Komentář tchýně - i kdyby si nebyl náš...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
26.3.11 06:40

Jé,tak jsem se zasmála,ale na druhou stranu si říkám,jestli jsem náhodou něco nepohnojila.Včera tu byla snach a 5ti týdenním vnoučkem.Od jeho narození neustále studujem(všichni),na koho je podobný.Mě se zdá,že na jeho pradědečka,ale jaksi zatím fakt nevíme.
Teď když jsem si přečetla zakladatelčin přízpěvek,tak nevím,jestli jsem nebyla až moc rádoby vtipná,bo jsem řekla snaše,na kterého souseda je podobný?Jo jsem holt vtipálek,smály jsme se tomu a vtipkovaly,ale vím já,jestli ji to nevrtá hlavou.By mě to nenapadlo,ale i když jsem to neřekla tak blbě,jak zakladatelčina tchýně,kdo ví...... :zed:

• Citovat
  • Upravit
5173
26.3.11 08:28

… no bombo asi bych snaše řekla že to bylo myšleno ze srandy a ne vážně…kor v 5 týdnech -tedy 6 nedělí jí to asi v hlavě šťourat bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
26.3.11 11:02

Bambo,
upřímně? Myslím si, že tento typ vtipů nepatří do úst nikomu a nejméně tchýni :nevim:

Já se svou tchýní vycházím velmi dobře, tolerujeme se, pomáháme si, povídáme si. Vídám jí častěji než její syn. Prostě se snažíme dobře vycházet.

A i přes tyto dobré vztahy, můžu říct, že mi neskutečně lezlo na nervy, jak tchýně pořád zkoumala, jestli jsou děti podobné tatínkovi. První rok se žádná návštěva neobešla bez konstatování, že se mu vůbec nepodobají, ačkoliv všichni okolo tvrdili opak. Ustála jsem to jen díky tomu, že to od ní nebyl zlý úmysl (narozdíl od zakladatelčiny tchýně). Ona tam prostě žádnou podobu neviděla :think: Snaha vysvětlit, že genetika není tak jednoduchá a děti opravdu nemusejí být kopie svých rodičů byla marná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.3.11 11:09
bamba píše:
Teď když jsem si přečetla zakladatelčin přízpěvek,tak nevím,jestli jsem nebyla až moc rádoby vtipná,bo jsem řekla snaše,na kterého souseda je podobný?Jo jsem holt vtipálek,smály jsme se tomu a vtipkovaly,ale vím já,jestli ji to nevrtá hlavou.By mě to nenapadlo,ale i když jsem to neřekla tak blbě,jak zakladatelčina tchýně,kdo ví...... :zed:

Já mám opačnou zkušenost, protože jsem srandovala, že jsme naplnili tradiční model „první dítě po otci, druhé dítě po matce, třetí dítě po sousedovi“ - a tchyně se málem vyvrátila :oops: :lol: .

Jinak u nás jsem podobou cizí element v prvé řadě já, až se manžela ptají, s kým ty děti má 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
26.3.11 11:18

bambo vemtoz jiný strany,jaký by ti bylo kdyby přišla snacha a řekla ti z kterým sousedem máš syna,že není nikomu podobný…jasně já tě chápu nemyslela si to zle,ale zle to vyznělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.3.11 11:30

Tak já myslím, že jsme u toho žádná nebyla a netušíme, jaké má Bamba se snachou vztahy, ne :wink: ?
Mě by se třeba nedotkla, brala bych to jako vtip. (Tvoje tch. to jako vtip nemyslela, tu bych vynesla v zubech.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
26.3.11 12:16

Vztah máme bych řekla velmi dobrý,vtipkovaly jsme,tak snad to vzala,ale fakt mi to vrtá v kebuli i když už zná můj humor.My se právě bavily o podobnosti dětí,můj syn taky dlouho byl ničí,podobou.Takže asi tak.Já v něm vidím EX tchána,ale je ještě moc malinkej a podoba se mění.Kluci od dcery jsou každou chvilku na někoho jiného.Jednou víc do mámy,pak zase do táty.
Jinak je jedno,na koho jsou podobní,důležitější je,aby byly dětičky zdravý.My vůbec neznáme její rodinu,takže se nedá posoudit na koho se bobeček vrtne.

• Citovat
  • Upravit
48576
26.3.11 12:48

kdyby mi někdo řekl to co bamba,tak by mě ani v životě nenapdlo že je to myšleno jako zle :nevim: . U nás je to normální vtip který určitě padne v každé domácnosti :nevim:
Jako vtip to vždy bylo bráno a já sama to říkala mému chlapovi,určitě i kamarádkám a nevim komu ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
26.3.11 12:57
Kamča.dalmatinka píše:
kdyby mi někdo řekl to co bamba,tak by mě ani v životě nenapdlo že je to myšleno jako zle :nevim: . U nás je to normální vtip který určitě padne v každé domácnosti :nevim:
Jako vtip to vždy bylo bráno a já sama to říkala mému chlapovi,určitě i kamarádkám a nevim komu ještě

Pozor, ono je totiž NĚKDO řekne a řekne tchýně :lol: Ty, co jsou alergické už i na samotnej tchýnin pozdrav, tak ty si to vyloží hodně špatně.Pokud má snacha s tchýní dobrý vztah, jak píše bamba, tak to snacha určo jako vtip brala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.3.11 13:46
xangel87 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jako vtip to vždy bylo bráno a já sama to říkala mému chlapovi,určitě i kamarádkám a nevim komu ještě
Pozor, ono je totiž NĚKDO řekne a řekne tchýně :lol: Ty, co jsou alergické už i na samotnej tchýnin pozdrav, tak ty si to vyloží hodně špatně.Pokud má snacha s tchýní dobrý vztah, jak píše bamba, tak to snacha určo jako vtip brala..

taky si myslím že někdy je problém už jen v tom jak tchýně pozdraví.Kdo chce hledat chyby tak si vždycky něco najde.
To co ale řekla tchýně mabit je ale něco jiného,ale bamba o.k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
4.4.11 00:17
mabit píše:
Dneska přišla tchýně na kafe - přeci jen jsem měkota a s malým se stále schází,ale pouze jen pod dohledem krmení a tak…
Vzala si malýho chováho ,pusinkuje ho říká mu lásko naše, ty jseš fešák já bych za tebe dala všechno na světě,miluju tě I KDYŽ ASI NEJSI NÁŠ 8-o 8-o 8-o a já jak to myslíte a tchýně vždy není nikomu podobnej,ale neboj mi ti nic nevyčítáme 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já už nemám slov

To fakt řekla? Si dělá prdel? Na to nemám slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
8.4.11 12:35

Ja uz jsem uplne imuni ale todle moje mala je fakt celej tatinek ale bejt na tvem miste tak ti reknu tak kdyz asi neni vas tak asi vy nejste jeho babicka a pak bych si taky poradne rypla pred jejim manzelem a rella to same a kdyby chtela pochovat prcka tak bych rekla ale proc vzdyt malej asi neni vas jak ste rikala hm, to pak uvydis ten vyraz a bude se dusovat ze to nerekla

• Citovat
  • Upravit
1622
26.4.11 18:56

ahoj, hahaha, to jsem se nasmála! Moje tchyně taky pouštěla perly. Malý začal chodit kolem 19.měsíce, a ona do té doby pokaždé hořekovala, že bude jezdit na vozejčku… To už jsem taky pěnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
29.2.12 11:49

doufám, žes jí řekla: támhle jsou dveře a spánembohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
29.2.12 11:50

sorry to bylo k Mabit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie