IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
7.11.14 15:57

@Boculka jak kdy, já totiž někdy nedám ráno, když se neprobudí v těch 6, ale třeba o půl 8 tak už jdeme rovnou snídat. A nebo když dáváme na večeři krupicovou kaši, to sní celý talíř a je to z norm. mléka tak už mu nebudu dávat další mléko. Dávám prostě 2× denně, někdy vyjde, že i právě mu dám po obědě, aby pěkně spinkal. Když nedám, nic se neděje. A taky dávám jen 4 odměrky SUnaru, takže za ten den dám těch 8,9 odměrek, víc ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
7.11.14 19:42

Kluci si dávají mléko jen ráno hned jak se probudí ani večer už ho nechtěji :-) My milujeme zeleninové extra husté a pak slep. vývar s nudlema to se toho můžou upapat :D Jj určitě napíšu, ale tak nějak tajně doufám, že se nám reakce vyhne obloukem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
7.11.14 21:51

@keliška12 a muzu se zeptat jak ďas rano po probuzení mlicko tak pak hned snidaji a sní to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
7.11.14 21:52

@keliška12 kolik davas mlicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
8.11.14 09:21
@snažilka1210 píše:
@keliška12 a muzu se zeptat jak ďas rano po probuzení mlicko tak pak hned snidaji a sní to?

Každé ráno si dají 180 ml mlíka a do půl hodinky jdeme snídat. Mlíko je moc nezasytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.11.14 09:52

@snažilka1210 Maty má taky ráno mlíko ze 180 vody a když ho pije třeba v 7 a svačí o půl 10, tak přesto ten jogurt (tvaroh) sní. A večer to dělám tak, že když nemá mléčnou večeři (kaši, krupici), tak dělám mléko ze 180 (někdy 210) vody a normální dávku. Když má mléčnou večeři, tak dám 150 vody a jen 2-3 odměrky. On mlíčko pije v postýlce a pak hezky usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
8.11.14 15:12

@Boculka taky zkusím malému dávat to mlíčko v postýlce, já mu ho dávám na velké posteli, leží na polštáři, vypije ho, dá mi flašku, jdem si odbrknout a pak ho položím a spinká. Možná to odbrknutí už ani nebude potřebovat, třeba si brkne sám.
Já jsem taky dávala na noc těch 9 odměrek, ale protože se mi permanentně pročůrával, bylo to hodně vody na noc tak jsem zavedla večeři v 7 a za půl hodinky to mlíčko a to jen 4-5 odměrek, těch 150ml…nechci aby se budil kvůli pročůrané plíně. Dneska se probudil před 6, dala jsem 3 odměrky Sunaru a spinkal do půl 10 :mrgreen: @keliška12 a když bys jim to mlíčko nedala, budou protivní, budou se ho dožadovat? Náš malej právě ne tak jsem ráda a pomalu ubírám, ale mlíčko mu chci nechat aspoň do 2 let, aspoň na večer, je to velmi zdravé a výživné. Hlavně ten SUnar, co máme. Nutrilon ne, to je sajrajt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.11.14 17:11

@snažilka1210 No Maty už si neodbrkává dlouho po mlíku. Když chce, tak si brkne sám a nemusím ho mít přes rameno nebo na „stojáka“ :) Taky se mi občas pročůrá, ale opravdu jen občas. A stejně někdy to mlíčko vypije všechno a někdy ne. Záleží no. Taky jsem ráda, že mlíčko pije a chci mu ho dávat min do 2 let. Pije HiPP od narození, tak to měnit nebudu. Není sladké a pije to v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
9.11.14 15:20
@snažilka1210 píše:
@Boculka taky zkusím malému dávat to mlíčko v postýlce, já mu ho dávám na velké posteli, leží na polštáři, vypije ho, dá mi flašku, jdem si odbrknout a pak ho položím a spinká. Možná to odbrknutí už ani nebude potřebovat, třeba si brkne sám.
Já jsem taky dávala na noc těch 9 odměrek, ale protože se mi permanentně pročůrával, bylo to hodně vody na noc tak jsem zavedla večeři v 7 a za půl hodinky to mlíčko a to jen 4-5 odměrek, těch 150ml…nechci aby se budil kvůli pročůrané plíně. Dneska se probudil před 6, dala jsem 3 odměrky Sunaru a spinkal do půl 10 :mrgreen: @keliška12 a když bys jim to mlíčko nedala, budou protivní, budou se ho dožadovat? Náš malej právě ne tak jsem ráda a pomalu ubírám, ale mlíčko mu chci nechat aspoň do 2 let, aspoň na večer, je to velmi zdravé a výživné. Hlavně ten SUnar, co máme. Nutrilon ne, to je sajrajt

Nevím nikdy jsem to nezkoušela! Mám odskoušené, že když mají na véču kaši tak se mi pak v noci pokaždé probudí hlady. Řeknou ham ham a já jdu udělat mlíko, to exnou a hajáme dál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
9.11.14 16:35
@keliška12 píše:
Nevím nikdy jsem to nezkoušela! Mám odskoušené, že když mají na véču kaši tak se mi pak v noci pokaždé probudí hlady. Řeknou ham ham a já jdu udělat mlíko, to exnou a hajáme dál :D
;) :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
18.11.14 19:23

juchůůůů

Tak se hlásíme jsme 14 dní po očkování a zatím žádná reakce :potlesk: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
18.11.14 20:45

@keliška12 tak to je sen každé maminky, my jsme poprvé nemocní, rýma, horečky a dnes i trochu kašel, do toho rostou stoličky. Noci hrůza, usne do pul hodinky je vzhůru s revem a to pak usne jen na me. Před den protivnej SZ hrůza, dnes cely den doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
18.11.14 20:48

@keliška12 z Tebe číší taková pohoda vyrovnanost a spokojenost :lol: az Ti to závidím se dvěmi broucky, ja mam někdy dost i s jedním. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
19.11.14 18:15
@snažilka1210 píše:
@keliška12 z Tebe číší taková pohoda vyrovnanost a spokojenost :lol: az Ti to závidím se dvěmi broucky, ja mam někdy dost i s jedním. :roll:

Jééé já z nich mám dost každý den :D Ale začala jsem třikrát týdně chodit cvičit tak jsem vyrovnanější :dance: Jinak kluci jsou zlatíčka, jen občas mají špatný den a to jsou uplakaní :-) Ven chodíme bez kočárku, tak jsou utahaní a večer mi usínají už v 8hod :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
19.11.14 19:26
@snažilka1210 píše:
@keliška12 tak to je sen každé maminky, my jsme poprvé nemocní, rýma, horečky a dnes i trochu kašel, do toho rostou stoličky. Noci hrůza, usne do pul hodinky je vzhůru s revem a to pak usne jen na me. Před den protivnej SZ hrůza, dnes cely den doma :zed:

musím zaťukat na žádné očko jsme neměli reakci, i zuby dáváme v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí