Informovat o nevěře?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
42617
5.1.21 12:28
@Anonymní píše:
No je to smutný ale žádný chyby v pravopisu nevidim :,(
U psychologa už sem byl :,(

Tak zkus znovu úvodní příspěvek, tam jich je :mavam: Ale asi je taky nevidíš :palec:

• načítám...
Anonymní
5.1.21 12:35

Asi sem pochopil co mi chcete říct. Ten názor máte téměř všichni stejný.
Nebudu se do ničeho plést.
Každopádně potřebuju terapie na posílení sebevědomí.
Dekuju všem.
Dá se tahle diskuze odstranit?

• Upravit
56505
5.1.21 12:55
@Anonymní píše:
Nevím co mám dělat. To je pravda. Neříkám že to udělám, jen sem si myslel, že doktor třeba všeho nechá. A že jeho žena asi taky má právo na to znát pravdu

Dej pokoj jeho ženě. Vyreš to se svojí partnerkou.

• načítám...
1870
5.1.21 16:01
@Anonymní píše:
Asi sem pochopil co mi chcete říct. Ten názor máte téměř všichni stejný.
Nebudu se do ničeho plést.
Každopádně potřebuju terapie na posílení sebevědomí.
Dekuju všem.
Dá se tahle diskuze odstranit?

Napis adminum, muzou diskuzi uzamknout, popripade i smazat.

• načítám...
60142
5.1.21 16:11
@Anonymní píše:
Jsem asi stará škola ale nenávidím nevěru, ikdyž se mě netýká. Teď to tak bohužel asi není. S mojí přítelkyni stále flirtuje její kolega, který je ženatý a má 3 starší děti. Zjistil sem to z smsek. Jednou mi přítelkyně přiznala že s ním sex měla na pracovišti asi měsíc před tím než se seznámila se mnou. To bylo před 2 lety. Musím říct že se mi to vůbec nelíbilo že měla sex se zadaným mužem. Nevím jestli to pokračuje, přítelkyně mi to samozřejmě neřekne. A já nechci doma čeřit zbitecne vodu, protože ji miluju a cítím to i z ní. Nevím moc co dělat, špatně spím, v hlavě má hrozný scénáře. Je nám prez 40 let. Ona je zdravotní sestra a ten co s ní flirtuje je doktor. Mám kontaktovat jeho nebo jeho ženu? Třeba anonimně? Snad přestane doktor prudit?
:mrgreen:
Očekávám SZ :twisted:
  • načítám...
42617
5.1.21 16:49
@Baba píše: :mrgreen:
Očekávám SZ :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: Třeba ne :mrgreen:
  • načítám...
60142
5.1.21 17:03
@Betty MacDonald píše: :mrgreen: :mrgreen: Třeba ne :mrgreen:

No jista si byt nemuzu, delame kazdy v jinem spitale :think:
A dneska zrovna oba slouzime :twisted:
Pocet harantu sedi :think: Radsi se nebudu ptat o ktery spital jde :mrgreen:

• načítám...
42617
5.1.21 17:13
@Baba píše:
No jista si byt nemuzu, delame kazdy v jinem spitale :think:
A dneska zrovna oba slouzime :twisted:
Pocet harantu sedi :think: Radsi se nebudu ptat o ktery spital jde :mrgreen:

Chápu :mrgreen:

• načítám...
12655
5.1.21 17:20
@Anonymní píše:
Jsem asi stará škola ale nenávidím nevěru, ikdyž se mě netýká. Teď to tak bohužel asi není. S mojí přítelkyni stále flirtuje její kolega, který je ženatý a má 3 starší děti. Zjistil sem to z smsek. Jednou mi přítelkyně přiznala že s ním sex měla na pracovišti asi měsíc před tím než se seznámila se mnou. To bylo před 2 lety. Musím říct že se mi to vůbec nelíbilo že měla sex se zadaným mužem. Nevím jestli to pokračuje, přítelkyně mi to samozřejmě neřekne. A já nechci doma čeřit zbitecne vodu, protože ji miluju a cítím to i z ní. Nevím moc co dělat, špatně spím, v hlavě má hrozný scénáře. Je nám prez 40 let. Ona je zdravotní sestra a ten co s ní flirtuje je doktor. Mám kontaktovat jeho nebo jeho ženu? Třeba anonimně? Snad přestane doktor prudit?

Tak oni na to byli dva, on ji neznasilnil, ta tvoje beruska chtela sama, tu res..nejvetsi zoufalci jspu prave tyto informatori..

• načítám...
6827
5.1.21 17:46
@Anonymní píše:

Proc po tom patrat? Sestricka a doktor. Maximalne mu muzes rozbit hubu alespon se zacne neco odehravat.

• načítám...
2085
5.1.21 17:55

Jen to naprašte, to si pomůžete… Nebyl vy jste na základce žalobníček? A všiml jste si, že 1) nikdo je nemá rád, 2) nikdy si žalováním nepomohli?

Radši se sám sebe zeptejte, čeho chcete dosáhnout? Nejpravděpodobnější je, že jakmile přítelkyně zjistí, co jste udělal, opustí vás. Doktora může opustit žena, ale spíš se to nestane. Manželka to nejspíš dávno ví a pokud ne, tak to aspoň tuší. Bohužel v nemocnici je to poměrně běžná praxe. Je to pracoviště, kde jsou často vypjaté situace, lidé tam spolu tráví hrozně moc času a bohužel většinou jen oni mezi sebou rozumí tomu, co tam prožívají. To je sblíží. Navíc potřebují upustit. Sex je jednoduché řešení… Osobně znám sestru, která má takhle 3 děti a každé s jiným členem posádky záchranky. A doktoři + sestry - taky to neslyším poprvé…

Takže proč to práskat? Jako pomstu? Protože lepším mravům tím nenaučíte nikoho, to je vám snad po čtyřicítce už jasné… Nejde mi ale moc do hlavy, proč jste se pouštěl do vztahu se ženou, o které jste věděl, že spí s kolegou. To vám muselo s vaší povahou být jasné, že to nedáte, ne? Si za to vlastně můžete sám…

• načítám...
Anonymní
6.1.21 04:56

Co to je SZ?

• Upravit
Anonymní
6.1.21 05:00
Co to je SZ?
@DeeDee.518 píše:
Jen to naprašte, to si pomůžete… Nebyl vy jste na základce žalobníček? A všiml jste si, že 1) nikdo je nemá rád, 2) nikdy si žalováním nepomohli?

Radši se sám sebe zeptejte, čeho chcete dosáhnout? Nejpravděpodobnější je, že jakmile přítelkyně zjistí, co jste udělal, opustí vás. Doktora může opustit žena, ale spíš se to nestane. Manželka to nejspíš dávno ví a pokud ne, tak to aspoň tuší. Bohužel v nemocnici je to poměrně běžná praxe. Je to pracoviště, kde jsou často vypjaté situace, lidé tam spolu tráví hrozně moc času a bohužel většinou jen oni mezi sebou rozumí tomu, co tam prožívají. To je sblíží. Navíc potřebují upustit. Sex je jednoduché řešení… Osobně znám sestru, která má takhle 3 děti a každé s jiným členem posádky záchranky. A doktoři + sestry - taky to neslyším poprvé…

Takže proč to práskat? Jako pomstu? Protože lepším mravům tím nenaučíte nikoho, to je vám snad po čtyřicítce už jasné… Nejde mi ale moc do hlavy, proč jste se pouštěl do vztahu se ženou, o které jste věděl, že spí s kolegou. To vám muselo s vaší povahou být jasné, že to nedáte, ne? Si za to vlastně můžete sám…

Nevěděl sem ze měla vztah s kolegou. To mi řekla později.

• Upravit
20861
6.1.21 10:46

Dobrý deň,

diskusiu zamykám a na žiadosť zakladateľa bude zmazaná.

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky