Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petullka82 píše:
Na mě to taky dlouhý nebylo, naopak, měla jsem radost, že si počtuklidně jsi mohla napsat deníček a třeba na pokračování
jinak si myslím, že tchyně je dlouhodobě nešťastnej člověk, kterej se přiživuje na vás okolo a získává tak energii…případ pro psychiatra a dlouhodobou hospitalizaci s terapií.
takže si najdi nějakou vrbu, ať můžeš vypovídat, nejlíp ženskou a vydrž, ono to skončí!
@Deniel To by asi měli, ale nedělají. Už jsme měli myslim si se švagrem i s tchánem dobrý vztahy, jenže pak se nějakou dobu nevidíme a vídaj se jen s ní a je to v pytli zase, nemám si pak s nima co říct, neustále slyším jen nějaký narážky na váhu, to od švagra a tchán se nebaví nebo předvčírem do mě rýpal jestli kluci dělaj něco jinýho než že jen spěj, viděl je dvakrát, odkud by tohle vzal, leda od ní
Ano párkrát jsme se vymluvili že spěj aby k nám pořád nelezla, nebo přišla ve chvíli kdy opravdu spali, nebo spěj v kočárku a ona z toho udělá že spěj pořád. A dneska to ukázala, protože tu byl švagr něco domluvit s manželem a ptal se na děti, tak mu řikám že spěj na to ona : UŽ ZASE SPĚJ ironicky, podívala se na něj a on mi hned začal radit že jim máme koupit chodítko aby nespali, proč bych dávala ospalý dítě do chodítka, nechápu, řekla jsem mu že chodítka jsou stejně špatný na záda, asi bych se měla víc ozvat, ale já jsem z ní tak vynervovaná, když jí vidim uplně mi buší srdce a mám ho až v krku
@Deniel Neví a ani to řikat nebudeme, manžel se bojí že bude dělat zle. My už jsme se totiž jednou stěhovat měli, už jsou to dva roky, to jsme ještě neměli děti a chtěli jsme si vzít normálně hypotéku, chlap souhlasil, že si postaví nový garáže, ale řek jí o tom a ona mu naslibovala že tady to teda prodá a dá mu z toho peníze nějaký a ona si koupí byt, manžel jí na to skočil, protože měl vidinu menší hypotéky a tim menších splátek, nakonec se zasekla že do bytu nepůjde a nastěhuje si k nám na zahradu mobilhaim protože chce mít zahrádku, neměla jí 30 let a nevyrve si ani půlmetrovej plevel pod okny, to jsem se sekla já že na to abych bydlela dál s ní si hypotéku brát nebudu, že nejsem blbá, manžel by to býval chtěl, ale zase by jsme museli bejt vděčný a hezky pěkně jí platit poplatky, ona to má dobře spočítaný
No to já ti věřím!! Já jsem vždycky obdivovala lidi co měli hned pohotovou a vtipnou odpověď na tyhle blbý otázky!! Já ty odpovědi taky nemám, vždy stojím jak puk, zčervenám a je mi trapně..a navíc co jiného, než spát mají miminka dělat, že jo..počkej až se odstěhujete, to ti spadne obrovskej kámen ze srdce!!! A jak daleko se budete stěhovat?? A ona to ví?
Já četla po výrok o šatech z butiku, dál jsem nečetla… Takže poradím jen to co tu už padlo, příště kratší
Přeji s tchyní pevný nervy
Já četla po výrok o šatech z butiku, dál jsem nečetla… Takže poradím jen to co tu už padlo, příště kratší
Přeji s tchyní pevný nervy
@Anonymní píše:
@Deniel Neví a ani to řikat nebudeme, manžel se bojí že bude dělat zle. My už jsme se totiž jednou stěhovat měli, už jsou to dva roky, to jsme ještě neměli děti a chtěli jsme si vzít normálně hypotéku, chlap souhlasil, že si postaví nový garáže, ale řek jí o tom a ona mu naslibovala že tady to teda prodá a dá mu z toho peníze nějaký a ona si koupí byt, manžel jí na to skočil, protože měl vidinu menší hypotéky a tim menších splátek, nakonec se zasekla že do bytu nepůjde a nastěhuje si k nám na zahradu mobilhaim protože chce mít zahrádku, neměla jí 30 let a nevyrve si ani půlmetrovej plevel pod okny, to jsem se sekla já že na to abych bydlela dál s ní si hypotéku brát nebudu, že nejsem blbá, manžel by to býval chtěl, ale zase by jsme museli bejt vděčný a hezky pěkně jí platit poplatky, ona to má dobře spočítaný
jééééžiši, hlavně daleko od ní, vždyt proto se stěhujete!!! Takže hlavně hooodně daleko, kde ona nebude!!! A je dobře, že to neví, já bych to taky neříkala, prostě se sbalte a odejdětě a nazdar!! A jak je to tedy daleko?? Aby za váma nedojela každej den třeba na kole..
Tchyně má bydlet tak daleko, aby to k vám měla se třemi přestupy:)
Máš to těžký, ale vydrž. Až se odstěhujete, sejdeš jí z očí i z mysli…a ráda tě mít sice asi nezačne, ale nebude tě tolik drbat, protože nebude mít neustále nové podněty.
@Katchi tak jako pod máš pod sebou napsaný heslo „Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod.“ a napíšeš, že je to dlouhýý, takže se ti nechce to číst, a hledáš důvod, jakej si pro to najít…fakt trapnéé!! Měla by sis změnit heslo neb to tě vůbec nevystihuje!! Sorry ale to mě naštvalo!! Nechápu lidi, kterým se to nechce číst, proč to sem píšou???
trapáci, fakt, hlavně že máte čas to tu okomentovat…boože..
![]()
@Deniel Bude to asi tak půl hodiny autem, ona auto nemá, já si myslim že bude tak uražená a ublížená že k nám jezdit nebude a doufám že se nepletu a jestli jo, tak ať si tam s ní manža je sám, já se zdejchnu a bude. Nejhorší na všem je, že ona ještě třeba když potká moje rodiče tak nás pomlouvá i před nima, ona už snad ani sama neví co je pravda a co lež, snad neni tak blbá že si myslí že mi to neřeknou ![]()
@Renčaaaaaa píše:
@Katchi tak jako pod máš pod sebou napsaný heslo „Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod.“ a napíšeš, že je to dlouhýý, takže se ti nechce to číst, a hledáš důvod, jakej si pro to najít…fakt trapnéé!! Měla by sis změnit heslo neb to tě vůbec nevystihuje!! Sorry ale to mě naštvalo!! Nechápu lidi, kterým se to nechce číst, proč to sem píšou???![]()
![]()
trapáci, fakt, hlavně že máte čas to tu okomentovat…boože..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cist se mi to nechtelo, tak jsem necetla..a co? Je to muj nazor a muzu ho tu svobodne vyjadrit. Diky bohu za to…hlavne, ze ty tu nejsi prihlasena…a co takhle okomentovat pripominky ostatnich, ze to nedocetly?
Treba to zakladatelce pomuze pri psani ndalsich prispevku, aby je alespon trochu stylisticky upravila, kdyz uvidi, kolika lidem ta delka a neforemnost vadila…
A dobra tedy, aby zaznela rada - radim odstehovat se ![]()
@Katchi přihlášená nejsem, příjde mi to zbytečný, když se dá reagovat i takto, nač se proto registrovat??? Není lepší být anonymní, než být protivná a mít tam foto a být tudíš i více viditelná?? Nač? Já radím taky se odstěhovat, a dočetla jsem to cca za 3 min celý..a zakladatelce radím, nic nezkracuj, kdo ti píše vzkazy že je to dlouhý a že nedočetl je hloupý, neb ty potřebuješ radu a ne poučení o tom jak co na emiminu psát…
@Katchi Tak já když nechci něco číst, tak to nečtu, ale taky to nekomentuju. A nechtěla jsem radu, jen názory a přesvědčit se že nejsem divná já, ale ona, protože v týhle situaci fakt už člověk neví. Nejsem spisovatelka. Když budu dělat odstavce, bude to ještě delší
Chtěla jsem o tom diskutovat, proto jsem to napsala do diskuze a ne do deníčku ![]()
@Rencaaaa píše:
@Katchi přihlášená nejsem, příjde mi to zbytečný, když se dá reagovat i takto, nač se proto registrovat??? Není lepší být anonymní, než být protivná a mít tam foto a být tudíš i více viditelná?? Nač? Já radím taky se odstěhovat, a dočetla jsem to cca za 3 min celý..a zakladatelce radím, nic nezkracuj, kdo ti píše vzkazy že je to dlouhý a že nedočetl je hloupý, neb ty potřebuješ radu a ne poučení o tom jak co na emiminu psát…
Pro hlupáka každý hloupý ![]()