Komentář tchýně - i kdyby si nebyl náš...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4548
24.3.11 21:15

si delala strandu ne?
V nasi rodine se, zda se, rodi jen deti, ktere nejsou nase a nebo jak svagr tvrdi, dokonale kombinace obou rodicu, takze vlastne nejsou nikomu moc podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
24.3.11 21:20
Gina108 píše:
Lizbeth píše:
Ty vogo, tak to je hodně hustýýýýýýý :pankac:

Jako bud je tak blbá a neví, co řekla..
A nebo dělá, že je blbá a chtěla si rejpnout s nevinným výrazem :andel: :cert:

Tak jako tak..bych jí oplatila stejnou mincí při nejbližší příležitosti..( jako je podobnost jejich dětí s otcem atd..- třeba že to je rodiná tradice a podobně 8-o )

Muehehe, dobrá tchýně :mrgreen: , ale řekla bych jí jak píše Liz, že malý bude asi po dědovi, PO TOM BIOLOGICKÉM co ho zná jen ona :mrgreen: :jazyk:

Příspěvek upraven 24.03.11 v 14:53

huáááá to je dobrý :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
24.3.11 21:27
kralicinka1 píše:
Muehehe, dobrá tchýně :mrgreen: , ale řekla bych jí jak píše Liz, že malý bude asi po dědovi, PO TOM BIOLOGICKÉM :mrgreen: :jazyk:to mě pobavilo.Co jiného na to říci. :lol:

Tak příště no… Nepochybuji, že s tím opět brzo vyrukuje… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
27265
24.3.11 21:30

Mabit já jsem tvojí tchýní venku přemýšlela a napadlo mě co bych jí na tu její perlu řekla.
Vypadalo by to asi takhle:
Tchýně ,, to nevadí, že nejsi asi náš, my tě máme rádi a na tebe se nezlobíme"
Já(ty) ,,no to víte já jsem ho nechtěla zatěžovat tak složitými geny, které máte v rodině"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
24.3.11 21:31
lleennttiillkkaa píše:
Mabit já jsem tvojí tchýní venku přemýšlela a napadlo mě co bych jí na tu její perlu řekla.
Já(ty) ,,no to víte já jsem ho nechtěla zatěžovat tak složitými geny, které máte v rodině"

tohle je boží diskuze :DDDDD člověka inspiruje :DDDDD  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
24.3.11 21:36
lleennttiillkkaa píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
24.3.11 21:40

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kéž by člověka něco napadlo zrovna v tu chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
24.3.11 21:54

teda tchyne se smyslem pro humor,akorat trosku spatnym :zed: :zed:
bych ji maleho vzala a vyhodila ji.. ne jednou jsem k tomu nemela daleko,napr,kdyz me tady chodila provokovat,ze jeji dcera (moje svagrova) ceka kluka a chce Viktora( mame Viktorku) kolikrat ja jsem ji uz rekla,ze me to nezajima,ze kdybychom my meli Mikulase tak ona da Silvestra a ze mi to nema dokola opakovat,ze me svagrova nezajima,jelikoz se s ni nebavim asi dva roky.. a tchyne prijde priste a zase to opakuje :zed: :zed: zbytecne hlasivky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.3.11 22:40
lleennttiillkkaa píše:
Škoda, že ty perly člověka nenapadnou v tu chvíli :lol:

Zrovna včera jsem tu tchýni měla, stačila utrousit několik inteligentních vět na mou osobu (tedy spíš matku vnuka).Nestihla jsem říct ani popel…Za to dneska ráno, hned jakmile jsem vstala, tak jsem se znova vytočila při vzpomínce na včerejšek a to se mi honila v palici jedna perla za druhou, úplně jsem si přehrávala scénky :mrgreen:
Asi si to budu muset psát pro příště, madam je jak kolovrátek, takže se nebojím, že bych ty odpovědi nevyužila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
25.3.11 08:56

Tak to je opravdu masakr. Jak tady píše spousta ženských, já bych ji v tu ránu vyhodila.
Prosim tě, co na to řekl tvůj manžel? Já už bych s tchýní vživotě nepromluvila. Takhle někoho urážet… :zed: Škoda… v ten moment, co to z ní vypadlo jsi jí dítko mohla sebrat se slovy: „když není váš, tak na něj nesahejte, nesmí si zvykat chodit k cizejm!“ A šup, už by treperendila ven! Baba jedna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
25.3.11 10:17

No toto je teda dost drsný :evil: …asi bych čučela jak opařená a v tu chvíli bych nebyla schopna slova…ale jakmile bych se vzpamatovala,sebrala bych malýho a ukázala jí dveře když se neumí chovat…ale zajímalo by mě-co na to manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.11 11:11

No slyšela jsem toho už hodně co se týče tchýní, ale tohle je fakt perla:-)) No opravdu charakter :zed: .

Jinak tedy o té podobnosti a nepodobnosti na rodiče - je to opravdu relativní. Mám chlapečka z darovaného vajíčka ( nikdo to neví) a plno lidí říká jak má moje oči a nevím co ještě, ale jinak je tedy na manžela - naštěstí, tím pádem to nikdo neřeší, přitom u nás by důvod opravdu byl:-).

Tak to přejdi :mrgreen: , tchýni nezměníš a ty se budeš zbytečně rozčilovat:-).

• Citovat
  • Upravit
5173
25.3.11 11:20

chlao se tomu jen zasmál když jsem mu to večer,řekla :mrgreen: mi se už tomuhle jen smějem,páč by jsme se s ní hádali furt …ona s tím stejně chodí po okolí..já už to neřeším to bych už tady vůbe nesměla bejt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
25.3.11 12:16
Vlaďka 1 píše:
Stejně bych ji vyžduchala ven :roll:
:mrgreen:
etatinek píše:
kralicinka1 píše:
Muehehe, dobrá tchýně :mrgreen: , ale řekla bych jí jak píše Liz, že malý bude asi po dědovi, PO TOM BIOLOGICKÉM :mrgreen: :jazyk:to mě pobavilo.Co jiného na to říci. :lol:
Tak příště no… Nepochybuji, že s tím opět brzo vyrukuje… :wink: :oops:

Taky si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
25.3.11 12:24

dneska se zase přihlásila na návštevu odpoledne :zed: :zed: :zed: nevím co zas chce,ale jsem zvědavá s čím příjde dneska :think: :think: no,ale ten dnešek přežiju zítra odjíždí na týden pryč :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová