Golfky I'coo Pluto

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s I´Coo Pluto?

Přidejte zkušenost s I´Coo Pluto
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Emuša
17.5.11 17:25

Icco Pluto

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda by byl tento kočárek vhodný i pro malé mamči. Mám jen 155 cm :cry: Koupila jsem si kočárek Cybex Callist moc pěkný ale nevyhovuje. Nejen že je pro mě moc vysoký ale malej klouže ze sedačky. Nebejt pásu sjede dolů. Sedí tam hrozně skroucený. Uvažuji o jeho prodeji. Další na seznamu je Pluto ale ráda bych ho předem vyzkoušela a pak kupovala. V Brně nemožné. Můžete mi někdo prosím říci Vaší zkušenost se sedačkou a zda je vhodný pro tak malé maminy? Předem děkuji Ema

• Citovat
  • Upravit
32
17.5.11 19:10
Ahojky,tak dle mého se bude Váš prcek kroutit i tady v tomto kočárku,neboť sedačka je opravdu dost prostorná a myslím si,že by jste měla volit kočárek s bočnicemi,aby se prcek nesoukal ke straně,neboť dolů bych neřekla,že by mohl s Pluta sklouzávat.......rozumíte mi?A výšku neodhadnu,ale když to beru podle sebe,měřím 173cm,tak bych řekla,že bude na Vás vysoký,ale to opravdu je pouze můj odhad a třeba se ozve mamina,která má 160 čísel a bude spokojena:-)určitě doporučuji někde osobně vyzkoušet,jak bude vyhovovat jak Vám,tak malému :mavam:
Emuša píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda by byl tento kočárek vhodný i pro malé mamči. Mám jen 155 cm :cry: Koupila jsem si kočárek Cybex Callist moc pěkný ale nevyhovuje. Nejen že je pro mě moc vysoký ale malej klouže ze sedačky. Nebejt pásu sjede dolů. Sedí tam hrozně skroucený. Uvažuji o jeho prodeji. Další na seznamu je Pluto ale ráda bych ho předem vyzkoušela a pak kupovala. V Brně nemožné. Můžete mi někdo prosím říci Vaší zkušenost se sedačkou a zda je vhodný pro tak malé maminy? Předem děkuji Ema
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emuša
17.5.11 20:28

Icco Pluto

Moc děkuji za odpověd. U Cybexu Callisto malej klouže protože je pevná jen zádová opěrka a v ohybu sedačky a i sedová část je měkká proto malej klouže. Sedová část by mohla mít i větší uhel sklonu. No, ale již je koupený tak ho používáme. Icoo pluto má na výšku asi o 3 cm více než Cybex ale zase si myslím že o proti spojené rukojeti výška více vynikne ( tedy můj názor ) Jinak můžu se zeptat na výšku sedátka od země, výšku zádové opěrky a v jaké výšce končí boudička? Lze s boudičkou pohybovat ( myslím dát níže, posouvat po konstrukci ) Jednou jsem ho vděla v nemocnici. Bohužel mě nenapadlo paní oslovit a kočárek okouknout, škoda. Tak snad se poštěstí a zatím budem jezdit v Cybexu. Předem moc děkuji za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
32
17.5.11 21:22
Emuško,velice ráda bych vše přeměřila,ale já již Pluto nevlastním,takže mohu jen říct,že s boudou se posunovat po konstrukci nedá a sedák je určitě pevnější,pro ukázku zasílám foto našeho nejmladšího v té době 2,5 roku.....mrzí mě,že nemohu víc pomoci. :think: :kytka: :mavam:
Emuša píše:
Moc děkuji za odpověd. U Cybexu Callisto malej klouže protože je pevná jen zádová opěrka a v ohybu sedačky a i sedová část je měkká proto malej klouže. Sedová část by mohla mít i větší uhel sklonu. No, ale již je koupený tak ho používáme. Icoo pluto má na výšku asi o 3 cm více než Cybex ale zase si myslím že o proti spojené rukojeti výška více vynikne ( tedy můj názor ) Jinak můžu se zeptat na výšku sedátka od země, výšku zádové opěrky a v jaké výšce končí boudička? Lze s boudičkou pohybovat ( myslím dát níže, posouvat po konstrukci ) Jednou jsem ho vděla v nemocnici. Bohužel mě nenapadlo paní oslovit a kočárek okouknout, škoda. Tak snad se poštěstí a zatím budem jezdit v Cybexu. Předem moc děkuji za odpověd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.5.11 21:23

a ještě jednu v sedu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emuša
17.5.11 21:34

Icco Pluto

Moc děkuji za fotečky. Tak snad ho budu mít možnost někde okouknout a vyzkoušet. Doufám že to stihnem ještě tento rok aby jsme si ho za tepla užili. V nejhorším prodáme Cybex až příští rok a mezitím snad budu mít možnost někde shlédnout Icoo Pluto. I tak moc děkuji za Vaše postřehy a zkušenosti s tímto kočárkem. S pozdravem :mavam: Ema

• Citovat
  • Upravit
59345
17.5.11 23:22

Osobně si ymslim že tento kočárek bude pro Vás moc vysoký :-? . Já měřím 170cm a je mě tak akorát, před tim jsme měla inglesinu zippy a ta je nižší. cybex sjem ěmla taky ve výběru ale pro nás dost úzký :-? . I coo jako jeden z mála kočárků má šířku na sezení 40cm :palec: . malej nesjíždí ale chce to omrknout a vyzkoušet. Já teda neměla kde omrknout a jsme spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emuša
18.5.11 18:51

Icco Pluto

Moc děkuji za Váš názor. Zase jeden z hezkých kočárků který je jen pro vysoké mamči :-( . Jak sleduji tento kočárek mají jen maminky 170 cm a výše :-( . Počkám něž nějaké budu moct omrknout. Ale už vyhlížím jiný za Cybex hlavně pohodlné kde nebude klouzat ze sedačky. Příští rok plánuji další mimi tak ho vnejhorším pořídím až na to další. Nechci je kupovat jen proto že jsou hezké. Asi mají super vlastnosti ale obávám se té výšky. Proto je nechci kupovat dříve než je omrknu. Zatím prodám Cybex a koupím nějaké jiné než se mi poštěstí potkat Icoo pluto :lol: .Pak se budu rozhodovat. Třeba se mezitím zamiluji do jiných golfek :lol: .

• Citovat
  • Upravit
59345
18.5.11 19:02

určitě to chce vyzkoušet, jestli jste z velkého ěmsta tak by je snad někde mít mohli ale ani u nás v plzni ho nemají :cry: , ale myslim že ta výška pro Vás bude moc :-? . Ono vybrat kvalitní golfky je fakt problém aby měli vše co potřebuju. je fakt že I coo byla hlavně láska na první pohled :palec: . pro mě je asi nejlepší an celém kočárku ta šířka sedu, to jsme snad u jinýho nenašla. Ale hodně si chválí Espiro magic ale ten se mě nelíbí ale prý za tu cenu je to hodně dobrý kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emuša
18.5.11 19:33

Icco Pluto

Espiro Magic také není podle mého gusta. Ted jsem zjistila že Cybex Callisto má výšku 106 cm a Icoo Pluto 107 cm. To zas není takový rozdíl. Svitla mi naděje že to tak horké stou výškou nebude :wink: Ten centák zas tak nevadí. A ještě si myslím že opticky nevypadá tak vysoký jako u spojené rukojeti. Tak uvidíme. Ještě zkusím dohledat na internetu zda ho tady u nás někde nemají. Nebo doufat že ho u někoho uvidím :roll: .

• Citovat
  • Upravit
59345
18.5.11 22:04

Fakt jo? Tak to je stejné :mrgreen: . chtělo yb to vidět nebo se ještě někde poptat na diskuzích, hlavně těch co ho mají. On každý kočárek je jiný a každý sedne jinak takže by to chtělo vyzkoušet ale já taky nezkoušela a rovnou objednala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emuša
18.5.11 22:25

Icco Pluto

Ještě počkám a budu po něm pátrat jak v obchodech tak i na ulici. To by v tom byl čert abych ho někde nebo někdo neměl. Kdybych měla těch 170 cm a více asi bych se nerozmýšlala a šla do něj. Pokud zvládnu překousnout výšku u Cybexu asi mi nebude tolik vadit ani u Pluta. Kdyby mi malej neklouzal ze sedačky ( kdyby měla strmější uhel a pevný ohyp se sedovou částí asi bych si je nechala ) Ale tím že ještě malej nechodí a převážně se přepravujem v kočárku tak to hodně řeším. Ted na teplo jezdíme jenom s golfkami. Chci aby se v nich cítil dobře a přitom jsem byla s nimi spokojená i já. Tak budem hledat dál a snad se poštěstí. Určitě jak píšete předem vyzkouším jinak dopadnu jak u Cybexu :-( :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Ann
9977
13.7.11 07:42

Ahojda,
kdyby někdo měl zájem, začátkem srpna budu prodávat I´coo Pluto, hnědá barva, s madlem, originál oranžovou vložkou a neoriginál pláštěnka. Kupovaný před rokem, čili ještě v záruce. Ježděný minimálně, spíš jen na dovče. Teď s ním ještě právě jedeme na dovolenou, ale pak se s ním s těžkým srdcem rozloučím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.7.11 09:19

s výškou maminky - moje kamarádka je malinká. kolik má cm to nevím, ale bude to tak kolem těch 160cm. a má ho. a jezdí.

ovšem to sjíždění, to bude nejspíš v plutu ještě horší. josu hooodně široké a bude i padat ke straně.

CC mám a můj 6m syn se v něm neklátí ke straně, ani nesjíždí.. ono to záleží spíš na tom, jak pevný sed dítě má a jak moc ho na jeho věk napolohujeme. používám spodní leh a max 1 polohu sedu, když blindí po jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
violetka
16.11.11 20:07

I´coo Pluto vs. Phoenix

Ahoj, nevíte někdo jaké jsou rozdíly mezi I´coo Pluto a I´coo Phoenix?
http://www.icoo.de/…phoenix.html
Chtěla jsem pro 14m syna Inglesinu Zippy Free, moc se mu v ní líbilo, navíc je zvyklý zatím jezdit čelem k mamince, což tento kočár umožňuje, ale bohužel v poloze v lehu měl hlavu úplně zaraženou o zadní stranu boudičky. Je veliký. Tento problém máme s většiou kočárků. Zajímalo by mě jestli Phoenix je také tak prostorný jako Pluto?
A prosím o případný tip, zda je I´coo k vidění v nějaké prodejně v Brně? Já na nic zatím nenarazila a naslepo si netroufám objednat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4