Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tyjo my chodime do caru druhy mesic. Celkove se snazime cca14 mesicu. Prvni navsteva byl planovany styk po pichnuti pregnylu, no a ted druhy cyklus nasazen clostilbegyt a v utery jdu na ultrazvuk. To sis pichala ten pregnyl dost pozde nebo ne? Po pregnylu k ovulaci dojde nejdrive za 24 hodin nebo se mylim? To bys mela mit ovulaci az teda nejdriv ve stredu vecer.
![]()
Tak dnes utz kontrola a dva folikuly 19 mm, takze zitra iui. Jsem ale nejak podezrele vklidu
![]()
@Tyjo pichli mi ho v caru dnes rano. Tak snad by aspon jeden mohl vyjit ![]()
Ahoj holky já mám za sebou IUI dvě v přirozeném cyklu(není problém u mě) a ani jedno se tedy nepovedlo. Jak píše již někdo výše máme za sebou ivf a teď jsem ve fázi čekání jestli se nám to chytlo. Jinak mě sami v centru řekli, že iui je to samé co zvládneme doma
akorát že to je naplanovaný no nevim moje zkušenost je ta že to nevyšlo. Všem Vám přeji ať Vám to vyjde a pokud budete muset na ivf tak se toho neděste není to zase až tak strašný ![]()
Ahoj holky, taky nás to asi čeká… Dnes 1dc, takže v pátek jdu na HP a manžel na spermiogram a pak příští pátek 10dc na utz jestli mi rostou folíky, ale bojím se že ne… Pokud ano, tak by prý už zkusila první iui ![]()
Holky poradte, výsledky spermiogramu. Koncentrace: 62mio/ml, celková motilita: 80%, rychlá progresivní motilita: 60%, pomalá progresivní motilita: 15%, nonprogresivní motilita: 5%, imotilní spermie: 20%, morfologie: 90%patologických forem!!!, cca 70% globozoospermie. Co to všechno znamená. Doktorka řekla, že to je v normě ![]()
@HaniaNelinka já myslím že je to opravdu dobré. Co se týče patologie tak mě to taky děsilo ale patalogie do 97procent je prý stále v normě jsou to hrozně vysoká čísla, ale opravdu je to ok.
@HaniaNelinka Ahojky, to ti píchali pregnyl docela pozdě. co se týče toho spermiogramu, tak je to opravdu v normě. Nám říkali - počet: norma 15mil/ml, rychlost 40%, morgologicky dobrých 4%. Držím palce, ať to vyjde!!! já dnes dělal TT a je tam stále dušík, jsem zvědavá kdy po pregnylu vymizí.
Jinak jak holky píšou, že jim žádné IUI nevyšlo a jen IVF, tak já mám zkušenosti z roku 2008-2009, kdy jsme podstoupili 4× IUI a jednou IVF ani jedno nevyšlo. Navíc při IVF jsem měla hyperstimulační syndrom a celkově jsem to nesla velmi špatně. Nakonec mám dceru přirozeně po 6 letech snažení. teĎ bychom rádi druhé a opět to nejde, snažíme se teď necelé 4 roky. Ale teď tomu věřím, jsme v jiném CARu a ten přístup se nedá srovnávat. Všem nám držím palce ![]()
@Tyjo jinak někde jsem četla, že kolik jednotek bylo píchnuto pregnylu tolik dní. Pokud by byl duch po pregnylu měl by slábnout pokud by jsi byla těhu měl by sílit. ![]()
@HaniaNelinka jak to dopadlo už jsi po IUI a jakpak to vypadá vše ok???
@heve ahojky, další test se chystám dělat v sobotu to už budu 11 dní po pregnylu, ve středu to bylo 8. Takže pokud tam bude dušík, začnu doufat. A jak ty se cítíš? kolik dní jsi pro transferu?
@HaniaNelinka jak se cítíš?