Jsem deset dní po inseminaci - popovídání

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
754
5.10.11 16:48

Já jsem byla na svojí poslední inseminaci dneska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melukaj
5.10.11 19:09

JJ mama test ten sikupuji vždycky :) už ani nevím kolik jsem si jich dělala předtím, bych na nich snad zkrachovala a to ina to, že jsou v celku levné :)

• Citovat
  • Upravit
melukaj
5.10.11 19:11

Lucie82:
tak to budu držet palečky!! :) já byla 26, to už jsem tu psala … nějak tomu začínám nevěřit ty jo, že se zadařilo. uvidíme, zítra si koupím ráno testík a zkusím ho hned :) bude to jedenáctý den, to už by mělo být poznat nebo co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
melukaj
6.10.11 07:58

Tak holky nic :( dnes 11 den a jedna čárka, máme smolíka … desátého bych to měla dostat, tak už zjišťuji, zdali můžu hned pokračovat v další léčbě, aby se udělala hned další inseminace …

• Citovat
  • Upravit
754
6.10.11 09:54

Melukaj nezoufej, vajíčko se může zahnizďovat déle tak mu můžu trvat déle než začne produkovat hcg… jestli máš termín ms 10. tak máš ještě šanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melukaj
6.10.11 10:34

Zkusím to ještě v pondělí. vím, taky si říkám, jestli není ještě brzo, na druhou stranu zase, aby se začalo hned od prvního dne menstruace zase s léčbou a přípravou na tedy druhou IUI. tak uvidíme v pondělí … je to přeci jen ještě pár dní :) chjooo, je mi smutno …

• Citovat
  • Upravit
melukaj
6.10.11 10:35

Je taky pravda, že mám i delší cykly atd., tak ještě budu majinkato doufat :)

• Citovat
  • Upravit
zdenninka
6.10.11 16:11

melukaj jeste se to mohlo povést a je brzy treba. Jinak já dnes byla na krvi a na ultrazvuku a asi čekame dvojčata. Obě vajíčka se povedlo oplodnit. Takze za dva tydny jdu na kontrolu a uvidime jestlki tam budou srdíčka

• Citovat
  • Upravit
melukaj
7.10.11 07:09

Jééé dvojčátka :) ty by se mi líbily, horší je to s financema a tím vším okolo … stát vůbec nepodporuje :( ale gratulují!! :)

• Citovat
  • Upravit
melukaj
10.10.11 07:26

Tak bohužel nic :( ze soboty na neděli jsem to dostala a dnes ráno jsem se vzbudila takovou ukrutnou bolestí břicha :( a nějak to stále pokračuje, už dvě hodiny, jen v menších intervalech :( tohle jsem ještě nezažila při menstruaci :( :(

• Citovat
  • Upravit
pepin9
1.8.13 11:33

pepi

Ahoj Holky, jsem 10 den po první inseminaci, po celou dobu mám tlak v břiše, poslední 2dny mi je na zvracení, bolí mě strašně prsa, a nemám vůbec hlad, dokonce nemám chuť ani na čokoládu, kterou mám moc ráda. Také mě jakoby tlačí mezi krkem a hrudníkem, možná žáha. Zatím se držím a test jsem si neudělala.
Má někdo stejné příznaky? Myslíte, že by to mohly být příznaky těhu? Děkuju

• Citovat
  • Upravit
548
4.7.14 17:56

Nic příjemného

Dobrý den, dnes jsem byla na inseminaci. Nebylo to nic hrozného, akorát veliký tlak. Asi 20 minut jsem čekala v čekárně, vše vcelku v poho, tak jsem pak jela domů. Na chvíli jsem si lehla a přešlo mě trochu i bolení v podpříšku.
Jenže když jsem vstala, začala se mi motat hlava a udělala se mi nevolno. Nemohla jsem ani stát na nohách, jak mi bylo špatně. Teď k večeru se to zklidnilo. Chci se zeptat, zda máte také podobnou zkušenost? A stáváli se to, nebo je něco špatně? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
11.7.14 10:20

Ahojky. Vcera jsem byla na druhé inseminaci.Taky je mi od vcera mdlo a mota se mi hlava a boli cely podbřišek. Ale podbřišek mne bolel i po minule inseminaci skoro pet dni. To cekani bude teďka ale nejhorší. A uz je ti lepe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
11.7.14 11:16
@ritta píše:
Ahojky. Vcera jsem byla na druhé inseminaci.Taky je mi od vcera mdlo a mota se mi hlava a boli cely podbřišek. Ale podbřišek mne bolel i po minule inseminaci skoro pet dni. To cekani bude teďka ale nejhorší. A uz je ti lepe?

Ano, už je to ok, ted jen čekám, zda se podaří :D Špatně mi bylo jen ten den po inseminaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
11.7.14 11:56

Drzim ti moc palecky a urcite se ozvi;-) A jak dlouho se pokousite? My dva a půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí