Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
2.5.14 23:35

@Tercie Ja bulvary ne ze nectu, ale cist nemuzu sem mimo cr, jen vim jak Sem vzdy priela na navstevu do cr vypadlo na me ze vsech novin na stancich oblicej Bartosove-sileny, ale taky Sem Rada pocetla, co jineho se obcas z nudy dela,.ale ted co vim kam to az nekdy dochazi si zadny nekoupim, mozna je to tak lepsi, ja na vse koukam ted pres videa na PC…A ten Rychar me zajima cim dal vic, se tesim na to jak bude mozna stihany, mozna, proto, ze v cr nikdo nevi, pousti se na svobodu horsi gauneri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
2.5.14 23:36
@Kelsey píše:
ani nevím kdo to je :lol:

taková rádoby hvězda co si upletla dítě s ženetým chlapem(kokta manžel od Partyšové)a pak ho naprášila novinářům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
2.5.14 23:37

Spousta mladých a talentovaných lidí odešlo zbytečně brzo kvůli nezřízenému způsobu života a staly se tak legendami - ať už to byl Elvis Presley, Marilyn Monroe, James Dean, Kurt Cobain nebo třeba Michael Jackson :nevim: My si je budeme už vždycky pamatovat jako ikony - bůh ví, jak by vypadali dnes a co by z nich bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156

@Tereza1986 cenzura? řešit tady tohle? jako až ty umřeš a lidi se budou bavit, jestli ti zbylo oko nebo ruka??? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
@pomenkova píše:
@Tercie Ja bulvary ne ze nectu, ale cist nemuzu sem mimo cr, jen vim jak Sem vzdy priela na navstevu do cr vypadlo na me ze vsech novin na stancich oblicej Bartosove-sileny, ale taky Sem Rada pocetla, co jineho se obcas z nudy dela,.ale ted co vim kam to az nekdy dochazi si zadny nekoupim, mozna je to tak lepsi, ja na vse koukam ted pres videa na PC…A ten Rychar me zajima cim dal vic, se tesim na to jak bude mozna stihany, mozna, proto, ze v cr nikdo nevi, pousti se na svobodu horsi gauneri…

taky to nekupuju, ale nedá mi to nečíst bulvár na netu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.5.14 23:39
@madeto píše:
taková rádoby hvězda co si upletla dítě s ženetým chlapem(kokta manžel od Partyšové)a pak ho naprášila novinářům

aha jo, mě znátlo to blbě napsané příjmení, Štiku jsem četla :lol: na Blesk.cz :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.5.14 23:41

Taky vam vsem preji dobrou noc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.5.14 23:42
@Kelsey píše:
taky to nekupuju, ale nedá mi to nečíst bulvár na netu :oops:

ja taky ctu proc ne??ja jen ale neverim vsemu pokud je to bulvar…ale poctu si taky, ne ze ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.5.14 23:43

No vsak ten netovy bulvar asi vydelava vic nez tisteny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.5.14 23:45

Na wau ve zprávách teď mluvil nějaký malíř k tomu obrazu co malovala IB, nesedí mu tam to srdce nakreslené, ten nápis a datum, že je to jiný odstín než ostatní červená barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
3.5.14 00:00
@Kelsey píše:
ani nevím kdo to je :lol:
Ornella Štiková, o tý jsi určitě slyšela :-)
@Petullka82 píše:
@Tereza1986 cenzura? řešit tady tohle? jako až ty umřeš a lidi se budou bavit, jestli ti zbylo oko nebo ruka??? :nevim: :zed:

Až umřu, bude mi to srdečně jedno :-)

@St. Estephe píše:
No vsak ten netovy bulvar asi vydelava vic nez tisteny…

Víš co nechápu? Jak to po netu vydělává? Za to čtení nikdo nic neplatí ne? Jsem asi ťululum, těmhle věcem fakt nehovím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
3.5.14 00:00
@pomenkova píše:
@Burj Chalifa Ja ma v rodine jednoho kriiminalistu ktery toto dela a ma par videi, je to hnus, ale ani on s si z toho nedela takove hnusne debilni srandicky davejte si poror aby jste takovou mrtvolku nekde nevideli, myslim ze by jste ten cernej Humor devcata vynechaly…uvedomujete si ze mluvite o lidech, ktery taky nejak zili??hnus tohle je uz fakt :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Procitam diskuzi a musim reagovat. Vy nekoho poucujete a na zacatku prispevku uvedete ze mate kriminalistu v rodine, kterej ma videa (urcite jste je videla, kdyz tvrdite ze je to hnus) a to vam prijde moralni? A ti lide z tech videi taky nejak zili? A je normalni ukazovat takova videa dalsim lidem? Zkuste si to po sobe precist a zamette si nejdriv pred svym vlastnim prahem, nez zacnete plivat po jinych!!! A cerny humor je cerny humor, to je jako byste se rozcilovala, ze vtipy o blondynach jsou o blondynach :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
3.5.14 00:01
@Kelsey píše:
Na wau ve zprávách teď mluvil nějaký malíř k tomu obrazu co malovala IB, nesedí mu tam to srdce nakreslené, ten nápis a datum, že je to jiný odstín než ostatní červená barva.

to jsem si říkala taky, a nezdá se mi moc ani to písmo… na obraze jsou tahy štětcem takový plynulý a ten nápis mi přijde psal někdo, kdo se štětcem asi moc kámoš není…nevím, můj dojem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 00:09

@andulik8 Tak on ma videa, ktera Sem samozrejme nevidela tak se uklidnete, je to uz spousty let kdy je musel mit jako kriminalista Doma, nikdy Sem nic nevidela z toho…Kde ja Sem psala, ze jsem je videla??presne takhle vznikaji famy a pomluvy..On je mel jako sef policie Doma…musel je tam mit, takze se zase hodte do klidu..ja Sem od neho nikdy ani neslysela co na nich je, jen rikal nic hezkeho coz rici muze..Jiste ja se tady budu navazet do cynismu a budu na to koukat ne???trochu uvazujte nez neco mila panni ci slecno napisete…
Kdyz Sem psala to by jste koukaly co je to za hruzu mela Sem na mysli jeho obcasne vypraveni nekonkretniho, tyto lide verte o Tom neradi mluvi… :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.5.14 00:09

@Tercie reklama, stejně jako tady (i když v trochu jiiných částkách, ale o tolik asi ne :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí