Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já už byla večer tak unavená, že mi ani nedošlo, že se ptáš na korpusy, korpusy jsou všechny bílé
Zrovna včera jsme konečně domontovali skříň PAX UGGDAL ![]()
Kupovali jsme tady, ale jen malou zkušenost.
Vybrali jsme tutu skříň, ale dveře jsme chtěli to černošedé sklo. Ale zrovna měnili výroce, takže dveře nebyli už cca měsíc k mání a že prý budou až tak za měsíc a že je už na ně hrozně zájemců. Tak my, že je zaplatíme předem, nebo rezervovat, … ale oni že tohle nedělají, že si musíme hlídat až jim to přijde a pak hned koupit. Jenže my bydlíme ve středu republiky, takže do všech Ikeii dost daleko. Ale budiž.
Hlídala jsem to na netu - dostupnost na prodejně. Cca za 2 týdny už je měli ve všech prodejnách. Ale my zrovna nemohli vyrazit a já plašila, že když měli hodně zájemců, tak, že budou hned pryč
A tak jsme zpunktovali příbuzný v PHA. Ještě jsem tam předem volala, jestli je opravdu mají! A příbuzní tam dojeli a oni, že sice na netu mají 8ks ale fyzicky na prodejně ty dveře vůbec nebyli.
Já byla teda říčná. Kdyby jsme tam jeli osobně 120km, tak je tam ![]()
Tak jsme volali do Brna a tam se dušovali, že je fakt mají. No tak jsme pro ně vyrazili a naštstí i koupili. Vybrali jsme tam zrovna i židle k jídelnímu stolu a ty zas neměli na skladě.
Takže s tou dostupností bachy ikdyž si to hlídáte na netu.
Jinak s veškerým zbožím jsem (zatím) max. spokojená. Máme od nich i postel. Levnou 5000.- i s roštama a je super. A ta skříň je nádherná.
Nello, i tobě díky za zkušenost. Já vím, že s tou dostupností je to prostě na pytel, ale my jsme naštěstí od Prahy, takže IKEu máme na blízku. Souhlasím, že nábytek z IKEA je skvělý. Hlavně že jste nakonec sehnali, co jste chtěli, taky doufám, že se zadaří ![]()
Ahoj
Chystame se do polske Ikei kupovat PAX skrine a kuchyn. Cisla opsany mame atd. Ale jak to tam funguje? Tady kdyz kupujeme skrine, musime jet do velkoskladu, kde to vydaji. V polske Ikee je to taky tak? Musime skocit za personalem, aby nam udelal objednavku a pak si ji ket vyzvednout? A kuchyn asi budeme hledat ve sklade primo v te Ikeii, ze?
Radi by jsme sli na jisto a takovyhle “zbytecnosti” uz vedeli, at tam pak netapeme ![]()
Ahoj, někdo aktuální zkušenost s nákupem kuchyně v IKEA Polsko, prosím?