Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
13.5.14 20:01

Já jsem tuhle diskuzi před 200stránkama opustila, nebyla mi příjemná…ale četly jste to, že už se prodává amulet s jejím popelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.5.14 20:02

@terinka4444 8o to jako fakt? a kdo ho prodava?

• Citovat
  • Upravit
54030
13.5.14 20:02
@Cosmos píše:
Holky, nevím, jestli se to tu už probíralo, ale hodně by mě zajímalo, jaký měl vztah Artur k Ivetě, svojí mámě. To už se asi nikdy nedozvíme.. Ale fakt.. co si o tom myslíte? Měl jí opravdu, skutečně rád? Přemýšlím nad tím v souvislosti s tím pohřbem, že tam nešel, a že šel normálně do školy. :think:

Cosmos, jsem přesvědčená, že ano :srdce:, možná teď mu ve vlastním zájmu něco málo objasnil tatínek Štaidl, což bych pochopila v tomto případě. Určitě se o Artura bojí, aby něco podobného neudělal. Vem si, jak to zamávalo s námi a jsme cizí. Tohle pro něho musel být takový šok, že ho ještě naplno ani nevnímá :( :think:
edit: ne ho, jako ten šok, ale rozměr té tragédie

Příspěvek upraven 13.05.14 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.5.14 20:03
@KackaDoup píše:
@terinka4444 8o to jako fakt? a kdo ho prodava?

Kdo asi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

Jsou střelení tam všichni do jednoho.. Jako necháipu i tu rodinu Bartošové.. Měli se vykašlat na nesváry a prostě jít na pohřeb.. :roll: a ne, že nikdo nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@Cosmos jako vazne? 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
5724
13.5.14 20:06
@KackaDoup píše:
@Cosmos jako vazne? 8o :roll:

Ne, dělám si srandu. Ale bylo by mu to podobný, že jo? :lol:

http://tn.nova.cz/…0-korun.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.5.14 20:14
@kvaček píše:
Jsou střelení tam všichni do jednoho.. Jako necháipu i tu rodinu Bartošové.. Měli se vykašlat na nesváry a prostě jít na pohřeb.. :roll: a ne, že nikdo nejde..

to si nazasloužila, ať byly jaká byla, ať bylo co bylo, nikdo si nazaslouží pohřeb, jaký měla ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.5.14 20:19

@terinka4444 já opravdu nechápu celkově ty lidi okolo.. Já se ani nedivím, že se zabila, když vidím, jaké měla lidi kolem sebe.. jeden lepší jak druhý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
13.5.14 20:27
@terinka4444 píše:
to si nazasloužila, ať byly jaká byla, ať bylo co bylo, nikdo si nazaslouží pohřeb, jaký měla ona.

to teda nezasloužila, Rychtář si to měl udělat podle sebe a měla by tam plno fanoušků, kteří ji měli rádi, když se vlastní rodina nedokázala povznést :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.5.14 20:36

A co to teda nakonec bylo za pohřeb? Žádné „celebrity“, kolegové ze showbyznysu, apod. tam nedorazili? Kolik tam bylo lidí? Já to nijak víc nesledovala, krom toho, že jsem četla, že blízká rodina tam nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.5.14 20:39
@Michelangelo píše:
Cosmos, jsem přesvědčená, že ano :srdce:, možná teď mu ve vlastním zájmu něco málo objasnil tatínek Štaidl, což bych pochopila v tomto případě. Určitě se o Artura bojí, aby něco podobného neudělal. Vem si, jak to zamávalo s námi a jsme cizí. Tohle pro něho musel být takový šok, že ho ještě naplno ani nevnímá :( :think:
edit: ne ho, jako ten šok, ale rozměr té tragédiePříspěvek upraven 13.05.14 v 20:03

No, Artura vychovávala do 15ti let, to je dlouhá doba! Ale taky si s ní zažil svoje. Pak šel k tátovi. Iveta střídala jednoho chlapa za druhým, a skončila u Rychtáře. Zajímalo by mě, jak to všechno poznamenalo jejich vztah (máma-syn). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
13.5.14 20:47
@kvaček píše:

presne tak, nejit na pohreb vlastni matky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.5.14 21:04
@Michelangelo píše:
to teda nezasloužila, Rychtář si to měl udělat podle sebe a měla by tam plno fanoušků, kteří ji měli rádi, když se vlastní rodina nedokázala povznést :zed:

To jsem si říkala taky, nač ustupoval Štaidlovi a rodině Ivety, když tam potom stejně nepřišli? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
13.5.14 21:17

Holky, to už je hrůůůza, co se všechno kolem ní děje :zed: :zed:… poslední fraška byl ten pohřeb, nejdříve rodina nechce, aby byl pohřeb mediální a když není, tak tam z té rodiny ani nikdo nepřijde a jako nejít na pohřeb vlastní matky… bože, nevím, co si tam mezi sebou všichni udělali, ale jsou všichni střelení na palici a v televizi už by toho měli taky nechat a zabývat se něčím jiným, ve čtvrtek na Nově opět Prásk věnovaný Ivetě, co ten šyšlík a protekční chlapec (nechci být sprostá) chce národu ještě sdělit :zed: :zed:… teď do toho magor na pohřbu převlečený za ženskou a druhý magor chce koupit její barák a nechat se hospitalizovat do blázince aby mohl spát v její posteli… panebože, je to vůbec možné??? To jsou ULTRA BLBCI… ještě, že Ivetě už je to jedno, přeju pokoj její duši :kytka: :kytka: Omlouvám se, že jsem se rozepsala, ale to se jinak nedalo, UF :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí