Komentář tchýně - i kdyby si nebyl náš...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
639
29.2.12 11:55
mikami píše:
mabit píše:
Dneska přišla tchýně na kafe - přeci jen jsem měkota a s malým se stále schází,ale pouze jen pod dohledem krmení a tak…
Vzala si malýho chováho ,pusinkuje ho říká mu lásko naše, ty jseš fešák já bych za tebe dala všechno na světě,miluju tě I KDYŽ ASI NEJSI NÁŠ 8-o 8-o 8-o a já jak to myslíte a tchýně vždy není nikomu podobnej,ale neboj mi ti nic nevyčítáme 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já už nemám slov
Týýý jo, tak to je něco teda :-) .
Tchýně má taky všelijaký kecy, ale tohle ještě nevybalila :-D.
Jsi dobrá, že se tak umíš ovládnout :palec: .

Nemyslím, že je dobrý to jen tak přejít. Mohla by to opakovat, nebo být ještě drzejší jinak. A to bude vadit jak tobě, tak děcku. Stanov hranice-vyhoď jí, nebo umravni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.3.12 14:23

Tá tvoja svokra vážne perlí! Ja by som jej asi zvoleja tresla ( a potom si nadávala, že som taký impulzívny blbec :nevim: ) a vyhodila ju. A viac by môj prah neprekročila. :cert: Prečo by mala chodiť navštevovať cudzie decko?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kurik
9.11.12 22:16

báječná tchýně

Tak to já mám tchýni na zabití… s přítelem jsme spolu 14 let, je jedináček, mamánek, matka těžce na něm závislá. Neustále do všeho kecá. Dokonce mu i 5× denně volala co děláí, kde je a jestli je teple oblečen nebo co měl na oběd. Ze začátku jsem to nějak neřešila, jen jsemsi poťukala na čelo co to má znamenat. Vztah jsme měli docela super, pokecali jsme spolu snad o všem. Ale potom to přišlo, narodila se dcera a muka začla. Zasekla se tak o 20 let, kdy bylo jejímu synáčkovi 10 let a musel poslouchat maminku. Naše názory neakceptovali a dokonce nás nebrali jako rodiče. Jakmile jim přítel něco řekl, seřvali ho jak malého kluka. Naši dcerku brali jak své dítě a my jmse přestali existovat. Všechno jsem řešila přes přítele, nechtěla jsem se nějak vměšovat do debyty co můžou a co ne, jenže nic se nedělo. Tak mi jednou rupli nervy a všechno jsem jim řekla krásně od plic, že tak to prostě nejde, a rodiče jsme my atd…a za 3 dny volala jeho matka, že si příjde s náma popovídat. Přišla a začla:že já jsem ta největší špína na celém světe( a to jen proto že jsem neměla utřený prách, jelikož u nich doma je velice sterilní prostředí a dokonce se ani okna neotevírají, protože se príší!!), že se pro jejího synáčka vůbec nehodím, že jsem ta nejhorší matka a nestarám se o dítě a celou dobu do synáčka hudruje, aby jsme se rozešli atd… my seděli, pusy otevřené, jelikož jsem pohotový člověk tak jsem jí to dala pěkně sežrat. Okamžitě jsem nastavila hranice. Tchýně přes prách našeho bytu nesmí! a s dětma se vidí max. 1× za týden, i přesto nám dělá naschvály a to přes děti, co my zakážeme ona obratem dovolí a tak je to dodnes, neustále nás jako rodiče ignoruje…z celé situace jsem už zoufalá, jelikož ani ve svém příteli nemám zastání :( :( :( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
202
11.11.12 13:39

Tak ta by dostala po držce a letěla oknem :cert:… a malýho bych jí nikdy nedávala, když teda není jejich s tím, že se bude vídat jen se svou skutečnou babičkou :! Pokud si zvykne něco takovýho říkat, tak co pak malej, až tomu všemu začne rozumět? Takový blbý hemzy by mu akorát pomotaly kebulku…fuuuj to jsem se rozčílila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21669
11.11.12 17:30

:-D ono je to sranda, když to tchýně řekne jen mezi váma a z legrace. Ale jestli to opakuje i před cizími nebo to někde vykládá, tak bych si myslela, že má pomotanou morálku (my ti nic nevyčítáme - to by jim jako kukaččí dítě nevadilo? 8o ) a kdovíco ještě by tolerovala a ještě bych se před lidma v řiti viděla, kdyby tohle o mně vykládala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová