Imunologie a neúspěšné embryotransery

69040
7.5.19 17:42

Může to souviset, i když co si budem namlouvat, kvalita vajíček v tomhle věku je jedna velká loterie s čím dál tím menší pravděpodobností výhry (píšu z pozice ženské ne o moc mladší). Pokud už, pokusila bych se v Praze dostat k Malíčkové, ta ženská je fakt machr. Ale rozumná, já měla naopak „nález“ odjinud, tam mi nutili Prdnison, čemuž ona se vysmála - pokud tam něco blbýho je, tak běžně dávaný dávky Prednisonu tomu nijak nepomůžou. A pokud není, beru ho zbytečně. Takže si udělala svoje testy, zkonstatovala, že jsem po imunologické stránce zcela zdravá a že na předchozí imunologii to strašně hrotili.
V lázních jsem byla a to IVF po nich bylo nejhorší ze všech mých pokusů. Mně pomohl až zázrak rovný té výhře v loterii, ale to asi nechceš slyšet…
Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3097
7.5.19 17:49

@ugluk Muzu se zeptat jak si dopadla nakonec po tom vsem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.5.19 17:55

K Malíčkové si dojdi, ale souhlasím s @ugluk, že s větší pravděpodobností je problém v kvalitě vajíček. Jaký je vývoj embryí? Já měla třeba dost oplodněných vajíček, ale k blastocystě vždy došlo jedno, dvě.. Takže bylo celkem jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69040
7.5.19 17:56

@Safrik no, po tom všem jsem po strašně moc letech na prahu čtyřicítky otěhotněla přirozeně :mrgreen: Ale to bohužel není návod, jen jsem měla ohromný štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.5.19 18:06

Na tvém místě bych šla cestou PGD nebo alespoň prodloužené kultivace. Mám taky mizerný vajíčka a když mi zavedli geneticky zdravý embryo, otěhotněla jsem. Před tím jsem měla minimálně šest biochemických těhotenství a to byla jen ta, o kterých vím.

• Citovat
  • Upravit
75
7.5.19 19:54
@ugluk píše:
Může to souviset, i když co si budem namlouvat, kvalita vajíček v tomhle věku je jedna velká loterie s čím dál tím menší pravděpodobností výhry (píšu z pozice ženské ne o moc mladší). Pokud už, pokusila bych se v Praze dostat k Malíčkové, ta ženská je fakt machr. Ale rozumná, já měla naopak „nález“ odjinud, tam mi nutili Prdnison, čemuž ona se vysmála - pokud tam něco blbýho je, tak běžně dávaný dávky Prednisonu tomu nijak nepomůžou. A pokud není, beru ho zbytečně. Takže si udělala svoje testy, zkonstatovala, že jsem po imunologické stránce zcela zdravá a že na předchozí imunologii to strašně hrotili.
V lázních jsem byla a to IVF po nich bylo nejhorší ze všech mých pokusů. Mně pomohl až zázrak rovný té výhře v loterii, ale to asi nechceš slyšet…
Držím palce!!!

Moc dekuji za nazor a zkusenost. Je mi jasne, ze se k Dr. Malickove bude dlouho cekat. Uz jsem na jeji jmeno narazila. Prosim byla bys tak hodna, mohla bys mi na ni poslat sz kontakt? Jeste jednou moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69040
7.5.19 21:04

@kytickaj no, asi přímo nepomůžu, je to už dost let, co jsem u ní byla. Tehdy mě tam „dohodili“ od Apolináře, kam sjem docházela do CARu, takže jsem měla termín prakticky za pár dní. Pokud vím, taky působila v Gennetu a Iscare, všecko Praha. Ale veřejný kontakt je tady:
 https://ulbld.lf1.cuni.cz/…e-ambulance2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.19 21:07

@kytickaj Zavolej na recepci ISCARE a objednej se k ní přes recepci. Čekačka 4-6 týdnů.

• Citovat
  • Upravit
75
7.5.19 23:00

OK super děvčata, díky za kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69040
7.5.19 23:33

Jinak kontakty jsou dva - já dávala přímo do VFN (čekačky neznámé), Anonymní doporučuje ten Iscare (na www.iscare.cz bude telefon na recepci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
8.5.19 08:17

Ve vfn podle mě už nepůsobí, ale reaguje na uvedeném mailu. Já u ní byla vloni v prosinci a objednávala jsem se dle jejího pokynu na recepci ISCARE, jak už tu bylo zmíněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
8.5.19 08:22

Taky jsem podstoupila imunologii u Malickove po nekolika potratech, po IVF jsem otehotnela, ale potratila. Zjistila mi celiakii, nemela jsem priznaky, po nasazeni diety a snizeni protilatek, jsem donosila chlapecka a dokonce otehotnela prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.5.19 09:44
@Jindřiš píše:
Taky jsem podstoupila imunologii u Malickove po nekolika potratech, po IVF jsem otehotnela, ale potratila. Zjistila mi celiakii, nemela jsem priznaky, po nasazeni diety a snizeni protilatek, jsem donosila chlapecka a dokonce otehotnela prirozene.

Dekuji za info a nadeji, moc gratuluji! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.4.20 23:08

@Safrik ahoj moc sem nechodím. je další rok a já stále neúspěšně. už zkouším s darovanými a stejně se nedaří, i když imunologie a vše zcela v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.4.20 23:10

@Janli děkuju byla jsem ale v několika CARech a nikde mi to ani nenabídli, dokonce ani nevyhověli, když jsem si to chtěla připlatit tedy kontrolu kvality embrya z vlastních vajíček… všude jen rychle šup šup dovnitř, ať můžou zinkasovat peníze a budou doufat, že se to nepodaří a přijdeš zoufalá znovu a znovu budeš utrácet peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí