IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12738
1.2.11 12:19
Vája píše:
Evík: :mavam: Ahojky, čekatelko!

Máš toulavé boty dneska? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
1.2.11 12:22

Evka: Ne, ne, jen máme roční uzávěrku, tak nevím co dřív!
Jo a musím se pochlubit, včera jsem na intranet zveřejnila příručku!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
1.2.11 12:22

:potlesk: vidíš, že jsi to stihla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
1.2.11 12:24

Evík: He, he, no jo, stihla. :-D Teď ještě otázka, jestli je to dobře. No ale to je fuk, oni to ty lidi stejnak nečtou. A až se vyloupne nějaká chyba, já budu snad už hojšat kočár. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
1.2.11 12:28

Hlavní je, že jsi ho tam dala…ale že to nikdo nečte…není to tedy zbytečná práce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
1.2.11 12:32

Evík: Je to pro odpovědné zaměstnance, co mi vykazují nákup a prodej zboží z nebo do EU. A oni ti lidi na těch provozních jednotkách nic neprodávaj ani nekupujou - jen jednou za půl roku pošle něco málo jeden pán. Tak ten zbytek nemá důvod to číst… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.2.11 13:14

ahojky právě jsem přijela z Reprofitu.. a jsem úplně celičká zmrzlá..Tak se třepo pod peřinou a ohřívám se.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
1.2.11 13:19

Ahojky všichni :mavam:
Zdravím i novou terezku :mavam: můžu se zeptat kam chodíš do caru?Ten dr.nebude teda příjemnej :-? nemůžeš ho změnit?
No tak holky,ani jsem nestihla testovat a už je mrcha tady :twisted: jsem tak nasr…,ach jo.Takže ve čtvrtek jdu k dr.a domluvíme tu laparku :-?
Fiki snad aspon tobě to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.2.11 13:21

hanulko laprka určitě pomůže..:)) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
1.2.11 13:21

hanulka

takze koukam ze budem pokracovat zase spolu dal co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
1.2.11 13:23
:mavam:

Pavčo,a co Ti bylo řečeno,vše je ok :?: A u koho jsi byla u Machače :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
1.2.11 13:30

jo budem pokračovat spolu Katy :-) a doufám že laparka pomůže,pomohla jednou pomůže i po druhý.a jestli né tak už fakt nevim :-) :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.2.11 13:31

Kozu kdepak byla jsem u Souškové :hug: :hug: Je strašně moc fajn… jsem ráda, že jsem skončila u ní. :)) :srdce: :dance: Prý těhulky má většinou všechny ona a Machač si bere prý jen ty rizikovější a vážnější případy. :) Jinak jsme spolem krásně pokecali.. :) Ptala jsem se jí na pohlaví :oops: :oops: No tak ho tam myslím 5 minut hledala.. a přes vnitřní UTZ nešlo vidět.. mimčo je zrovna otočený hlavičkou dolů a ten UTZ spodem, tak daleko nedosáhl.. tak to brala ještě přes bříško a tam zase mělo mimčo překřížený nožičky tak to taky nešlo skoro vůbec vidět ale prej nevidí, že by tam něco trčelo :lol: :lol: :lol: :lol: Jinak na kontrolu mám jít za 3 týdny 22.2 a budou mi dělat tripl testy a dneska jsem dostala konečně těhu průkajdu!!!!! :lol: Tak první poradnu mám za ty tři týdny.. no ale to půjdu k Machačovi ona má dovču.. :zed: prý mě nechce nechat, tak dlouho bez kontroly.. :huban: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
1.2.11 13:36

Pavčo,krásné zpravičky :potlesk: :potlesk: :potlesk: Jen tak dál :palec:
Jsem Ti říkala,že děláš dobře,když se registruješ u nich :-D
Ty jsi jaký týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
1.2.11 13:40
Pavca3388 píše:
Kozu kdepak byla jsem u Souškové :hug: :hug: Je strašně moc fajn… jsem ráda, že jsem skončila u ní. :)) :srdce: :dance: Prý těhulky má většinou všechny ona a Machač si bere prý jen ty rizikovější a vážnější případy. :) Jinak jsme spolem krásně pokecali.. :) Ptala jsem se jí na pohlaví :oops: :oops: No tak ho tam myslím 5 minut hledala.. a přes vnitřní UTZ nešlo vidět.. mimčo je zrovna otočený hlavičkou dolů a ten UTZ spodem, tak daleko nedosáhl.. tak to brala ještě přes bříško a tam zase mělo mimčo překřížený nožičky tak to taky nešlo skoro vůbec vidět ale prej nevidí, že by tam něco trčelo :lol: :lol: :lol: :lol: Jinak na kontrolu mám jít za 3 týdny 22.2 a budou mi dělat tripl testy a dneska jsem dostala konečně těhu průkajdu!!!!! :lol: Tak první poradnu mám za ty tři týdny.. no ale to půjdu k Machačovi ona má dovču.. :zed: prý mě nechce nechat, tak dlouho bez kontroly.. :huban: :lol:

Ahoj Pavčo :mavam: , paráda :palec: a v kolikátem jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí