Inkluze a zvláštní škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Keyllah píše:
a blbý nebylo, když jsi jim to vyčítal?jasně, tak je nech dožít v tom, že vychovali syna, co jim toto vyčítá, jj s tím se snadno žije. Chudáci rodiče
Tak se hlavně před nikým neponižuj, máš přece svoji hrdost, a žij si dál svůj sobecký život…
Já jsem jim řekl že mě to už nevadí. Oni to už dávno vědi že mě to nevadí že už jsem to dávno hodil za hlavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Já jsem jim řekl že mě to už nevadí. Oni to už dávno vědi že mě to nevadí že už jsem to dávno hodil za hlavu
Takže jim to napřed vyčítáš, ale omluva žádná, prostě jen prohlásíš, „mě to teda neva“, protože ego…
Ty že jsi to dávno hodil za hlavu?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
Takže jim to napřed vyčítáš, ale omluva žádná, prostě jen prohlásíš, „mě to teda neva“, protože ego…
Ty že jsi to dávno hodil za hlavu??
Ano hodil a to už bylo hodně dávno když jsem jim to vycetl a už jsem se tenkrát za to omluvil že to byla hloupost ode mě. Ale děkovat jim asi nebudu mám nějaký svoje ego
Příspěvek upraven 12.12.22 v 10:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matt 02 píše:
Ale ukazuje to, že s tím nejsi stále srovnaný, kdybys byl a opravdu si pochopil, to, co ti tady ostatní píší, že to bylo pro tvoje dobro, že ti to pomohlo a že díky tomu jsi dnes tam, kde jsi (píšeš fakt dobře a klobouk dolů, jak ses snažil), tak bys takto nepřemýšlel. Takhle je vidět, že to pořád bereš jako křivdu a to je fakt škoda, hlavně pro Tebe.
Už to neberu jako křivdu vždyť jsem tady už někde psal že mi to nevadí, že to je dobře že jsem tam chodil a že mi to pomohlo atd.Ale to neznamená že tohle bych musel říkat svým rodičům
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Už to neberu jako křivdu vždyť jsem tady už někde psal že mi to nevadí, že to je dobře že jsem tam chodil a že mi to pomohlo atd.Ale to neznamená že tohle bych musel říkat svým rodičům
Ale proč ne, třeba by jim to udělalo radost, že by dostali takovou zpětnou vazbu, na to, že udělali dobře. Jestli si jim to vyčítal, tak jsou třeba do dnes na pochybách, zda udělali dobře, třeba si to vyčítají, nevím. Tohle by jim mohlo udělat radost a možná i přinést nějaké uklidnění, o ničem jiném to není přece.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Takže „sežrat“ jsi jim to klidně dal - vyčítat, to problém nebyl.
Ale říct „mami, tati - přehodnotil jsem to, měli jste pravdu… vím, že jste se mi snažili pomoct a jsem za to rád, děkuju vám“… to už ti ego nedovolí?
Smutné.
Jedna věc je nemít hlavu na školu, nebýt studijní typ, nemít předpoklady ke vstřebávání vědomostí… ale jestli ti přijde normální takovýhle přístup k vlastní mámě a tátovi, tak ti chybí něco lidsky mnohem podstatnějšího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matt 02 Rodičům to je fuk. Babicka i máma mi říkali že poslouchali odborníky když jsem se jich ptal
Příspěvek upraven 12.12.22 v 20:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Ano hodil a to už bylo hodně dávno když jsem jim to vycetl a už jsem se tenkrát za to omluvil že to byla hloupost ode mě. Ale děkovat jim asi nebudu mám nějaký svoje egoPříspěvek upraven 12.12.22 v 10:42
Takže jsi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
@Roman18 píše:
Ano hodil a to už bylo hodně dávno když jsem jim to vycetl a už jsem se tenkrát za to omluvil že to byla hloupost ode mě. Ale děkovat jim asi nebudu mám nějaký svoje egoPříspěvek upraven 12.12.22 v 10:42
Pokud jsi toto opravdu udělal, tak to podle mě stačí.
Nemusíš jim nyní děkovat přímo za zařazení do zvláštní školy.
Spíše při každé vhodné příležitosti (třeba teď o Vánocích) zavzpomínat na něco hezkého z dětství a dospívání. Poděkovat jim, žes měl hezké a šťastné dětství. Říct jim, že je máš rád apod.
Ve vzdělání jsi dosáhl na vrchol svých vrozených schopností. Měl bys být za to na sebe hrdý.
Jak sám píšeš nejsi srovnaný s tím kde jsi teď. Už máš oficiální „papír“ na to, že vyššího vzdělání bys nikdy nedosáhl. Teď je potřeba najít oblast, která by tě pracovně bavila a slušně živila. Potom na sobě na úkor svého volného času makat.
Taky máš možnost najít spokojenost v tom co máš už teď. Konečně po 10ti letech tuto „křivdu“ v sobě uzavřít. Konečně přestat koukat za plot na zelenější trávu. Najít svoji vnitřní spokojenost v tom co máš, užívat si s radostí života, věnovat se svému hobby, přítelkyni, kamarádům, rodině… Takový normální život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omluvil jsem se. Mamě jsem řekl že jsem se choval tenkrát jako blbec a že mi to už dávno nevadí že jsem tam chodil a že jsem tomu rád a že na tu školu rád vzpomínám a ona mi řekla že to je dobře a že je ráda že jsem se vypracoval ktomu že mám práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Omluvil jsem se. Mamě jsem řekl že jsem se choval tenkrát jako blbec a že mi to už dávno nevadí že jsem tam chodil a že jsem tomu rád a že na tu školu rád vzpomínám a ona mi řekla že to je dobře a že je ráda že jsem se vypracoval ktomu že mám práci
To je hezké. 👍
Bylo to dneska, nebo kdysi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajka2020 píše:
To je hezké. 👍Bylo to dneska, nebo kdysi?
To už je dýl. Bylo to tenkrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matt 02 píše:
Ale proč ne, třeba by jim to udělalo radost, že by dostali takovou zpětnou vazbu, na to, že udělali dobře. Jestli si jim to vyčítal, tak jsou třeba do dnes na pochybách, zda udělali dobře, třeba si to vyčítají, nevím. Tohle by jim mohlo udělat radost a možná i přinést nějaké uklidnění, o ničem jiném to není přece.
Jo to máš pravdu. Rodicum jsem to už tenkrát dal trochu najevo že jsem za tu školu rád a řekl že jsem tam byl vždy spokojenej. A když by nato někdy zase přišla řeč tak bych to máme znovu řekl ze jsem rád a že udělali dobře že mě tam dali. Rikala mi máma i babička že poslouchali rady odborníků tenkrát jsem jim dával trochu vinu ale to bylo tenkrát. Pak jsem se omluvil a uznal jsem že udělali dobře. Mama ví že udělala správně a já jsem to už uznal
Příspěvek upraven 15.12.22 v 21:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenkrát jsem byl mladej přes 20 let a hodně hloupej když jsem se za tu školu styděl. A to jsem byl ze všech žáků z ty školy snad jenom já kdo se za tu školu styděl ostatní byli v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau lidi jak se máte. by mě zajímalo kolik ma učitel třeba plat v součastne době, platy by měli zvyšovat všude když je tak draho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit