Injekce Ovitrelle a pohlavní styk

8
9.10.21 00:40

Injekce Ovitrelle a pohlavní styk

Ahojte holky,
chci se zeptat, ve čtvrtek jsem si aplikovala injekci Ovitrelle okolo 13hodiny, večer kolem 21-22 jsme se s manželem posnažili a dnes jsme měli sex kolem půlnoci. Myslíte, že už se uvolnilo vajíčko a mohlo by to vyjít?
Děkuji za názory a rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69014
9.10.21 01:07

Možná už uvolnilo a možná to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.10.21 12:15
@Anka97 píše:
Ahojte holky,
chci se zeptat, ve čtvrtek jsem si aplikovala injekci Ovitrelle okolo 13hodiny, večer kolem 21-22 jsme se s manželem posnažili a dnes jsme měli sex kolem půlnoci. Myslíte, že už se uvolnilo vajíčko a mohlo by to vyjít?
Děkuji za názory a rady. :)

Ahojky, ja si take pichla injekci ve ctvrtek okolo 11h, dle rady doktora. Sex vecer okolo 22h a vcera zase okolo 23h.
Me doktor rekl, ze po pichnuti Ovitrelle budu mit ovulaci za 12 hodin a rekl mi kdy mame mit sex. Doporucil teda jeste i ve stredu, ale to jsme s muzem spolu nebyli, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.10.21 12:50

@RuckayJ no nám v CARu právě řekli, že máme mít pohlavní styk ten den aplikace, pak v pátek a klidně i v sobotu, ale že většinou dochází k uvolnění do 36hodin. Včera mě dost bolelo břicho po stranách a měla jsem hustější hlen.. tak uvidíme, co jsem tak četla někomu nepomohlo a někdo otěhotněl :palec:.. trochu se bojím si pak udělat těhotenský test, aby nebyl falešně pozitivní ještě vlivem injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.10.21 14:02

@Anka97 ano, take mi rekl doktor, ze v den aplikace mame mit sex. A pak urcite druhy den.
Naprosto chapu, take se bojim. Ja si zkusila udelat ovulacni test a jeste nikdy jsem ho nemela pozitivni.
S partnerem jsme se shodli, ze sex jeste zkusime dnes a treba pozitri, spermie se udrzi i 72hodin, tak snad ta injekce tomu pomohla.
Ja tedy beru jeste Gynprodyl. Pan doktor byl optimista a rikal mi, ze u nas je velka sance, ze to zabere, tak snad se nemylil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.10.21 14:13

@RuckayJ noc držím palce a dejte pak určitě vědět! :) Já brala Etruzil, ve čtvrtek mi dělali USG a měla jsem folikul 20mm :) tak kéž by! ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
9.10.21 15:19

@RuckayJ nemá smysl si dělat ovu test po aplikaci ovitrelle. Je to 10 000 jednotek hcg, takže ten test bude pozitivní vždy. A trvá cca 7-10 dní než to z těla vyprchá (v extrémních případech klidně i 12 dní). Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.10.21 15:40

@BrnackaM aha, dekuji, to jsem nevedela. Ovitrelle jsem mela poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.10.21 15:41

@Anka97 me ve stredu a folikul jsem mela 25mm, ale pan doktor mi dal takovou nadeji, tak snad :srdce:
Take moc drzim palce, jen ted vydrzet tech par dni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.10.21 15:44

@RuckayJ a kdy si budete dělat těhu test? 😍 Já jsem ráda, že dorostl aspoň do těch 20mm, protože já mám tak nepravidelnou menstruaci, že beru jako úspěch už jen to, že jsem teď měla ovulaci 😊 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.10.21 16:10

@Anka97 mam si delat test pristi sobotu a v pondeli. Zkusim jeste i pockat, prece jenom ta injekce muze test zmast.
Ja mam dlouhe cykly, nekdy 35 a ted naposled 46. Myslela jsem, ze uz mam po ovulaci, kdyz jsem sla k dr. a on mi rekl, ze ne a proto mi dal tu injekci a ze je velka sance.
A kdy vy si budete delat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.10.21 16:26

@RuckayJ právě nevím, ale asi nejdřív za 10 dní, aby to bylo už bez přítomnosti toho HCG :) měla bych mít menstruaci za 11 dní, tak uvidíme. Byla bych ráda, kdyby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.10.21 22:59

@Anka97 ja priblizne za 9-10 dni, mam to ruzne.
Mam to jak s tou ovulaci, absolutne nepoznam, ze ji mam. Myslela jsem, ze uz mam po ovulaci a dikybohu, ze jsem sla k novemu gynekologovi.
Beres ted nejake leky/vitaminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.10.21 23:25

@RuckayJ já jsem brala spíš už hormony.. respektive Norethisteron, Etruzil na dozrání folikulů a teď tu injekci.. ale my už chodíme přímo do centra. Můj gynekolog mi dával akorát vyvolávací včelku, protože jsem měla zpoždění 54 dní 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.10.21 23:30

@Anka97 aha, ja teda zatim chodim jen ke gynekologovi. Kdyby to ted nevyslo, tak jdu opet na vysetreni, jestli mam pruchodne vejcovody, uz jsem to podstupovala pred 3 lety a muz by sel opet na spermiogram.
Jinak beru Gynprodyl a kyselinu listovou.
Predtim jsem mela Utrogestan, to je vlastne na stejnem principu jako Gynprodyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital