Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aha, to se musím ve čtvrtek zeptat na ty vycházky v mrazu. Jako někdy je krásně venku, třeba -5°C, ale svítí sluníčko, je sníh, no úplně to láká na vycházku a já nebudu moct jít?? No to se mi moc neléébí. Navíc jsme si teď se známýma z Brna včera zaplatili na první víkend v únoru chaloupku v Jeseníkách www.chaloupkaupotoka.cz a už se moc těšíme. Máme stejně staré děti tak je to prima. Koupili jsme sáňky, místo kočárku http://www.mimibazar.cz/foto.php?… aby jsme mohli chodit na vycházky
Tak snad nebude moc mrznout
@snažilka1210 píše:
Aha, to se musím ve čtvrtek zeptat na ty vycházky v mrazu. Jako někdy je krásně venku, třeba -5°C, ale svítí sluníčko, je sníh, no úplně to láká na vycházku a já nebudu moct jít?? No to se mi moc neléébí. Navíc jsme si teď se známýma z Brna včera zaplatili na první víkend v únoru chaloupku v Jeseníkách www.chaloupkaupotoka.cz a už se moc těšíme. Máme stejně staré děti tak je to prima. Koupili jsme sáňky, místo kočárku http://www.mimibazar.cz/foto.php?… aby jsme mohli chodit na vycházkyTak snad nebude moc mrznout
cHAJDALUPKA JE TO KRÁÁÁÁSNÁ
I my vyjedeme s klukama na víkend někam na hory! Taky tak leden únor…Manžel si zalyžuje dopoledne a pak budeme trajdat po venku!
@keliška12 přesně, kluci si berou lyže, ať si třeba dvakrát dopoledne zajedou, je to 2 km odtama a my budeme v chaloupce. No a pak procházky a tak.
My jedeme na Silvestra na chalupu
Už 28.12. a budeme se vracet 1.1.
Naši mají chalupu kousek od Vrbna pod Pradědem, tak tam budeme jezdit často
Už se těším. Tak, malého jsem nabalila do kočárku (máme taky 4,5 stupně) prababička si ho vzala a já mám 2 hodinky klid ![]()
Teď jsem venku potkala kamaráda taky s kočárem, mají měsíc starého kluka a říkal, že do -5°C se může být venku s kočárem max. hodinku. Tak to se ještě dá, dneska teda mrzne, šli jsme jen do obchodu a dom, teď spinká v předsíni v kočárku
Jeseníky jsou nádherný a kor v zimě
U nás je -1,5 °C
Ale ven chodíme. Včera jsem byla venku cca 2 hod. pořádně jsem je zababušala aby jim bylo teploučko a jak hajali
Dneska sem dám fotečky pokojíčku ![]()
Já taky slyšela, že do -5 se může, ale ne na dlouho. A když je smog, což u nás hodně často, tak se ven nemá skoro vůbec. ![]()
@keliška12 jste pořád v korbičce, vlezete se? Jak je zababušáváš? Já ho dám oblečeného teple do fusaku s kožíškem, zapnu a na to mu dám ještě teplou deku a zakryju kočár tím krytem?? Dáváš ještě něco, myslím deku do toho fusaku??
@babulka01 týýjo, to snad ani není možný, že už jsi v 31týdnu??
Teď na to koukám, bych řekla tak 24tt max. No toto letí…Za chvilku rodíš
Těšíš se? Jaké máte vybrané jméno?
@snažilka1210 píše:
@babulka01 týýjo, to snad ani není možný, že už jsi v 31týdnu??![]()
Teď na to koukám, bych řekla tak 24tt max. No toto letí…Za chvilku rodíš
Těšíš se? Jaké máte vybrané jméno?
Ve 32 tt
Jj, je to mazec, jak to letí.
Budeme mít Viktorku, teda doufám, máme všechno růžové, snad to nakonec nebude Matyášek.
A začínám se trochu bát, ale spíš více těšit, až to bude za námi.
![]()
Dávám je teple oblečené do fusaku a přikrývám dekou + kryt co je na korbě! Dáváme je stejně
No zatím se tam vlezeme, ale vidím to tak na leden únor na sporták! Když je tak nabalím tak jsou tam jak sardinky ![]()
@babulka01 Neboj se. Já se vůbec nebála, brala jsem to prostě všechno pozitivně a jaký jsem měla úžasný porod
Taky jsem si dneska říkala, že už jsi tak daleko a za chvíli budeš posílat fotečky… Už se těším!!! ![]()
Přišel nějaký chlap z RWE, otevřu dveře a ten pán se mě ptá: „Máte prosím rodiče doma?“
Tak dlouho jsem se nezasmála