ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2716
21.6.12 08:53

To cetrotide je proti předčasnému ovolnění vajíček, já měla asi 3 nebo 4. Mě se po ní dělal super svědivý, červený flek.. sestřička radila mazat Fenistilem, ale dalo se. Akorát když mi ten flek naskočil poprvé, tak jsem se docela vyděsila, jestli to není nějaká alergická reakce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
21.6.12 09:58

Holky jste zlatý. Aspoň zhruba vím co mě čeká. Akorát to píchnutí :( Ale nebudu první ani poslední. Zvládnout se to musí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.6.12 10:02

@Marfuš - vždycky ta první zkušenost je asi nejděsivější, protože nevíš „jaké to bude“.. Ale z toho si fakt nedělej starosti. Pokud máš někoho, kdo ti to píchne, když máš takový strach, tak mu řekni. Pro mě byl vždy problém překonat sama sebe u toho prvního pokusu, pak už jsem to ani neregistrovala, ale chápu, že pro některé je to holt těžší. Přeju hodně štěstí a pevnou vůli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
21.6.12 10:09

Já se ani nebojím že bych do sebe nepíchla ale spíš toho že to třeba píchnu špatně. A jak některý holky píšou že jim to píchá manžel tak to já bych nemohla. Jsem taková že si hodně věcí chci dělat sama a bála bych se že on to zblbne tuplem :lol: Ale manžel má kamaráda a jeho žena je zdrav. sestra tak to kdyžtak dojedná tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
21.6.12 10:15

@Katarinash tzn. že jsem měla 6 ukončených týdnů těhotenství a dalších 5 dnů k tomu, to se rovná 7 týden. Dneska jsem třeba 7+1 a to vlastně už jsem začla8.týden, už to chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.6.12 11:25

@zitka01 - děkuji, fajně jsi mi to popsala, už jsem v obraze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.6.12 17:00

@zitka01 - kolik odměrek toho Protifaru sis dávala? To tam jaksi není napsané, ale to už asi taky víš. Je tam jen, že odměrka je vevnitř, ale kolik se toho může přidat do jogurtu, to netuším a zdali se toho může člověk předávkovat, taky ne.. Jen tam je uvedeno, že se to má brát pod lékařským dohledem.. :nevim: Dala jsem si 2 odměrky do kefíru, snad je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
21.6.12 17:18

@Katarinash já brala 3×denně 2 odměrky, jsou to bílkoviny a pomáhají v boji s hyperstimulačním s. užívala jsem to asi týden a pak jsem to vysadila. Zkus se podívat po netu, já to taky tenkrát hledala a někde jsem četla takové užívání tak jsem se tím řídila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.6.12 17:23

@zitka01 - no já to právě dnes hledám už nějakou dobu.. ;) Nejprve v práci mezi prací a teď doma asi půlhoďky, neli dýl.. Na netu čas utíká moc rychle, než se člověk dopátrá toho, co potřebuje. Zatím vidím všude jen zmínku, že to někdo bere, anebo co to je a do čeho se to dává.. Ale kolik a kdy, to jsem nenašla.. Asi špatně zadávám ;) Každopádně děkuji za tvou zkušenost.
Jak se ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
21.6.12 17:36
@Katarinash píše:
@zitka01 - no já to právě dnes hledám už nějakou dobu.. ;) Nejprve v práci mezi prací a teď doma asi půlhoďky, neli dýl.. Na netu čas utíká moc rychle, než se člověk dopátrá toho, co potřebuje. Zatím vidím všude jen zmínku, že to někdo bere, anebo co to je a do čeho se to dává.. Ale kolik a kdy, to jsem nenašla.. Asi špatně zadávám ;) Každopádně děkuji za tvou zkušenost.
Jak se ti daří?

no já to tak brala, no někdy jen 2×denně ale vždy po 2 odměrkách a fakt asi jen týden. Mě je fajn, akorát mě běžné věci rozčilují 10× tolik takže asi tak :think: po ránu max.hodinka nechutenství a blivno od žaludku ale jinak v pohodě :nevim: pořád čekám kdy TO přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
22.6.12 19:45

Ahoj holky. Tak dnes jsem byla na ultrazvuku v CARu. Folíci rostou moc pomalu. Klasický příznak PCO prý. Na malé dávky nereagují a po vysokých se to může zbláznit. Tak od dnes píchám 150. A od neděle píchám ten cetrotide. Tak snad to bude ok. Paní doktorka říkala že z toho něco určitě bude ale jde to pomaleji. V pondělí jdu znovu na ultrazvuk. Než u mě dojde k OPU tak některé z vás už budou vědět že jsou těhu :lol: Jinak holky pěkný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.6.12 19:55

Tak @Marfuš držím palečky :)
V pondělí dej zase vědět.
Krásný víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
25.6.12 17:22

Ahoj holky. Tak nakonec možná ani k OPU nedojde :( I když nevím jestli je to špatná info. Zkrátka po dnešní návštěvě v CARu mi paní doktorka řekla že mám jeden velký folík a ostatní jsou stále moc malý. Takže v tomto případě by mi navrhla inseminaci. Nejdřív by se píchnul pregnyl a pak by se šlo na věc. Protože nemá cenu dělat OPU když je jeden folík. To je jasný. A nebylo by mi to počítáno jako IVF pokus. No má to svou logiku. Tak ani nevím jestli jsem z toho zklamaná. Teď teda jdu ještě ve středu na ultrazvuk a po něm se rozhodnem co dál. Jinak stále píchám gonal tak se to třeba ještě do středy někam posune. Taky injekci cetrotide jsem zvládla dobře. Teď už mě bude děsit jen ten pregnyl. Pícháli jste si ho někdo? Mě ho píchala kdysi sestra na gyndě, do zadku. No sama se toho opět děsím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
25.6.12 18:20

Marfuš: neboj, pregnyl je hodně podobný tomu cetrotide.. akorát se nemusí míchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.6.12 22:28
@Marfuš píše:
Ahoj holky. Tak nakonec možná ani k OPU nedojde :( I když nevím jestli je to špatná info. Zkrátka po dnešní návštěvě v CARu mi paní doktorka řekla že mám jeden velký folík a ostatní jsou stále moc malý. Takže v tomto případě by mi navrhla inseminaci. Nejdřív by se píchnul pregnyl a pak by se šlo na věc. Protože nemá cenu dělat OPU když je jeden folík. To je jasný. A nebylo by mi to počítáno jako IVF pokus. No má to svou logiku. Tak ani nevím jestli jsem z toho zklamaná. Teď teda jdu ještě ve středu na ultrazvuk a po něm se rozhodnem co dál. Jinak stále píchám gonal tak se to třeba ještě do středy někam posune. Taky injekci cetrotide jsem zvládla dobře. Teď už mě bude děsit jen ten pregnyl. Pícháli jste si ho někdo? Mě ho píchala kdysi sestra na gyndě, do zadku. No sama se toho opět děsím :think:

IUI může taky vyjít! A příští měsíc Tě nastimulujou víc a bude víc folíků. Hlavu vzhůru. Mně pregnyl píchala sestra na pohotovostim, ale jinak by to píchnul manžel. Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí