Iphone či jiný smartphone?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
9.2.14 16:08

Iphone ano či ne? důvod? typ?

Uz mi dosla trpelivost s mym htc, neustale sekani jednou uz byl na reklamaci :zed: pokukuji po iphonu, libi se mi uzavreny system a pry nezamrzne tak casto jako tyto mobili. Doporucite nebo ne? Jaky typ mate? A barevne provedeni? Jake obaly se Vam osvedcili? Jak foti tento mobil muzete kdyztak ukazat nejakou fotku z nej? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3332
9.2.14 16:19

Ahoj. Tak já měla drív HTC… potom xperia miro a ted Iphone 4 :-) je to zatím nejlepší tlf c jsme měla.. jediná nevýhda je, že když jsi na netu tak to rychle žere baterku.. ale na druhou stranu baterka je nabitá za 45 minut cca.. je fakt, že se neseká.. bča s emi to povede, ale díky tomu, že mám otevřených hdně věcí a do toho se mi něco stahuje. Můžu říct, že funguje rychleji, než náš ntb co ted máme. JInak dycky jsem si myslela, že OS android je úplně boží… ale iOS je lepší. No a foták je taky dobrej.. :-) nemám v PC žádnou fotku.. ale venku na světle fotí krásně… zkusim se sem pak dostat pře mobil a přidat nějakou fotku. Za mě můžu jen doporučit, idkyž mám jen Iphone 4 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
9.2.14 16:21

A tady fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.2.14 16:28

@YaaWoo děkuji za odpoved jsem rada za pozitiva a jak dlouho vydrzi nabijecka pri surfovani a smskovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
9.2.14 16:30

@Luljeta jééjee… to jsem nějak nezkoumala… no řekla bych tak 4-5 hodin. Ale je fakt, že kukám i na videa… na druhou stranu má krásné rozlišení displeje… filmy a videa jsou super! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
9.2.14 16:36

Tak mohu Ti doporučit Iphone 4s, mám ho již rok a vše OK :palec: Je snadný na používání, skvěle se s ním manipuluje.. Sice mě občas štve, že baterka dochází rychle, ale myslím, že to není zásádní problém. Jinak vše klape :) Ale pokud chceš, můžeš přejít i na novější verzi a to Iphone 5s :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
9.2.14 16:38

@Kačenta to už finančne líp vychází ta 5c ne? jen díky tomu že má plastovej zadek, ne? :D ted jsme ho viděla za 14 000… ale nevim, nezkoumala jsem moc ty poslední :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katii
9.2.14 19:51

Tak ja mam uz nekolik let iphone, ipod i ipad :lol: a jsem se vsim naprosto spokojena, takze iphone doporucuji. Ten muj uz je hodne stary a kdybych mela penize, tak urcite koupim znovu iphone :)

• Citovat
  • Upravit
1006
9.2.14 20:23

I já mám iphone, a jsem spokojená.
Baterii takle ale žere každý takový telefon, neměla jsem v ruce žádný, který by mi na netu třeba vydržel v kuse 8 hodin apod. :lol:

Holky, jak do iphonu cpete vlastní hudbu?
Já abych pravdu přiznala, neměla jsem za ten rok chuť, ani čas si k tomu sednout.
Na netu jsem našla pár tipů, jak přes itunes v pc hudbu do iphone dostat, ale když jsem to zkoušela, nešlo mi to :D tak se mi stím dál nechtělo zabývat :nevim:

Mám iphone4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.2.14 20:26

Ahoj, já a můj Iphone 4s se přimlouváme za ano:) grafika nesrovnatelná, výdrž baterky optimální a celkově spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák