Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@wildcherry
Nejsem žádná puťka, co by se bála manžela. Možná jsem to blbě napsala v tom rozčilení. Ale se švagrem jsem se tam přetahovala, skoro jsem se mu pověsila na ruku, a to fakt není normální. Reagovali jsme oba přehnaně a stydím se za to. A jestli to se mnou manžel bude chtít večer probrat jako že jo, tak to mně bude trapně. Toho se bojím, ne manžela
Jestli tys mu nakonec nezpůsobila větší újmu než ten pes? Přiznej se ![]()
@Anonymní píše:
@_0812_
Artík po nikom neskáče, jen radostně přiběhl a tohohle se dočkal.
Jenomže ne každému je to příjemné, když se na něj z ničeho nic vyvalí nějaké telátko a třeba když to ani v tu chvíli nečeká. A navíc, když víš, že ho nemá rád, tak proč ho na tu chvilku nezavřeš? Taky mám občas doma na hlídání psy od příbuzných třeba na týden, ale je tu nachystaná klec a když sem někdo přijde i kdyby jen technik na výměnu modemu, tak pes jde do klece a k návštěvě pouštím jen v případě, že řeknou, ať ho pustím. Stalo se mi i že mi přijel technik od upc a říká jeee super, že je pejsek zavřený, já se totiž psů strašně bojím…
@Anonymní píše:
@wildcherry
Nejsem žádná puťka, co by se bála manžela. Možná jsem to blbě napsala v tom rozčilení. Ale se švagrem jsem se tam přetahovala, skoro jsem se mu pověsila na ruku, a to fakt není normální. Reagovali jsme oba přehnaně a stydím se za to. A jestli to se mnou manžel bude chtít večer probrat jako že jo, tak to mně bude trapně. Toho se bojím, ne manžela
Jeste rekni, ze jste se dorvali
,pak bych tvoje obavy chapala
.Hele nic, az s tim manzel prijde, tak se tomu napul zasmej, ze proste bylo veselo no, se nepos.ere ne.
@zu.syk
Největší újmu to způsobilo mně. Už já nevím jak dlouho to tady probírám a ti dva aktéři už jsou v pohodě. Aspoň co můžu říct za psa ![]()
Plus mu reknu, jak bracha fakt vysrartoval, ze ses bala. Musis trochu to, ukazat ze ty ses ta, co si stezuje na jeho chovani a ne opacne.
@Anonymní píše:
Jako návštěva v tvé domácnosti se nemá co rozhánět, abys mu visela na ruce.
U nás by z toho byl závěr, že i kdyby ho ten pes kousl, tak to těžce přehnal.
Hned jak přijde manžel domu mu řekni, že pes šlápl švagrovi na nohu a on zařval. Prostě kdyby švagr žaloval tak ty budeš rychlejší
Nebo pokud to bude manžel už vědět tak řekni, že jsi se lekla jak zařval a zareagovala jsi zbrkle, ale víc z toho nedělej. Třeba se tomu i zasměj, že jak zařval tak ses málem počůrala bla bla bla. Prostě to okecej ![]()
@Anonymní píše:
Holky, měla jsem teď hrozný výstup se švagrem, ještě se úplně klepu. Přišel si pro nějaké papíry kvůli opravě auta, manžel to měl nachystaný, tak jsem mu to předala. On byl u nás v kuchyni bos. No a přiběhl můj pes, je to čtyřicetikilový retrívr, a chtěl ho radostně přivítat. Při tom mu nějak šlápl na tu bosou nohu. A švagr zařval „já tě zabiju, idiote“ a chtěl se na něho vrhnout. Měl zaťaté pěsti. Tak jsem ho chytla za rameno a snažila se ho odtáhnout. Je to chlap snad 120 kilo, a já se bála, aby psovi něco neudělal. Chudák pes byl vylekaný, stáhl ocas mezi nohy a kňučel. Mně ho bylo strašně líto a šla jsem ho uklidnit. Švagr mlel něco o bláznech a šel pryč. Mně je to teď trapné, ale nenechala bych přece psovi ublížit. Vím, že švagr psy nemá rád. Myslím, že to poznamená náš vztah. A taky se bojím, co na to řekne manžel, až se vrátí domů. Je to blbá situace. Psa mám dýl, než manžela, a on psy taky nemusí. Co vy na to? Chtěla jsem se hlavně vykecat, úplně mně z toho buší srdce
Ahoj,
tedy čekala jsem nějakou šílenou scénu, hádku jako blázen, obvinování, vyhrožování, hromy a blesky… A jako nezučastněná osoba musím říct, že tedy nevidím žádnou pohromu. Mě taky nás 25kilový pitbull někdy dupne na nohu já zakleju, plesknu ho, mnu si nohu a za 15minut už o ničem nevím ![]()
Zbytečně to řešíš, nic se nestalo
nic, co by ti mělo dělat starosti. ![]()
Nemyslím to ve zlém, ale já bych se styděla, že nemám vychovaného psa. Kdybys ho měla vychovaného, tak ho odvoláš (aby odešel někam pryč) a švagr by ho přece po bytě/domě nenaháněl. Ten pes něco způsobil švagrovi, ale ten pes je tvůj a ty jsi ta, která má mít svého psa pod kontrolou, řídit jeho chování a zvládat takové případné situace (které by správně asi ani neměly nastávat…). Tím chráníš sebe, ostatní i svého psa.
Kup si třeba knížku od Rudolfa Desenského, je to krásné a poučné čtení. ![]()
@Anonymní píše:Švagr je idiot, jeho problém, že chodí bos. Chudák pes, asi ho chtěl přivítat. Retrívr je můj životní sen, láskou bych je všechny sežrala
Holky, měla jsem teď hrozný výstup se švagrem, ještě se úplně klepu. Přišel si pro nějaké papíry kvůli opravě auta, manžel to měl nachystaný, tak jsem mu to předala. On byl u nás v kuchyni bos. No a přiběhl můj pes, je to čtyřicetikilový retrívr, a chtěl ho radostně přivítat. Při tom mu nějak šlápl na tu bosou nohu. A švagr zařval „já tě zabiju, idiote“ a chtěl se na něho vrhnout. Měl zaťaté pěsti. Tak jsem ho chytla za rameno a snažila se ho odtáhnout. Je to chlap snad 120 kilo, a já se bála, aby psovi něco neudělal. Chudák pes byl vylekaný, stáhl ocas mezi nohy a kňučel. Mně ho bylo strašně líto a šla jsem ho uklidnit. Švagr mlel něco o bláznech a šel pryč. Mně je to teď trapné, ale nenechala bych přece psovi ublížit. Vím, že švagr psy nemá rád. Myslím, že to poznamená náš vztah. A taky se bojím, co na to řekne manžel, až se vrátí domů. Je to blbá situace. Psa mám dýl, než manžela, a on psy taky nemusí. Co vy na to? Chtěla jsem se hlavně vykecat, úplně mně z toho buší srdce
@nakreslenypanacek píše:
Nemyslím to ve zlém, ale já bych se styděla, že nemám vychovaného psa. Kdybys ho měla vychovaného, tak ho odvoláš (aby odešel někam pryč) a švagr by ho přece po bytě/domě nenaháněl. Ten pes něco způsobil švagrovi, ale ten pes je tvůj a ty jsi ta, která má mít svého psa pod kontrolou, řídit jeho chování a zvládat takové případné situace (které by správně asi ani neměly nastávat…). Tím chráníš sebe, ostatní i svého psa.Kup si třeba knížku od Rudolfa Desenského, je to krásné a poučné čtení.
Souhlas. Je bezohledné pouštět bez vyzvání psa k někomu, kdo psy nemusí a nechat psa šlápnout mu na nohu.
Asi fakt.