IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
3.12.13 08:43

Aha, to se musím ve čtvrtek zeptat na ty vycházky v mrazu. Jako někdy je krásně venku, třeba -5°C, ale svítí sluníčko, je sníh, no úplně to láká na vycházku a já nebudu moct jít?? No to se mi moc neléébí. Navíc jsme si teď se známýma z Brna včera zaplatili na první víkend v únoru chaloupku v Jeseníkách www.chaloupkaupotoka.cz a už se moc těšíme. Máme stejně staré děti tak je to prima. Koupili jsme sáňky, místo kočárku http://www.mimibazar.cz/foto.php?… aby jsme mohli chodit na vycházky :dance: Tak snad nebude moc mrznout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
3.12.13 08:56
@snažilka1210 píše:
Aha, to se musím ve čtvrtek zeptat na ty vycházky v mrazu. Jako někdy je krásně venku, třeba -5°C, ale svítí sluníčko, je sníh, no úplně to láká na vycházku a já nebudu moct jít?? No to se mi moc neléébí. Navíc jsme si teď se známýma z Brna včera zaplatili na první víkend v únoru chaloupku v Jeseníkách www.chaloupkaupotoka.cz a už se moc těšíme. Máme stejně staré děti tak je to prima. Koupili jsme sáňky, místo kočárku http://www.mimibazar.cz/foto.php?… aby jsme mohli chodit na vycházky :dance: Tak snad nebude moc mrznout

cHAJDALUPKA JE TO KRÁÁÁÁSNÁ :-) I my vyjedeme s klukama na víkend někam na hory! Taky tak leden únor…Manžel si zalyžuje dopoledne a pak budeme trajdat po venku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
3.12.13 09:04

@keliška12 přesně, kluci si berou lyže, ať si třeba dvakrát dopoledne zajedou, je to 2 km odtama a my budeme v chaloupce. No a pak procházky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.12.13 11:43

My jedeme na Silvestra na chalupu :) Už 28.12. a budeme se vracet 1.1. :-) Naši mají chalupu kousek od Vrbna pod Pradědem, tak tam budeme jezdit často :-) Už se těším. Tak, malého jsem nabalila do kočárku (máme taky 4,5 stupně) prababička si ho vzala a já mám 2 hodinky klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
3.12.13 12:02

Teď jsem venku potkala kamaráda taky s kočárem, mají měsíc starého kluka a říkal, že do -5°C se může být venku s kočárem max. hodinku. Tak to se ještě dá, dneska teda mrzne, šli jsme jen do obchodu a dom, teď spinká v předsíni v kočárku
Jeseníky jsou nádherný a kor v zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.12.13 13:13

@snažilka1210 U nás je +4,5 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
4.12.13 09:08

U nás je -1,5 °C :-( Ale ven chodíme. Včera jsem byla venku cca 2 hod. pořádně jsem je zababušala aby jim bylo teploučko a jak hajali :-) Dneska sem dám fotečky pokojíčku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
4.12.13 09:17

Já taky slyšela, že do -5 se může, ale ne na dlouho. A když je smog, což u nás hodně často, tak se ven nemá skoro vůbec. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.12.13 10:27

@keliška12 jste pořád v korbičce, vlezete se? Jak je zababušáváš? Já ho dám oblečeného teple do fusaku s kožíškem, zapnu a na to mu dám ještě teplou deku a zakryju kočár tím krytem?? Dáváš ještě něco, myslím deku do toho fusaku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.12.13 10:28

@babulka01 týýjo, to snad ani není možný, že už jsi v 31týdnu?? 8o :lol: Teď na to koukám, bych řekla tak 24tt max. No toto letí…Za chvilku rodíš :mrgreen: Těšíš se? Jaké máte vybrané jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
4.12.13 10:34
@snažilka1210 píše:
@babulka01 týýjo, to snad ani není možný, že už jsi v 31týdnu?? 8o :lol: Teď na to koukám, bych řekla tak 24tt max. No toto letí…Za chvilku rodíš :mrgreen: Těšíš se? Jaké máte vybrané jméno?

Ve 32 tt :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jj, je to mazec, jak to letí. :lol: :lol: Budeme mít Viktorku, teda doufám, máme všechno růžové, snad to nakonec nebude Matyášek. :lol: :lol: :lol: A začínám se trochu bát, ale spíš více těšit, až to bude za námi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
4.12.13 10:44

Dávám je teple oblečené do fusaku a přikrývám dekou + kryt co je na korbě! Dáváme je stejně :-) No zatím se tam vlezeme, ale vidím to tak na leden únor na sporták! Když je tak nabalím tak jsou tam jak sardinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.12.13 10:46

@keliška12 přesně, únor je jasnej a sporťák bude v kurzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.12.13 11:08

@babulka01 Neboj se. Já se vůbec nebála, brala jsem to prostě všechno pozitivně a jaký jsem měla úžasný porod :-) Taky jsem si dneska říkala, že už jsi tak daleko a za chvíli budeš posílat fotečky… Už se těším!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.12.13 15:13

Přišel nějaký chlap z RWE, otevřu dveře a ten pán se mě ptá: „Máte prosím rodiče doma?“ :-D Tak dlouho jsem se nezasmála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí