Foto: IUI 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.5.26 18:30

Po jak dlouhý době snažení se jste šli do inseminace?

• Citovat
  • Upravit
Pecinka21
9.5.26 10:55
@Anonymní píše: Více

My rok a čtvrt, za mě není čas ztrácet čas…

• Citovat
  • Upravit
108
10.5.26 19:52

@Orchidejka13 manžel má celkový počet spermií nízký ( oligozoospermie) a a nízké zastoupení správně stavby spermií je nízké (teratozoospermie). Proto zkoušíme poprvé iui a pokud to nevyjde je nám doporučení ivf i když paní doktorka nám řekla, že když budeme chtít ještě jednou zkusit IUI v pořádku, ale s těmito výsledky se přiklání k ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.5.26 21:51

@Dudlik226 @Pecinka21 tak držím palce :) bylo to moje poprvé, tak jsem zvědavá :) mela jsem dva folikuly, což prý šance úplně nezvyšuje, k spermiogramu taky úplně nic nám nikdo neřekl, ale příští víkend už bych mohla vědět, zda to vyšlo. Pro anonymní. My se snažili cca 7 měsíců ( v období 2 let) a teď je inseminace po 4 měsíců řešení, že žádná menstruace, pak žádná ovulace, pak díky lékům moc brzy ovulace a až čtvrtý cyklus jdeme na pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pecinka21
12.5.26 12:44

Tak jak se cítíte? Mně to přijde nekonečné 🙈

• Citovat
  • Upravit
3
12.5.26 12:50
Mně taky. Jsem furt unavená a nevím, zda ze všeho co řeším nebo z případného těhotenství :D
@Pecinka21 píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pecinka21
12.5.26 19:32

@ab1994 já mám teda výkyvy nálad, ale myslím, že je to tím progesteronem 😁 nebo nechci si nic vsugerovat..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.26 20:17

@Pecinka21 @ab1994 @Dudlik226
Tak jak jste na tom? V jaké jste fázi holky?
My mame za sebou 3.inseminaci prave.

• Citovat
  • Upravit
Pecinka21
20.5.26 17:13

Ja dělala dnes test.. negativni.. tak čekám na ms po vysazeni progesteronu.. co vy holky??

• Citovat
  • Upravit
108
20.5.26 19:23

Já teda bohužel taky negativní test. A zázrak že by se tam za dva dny objevila nečekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pecinka21
21.5.26 17:12

@Dudlik226 a jaký bude další postup? Já chci určitě zkusit ještě pár IUI, ale teď jsem začala přemýšlet o IVF..

• Citovat
  • Upravit
108
23.5.26 14:25

@Pecinka21 Já volala ve čtvrtek na kliniku. Paní kordinátorka mi řekla, že mám ihned vysadit progesteron když testy jsou negativní a další postup u nás je takový, že další cyklus jedeme ještě jednou IUI a v případě že se nezadaří, tak IVF.

Vzhledem k tomu, že se musí poslat žádost na pojišťovnu tak až tam půjdeme s manželem na IUI tak nám dají podepsat i žádst pro IVF, která tam bude připravená a pak se ve správný čas odešle. NAvíc oni nemohou odeslat ve dne kdy se dělá IUI i žádost na IVF mouhou až den potom IUI. Bylo mi řečeno, že schválení u pojišťovny je pak do týdne, ale řekl bych že záleží na klinice. Předtím měli nějaké vyšetření v Iscare v Praze a tam nám řekli, že schválení IVF trvá měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.26 12:46

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat. jakou jste měly menstruaci po neúspěšném IUI. Já jsem byla na IUI 22. 5 - clostil, ovitrelle a následně i progesteron. Menstruace se dostavila jen s pár denním zpožděním, ale bylo to spíš takové větší špinění a ne klasická menstruace. Měl to někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pecinka21
13.6.26 15:02

@Karma-is-a-cat ahoj, měla jsem normální menstruaci ☺️

• Citovat
  • Upravit
24
13.6.26 18:21

Ahojte u nás se nezadařilo a další IUI proběhlo až teď 8.6 takže zase úmorné čekání 😅 každopádně jsem už i dostala ty čípky na večer progresteronu, nebo co to je a ty mě teda dávají.
Dělat test mám 22.6 tak snad to uteče. A co u vás? Jak se zatím daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital