Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@snažilka1210 No za 4 dny jsem vypila flačku vína - svařáku a sex byl taky, ale manžel do toho moc nechce jít… Jednou je unavený, podruhé si zase nemá čas… Sex prostě nechce. No přibrala jsem 12 kg a všechno mám v břichu, prsou a možná trošku všude, ale rovnoměrně
Vlezu se do kalhot - přes stehna, které mám „normálně“ dobré ![]()
@Boculka no tak to jsi teda šikulka, já nemohla kalhoty dopnout už v 6 měsíci, musela jsem nosit těhotenské
![]()
Počítej, že v porodnici necháš tak 6-9kg…takže to budeš mít rychle dole. Já nechala v porodce 9kg a pak to šlo pomaličku po 2kg, ještě mi zbývá na tu váhu co jsem měla před těhotenstvím 4kg a na to co se chci dostat, protože IVFkem jsem také přibrala, tak 8kg…a budu spokojená, snad to zvládnu. V červnu svatba tak ať trochu vypadám ![]()
@snažilka1210 Do června daleko
To dáš
A jestli kojíš, tak to musí jít samo ne? ![]()
@snažilka1210 píše:
@Boculka no kráása, máš pěkné bříško, neřekla bych malé, ale pěkné a na nohách ani zadku jsi vůbec nepřibrala, parádaKolik jsi nakonec přibrala?? 10 kg? Malý bude určitě brzy venku, zkus ten svařák a večer sex…ve spermatu jsou prostaglandiny a ty způsobují to co ty tablety na vyvolání kontrakcí. Takto to řekni manželovi a neboj on do toho půjde
Božíčku co furt ty mimča vyháníte?? Až se bude malému chtít tak půjde sám! Vyprdni se na svařák i sex a užívej si poslední dny s pupíkem!!! ![]()
@Boculka Uáááááááááááááááááá, viděla jsem fotky na FB, strašně moc gratuluji k ňunííííkovíííííííííí.
![]()
Holky hlásím, že dnes 14 min po půlnoci jsem porodila syna Matěje 3420 g a 50 cm. Byl to velice rychlý porod. Voda mi praskla 18:45 (ve vaně), předtím žádné bolesti jen asi od 16 hod píchání v zádech. Příjezd do porodnice cca 20 hod. Doma jsem si stačila ještě hořát vývar, pozavírat okna, trošku poklidit a chtěla jsem ještě i umýt nádobí
No a po příjezdu do porodky začaly kontrakce… hned po 2-3 min a veeelice intenzivní - otevřená na prst
Ve 22 hod jsem si nechala zavést epidural, protože ty bolesti byly dost silné - já od začátku měla šílený tlak na konečník. Ve 22 hod otevřená na 5 cm… o půlnoci se šlo rodit…
Takže od příjmu po porod uběhly 4 hodinky ![]()
@Boculka píše:Holky hlásím, že dnes 14 min po půlnoci jsem porodila syna Matěje 3420 g a 50 cm. Byl to velice rychlý porod. Voda mi praskla 18:45 (ve vaně), předtím žádné bolesti jen asi od 16 hod píchání v zádech. Příjezd do porodnice cca 20 hod. Doma jsem si stačila ještě hořát vývar, pozavírat okna, trošku poklidit a chtěla jsem ještě i umýt nádobí
No a po příjezdu do porodky začaly kontrakce… hned po 2-3 min a veeelice intenzivní - otevřená na prst
Ve 22 hod jsem si nechala zavést epidural, protože ty bolesti byly dost silné - já od začátku měla šílený tlak na konečník. Ve 22 hod otevřená na 5 cm… o půlnoci se šlo rodit…
Takže od příjmu po porod uběhly 4 hodinky
Bombicéééééééééééééééééé, to ti fakt závidím, to byla rychlovka, a už to máš za sebou.
![]()
@babulka01 jj ještě je důležité pro mě se rozkojit a budu spokojená…
@Boculka píše:
@babulka01 jj ještě je důležité pro mě se rozkojit a budu spokojená…
To půjde, uvidíš. Ale malý je fajňutkýýýý.
![]()
@Boculka gratuluji
, pak hod fotečku, až budeš doma, my FB nevidíme
@Boculka píše:
@snažilka1210
Taková bublinkáááá.
Nosánek po tatínkovi a pusinku po mamince.
![]()
@Boculka no fešááák, pokrčeneček
Ten náš byl taky takovej pokrčenej a teď jak se vybarvil :lol
Fotky před a teď ![]()