IUI a IVF 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
27.5.25 10:53

@Mojzi Cauky tak jak si dopadla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
27.5.25 11:21

@Medvidek23 ahojky, dneska jsem 11 DPO, 13 dni po injekci. Ducha mam, ale nejak nesili oproti vcerejsku :zed:
Tak nezbyva nez cekat.

• Citovat
  • Upravit
143
27.5.25 18:20

@Mojzi Čauky, testy sílí většinou ob den, tak uvidíš zítra, my půjdeme do dalšího IUI..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.5.25 19:24

Ahoj holky můžu se k vám přidat :*?

Včera jsem byla na prvím IUI a mám z toho takové smíšené pocity.

Snažíme se rok. U mě ovulace probíhá, vaječníky průchozí. Přítel měl horší spermiogram a má teratozoospermie.

Včera embioložka říkala že spermiogram v pořádku. Ovšem co mě zarazilo bylo že šel na odběr v 10:00 a mě řekli ať přijdu v 11:30 ale na samotné IUI jsem šla až ve 13:00 kdy to trvalo 5 minut a šla jsem. Myslela jsem že si poležím a že mi budou dělat ultrazvuk jestli došlo opravdu k ovulaci. Paní doktorka byla ve skluzu a spěchala na oběd. :think:

Ultrazvuk mi dělali 19.5. kdy jsem byla i na testu průchodnosti vaječníku to měl folikul 13 mm pak jsem byla 21.5. kdy měl 15 mm. V sobotu 24.5. jsem si píchala Ovitrelle a měli jsme nařízený pohlavní styk. Teď po IUI mám zavádět Progesteron 2× denně a za 18 dní si dělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.5.25 12:03

@Mojzi tak to me mrzí, ale jeste je čas, tak snad začnou sílit 🙏 ja jsem si včera a dnes delala taky test, dnes jsem 8 dni po ovitrell ale podle me ovulace proběhla driv. (Podle me jsem ted 10dpo). Mela jsme ted ten cyklus celej nejakej divnej a přijde mi ze mi test od vcera lehce zesílil. Tak uvidíme co přinesou příští dny 🙏

@Mischel7 urcite muzes :) každy dr. Ma bohuzel ten přístup jiny. To ze chodí partner na odběr dřív než žena je normální. Musi spermie vytřídit a propláchnout :lol: atd.. voz nějaký čas zabere. Nekkde dělají utz i při iui a někdy ne, u nas ho treba taky bohužel nedělají. Dvakrát jsem se taky nechala takhle “odbít” protoze mi naplánovali IUI za tři dny ale podle me ovulace uz proběhla. Nakonec jsme to nechali na dalsi cyklus. Zkus je příště poprosit aby ti pred dalsi iui (pokud tedy pujdes) udělali kontrolní UTZ. Je škoda si vyplýtvat pokusy na pojišťovnu i kdyz třeba uz ovulace mihla proběhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
28.5.25 15:22

@Mischel7 Ahoj, vítej mezi námi. Mně taky v den IUI už kontrolní ultrazvuk nedělali, pak jsem si tam teda chvilku poležela a pak šla domů. U nás ale bohužel bez úspěchu. Držím palce, ať se zadaří :palec:

Jinak holky, pojišťovna mi IVF cyklus schválila, takže to stíháme a příští týden můžeme jít na věc a začít se stimulací. Jsem z toho teda trochu nervózní, ale na druhou stranu jsem ráda, že se zase pohneme trochu dál. Tak mi držte pěsti, ať je to ok a nemám nějaký hyperstimulák nebo něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.5.25 15:55

@Mischel7 Ahojky,jsem tu taky nová a koukám co a jak..my jsme objednaní příští týden do centra na konzultaci, tak jsem zvědavá co a jak bude..ve kterém centru jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.5.25 17:20

@Medvidek23 @Marina24 Moc dekuji ♥️

Mě spíš překvapilo že v 11:30 už bylo hotovo a já šla na samotnou až ve 13:00 tak snad jsou ještě aktivní :dance:

@Ket88 Já chodím do Centra v ÚPMD do teď jsem byla spokojená. Chodím k panu doktorovi Darebnému. Ale na samotnou IUI jsem byla u někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
29.5.25 14:55

Tak holky ja dnes bilo☹️
V cervnu na IUI nejdeme, v plodnych dnech se ani jeden nedostanem do CAR, takze domaci snazeni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
433
29.5.25 19:14

@Mojzi to me moc mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
30.5.25 09:06

@Mojzi Achjoo. Tak to mě mrzí :roll: Třeba se nečekaně zadaří doma ;) Držím pěsti do dalšího snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
30.5.25 09:32

Jste hodne :srdce: ted nas ceka dovolena, tak aspon prijdu na jine myslenky :lol:

• Citovat
  • Upravit
6
30.5.25 17:05

@Mojzi to mě mrzí ♥️

Kam jedete na dovolenou? Taky přemýšlíme že by jsme letěli v červenci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
31.5.25 08:13

Ahoj holky co je u vás nového?

Ja jsem tenhle cyklus mela cely nějaký “divny” na měření foliku 13dpo byl největší jen 13mm a nejake menší o 4 dny později na měření byl jen 16mm a menší.. ovulace vubec nevim jestli a kdy proběhla :zed: každopádně dneska bych mela byt dle kalendáře jeden den před MS, tak jsem poslední tři dny zkoušela testovat, uz nevim jestli jsem blázen nebo tam neco vidím :nevim: tak uvidíme jestli bude nějaká změna v dalších dnech :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
31.5.25 13:18

@Medvidek23 Na tom spodním taky vidím ducha, tak moc držím pěsti, ať sílí :srdce:

U nás tento měsíc určitě nic, IUI ani žádný relevantní pokus jsme kvůli extra brzké ovulaci nestihli, tak jen vyhlížím ms, která snad v pondělí nebo úterý dorazí, ať můžu začít se stimulací a zahájit první IVF cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí