že je toho nabíráno víc, ale tohle je fakt moc…vážně ti tohle nezávidím ![]()
Teda to je síla
, sama nevím, jak bych zareagovala, člověku to vyrazí dech a ta správná reakce napadne až potom…
Mě dcera po pobytu u tchýně řekla, že jí babička říkala, že je abnormálně velká
, holka mi pak 2 měsíce odmnítala jíst a jen se mě po každém jídle ptala, jak má velké břicho, bobek můj přerostlej
, mmch má postavu modelky, dlouhé štíhlé nohy, štíhlá blondýnka…
Od té doby k babičce nepáchla, ani k ní nechce, tchýně stejně preferuje děti jiné snachy, aspoň mám klid ![]()
Ježiši, tu Tvoji tchýni opravdu zarámečkovat a dát do muzea kuriozit
![]()
Naše starší holka má oříškové oči, my oba jsme modroocí. ![]()
Tak to je sila…by mi to teda vyrazilo dych..asi by som stratila reč..alebo čo..ani neviem.