Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Radanka25 píše:
Holky, to už je hrůůůza, co se všechno kolem ní děje![]()
… poslední fraška byl ten pohřeb, nejdříve rodina nechce, aby byl pohřeb mediální a když není, tak tam z té rodiny ani nikdo nepřijde a jako nejít na pohřeb vlastní matky… bože, nevím, co si tam mezi sebou všichni udělali, ale jsou všichni střelení na palici a v televizi už by toho měli taky nechat a zabývat se něčím jiným, ve čtvrtek na Nově opět Prásk věnovaný Ivetě, co ten šyšlík a protekční chlapec (nechci být sprostá) chce národu ještě sdělit
![]()
… teď do toho magor na pohřbu převlečený za ženskou a druhý magor chce koupit její barák a nechat se hospitalizovat do blázince aby mohl spát v její posteli… panebože, je to vůbec možné??? To jsou ULTRA BLBCI… ještě, že Ivetě už je to jedno, přeju pokoj její duši
![]()
Omlouvám se, že jsem se rozepsala, ale to se jinak nedalo, UF
Tak jak to tak tady ctu, tak se mi zda ze blazinec je v celem cr-jezisi to uz je hnus prodavat nejaky popel.To si beztak nejaky hovadko vymyslelo, jak jsem tedy cetla, ale stejne je to uz hyenismus-to teda fakt chudak.
.Ted taky premyslim nad tim pohrbem a jestli oni se nebudou alepson rvat o to mit svoje nejake rozlouceni, tak to nechapu uz taky..Ja prave fakt cekala, ze maji neco pro sebe..Neco jsem slysela, ze ta maminka Ivety prej zapalila svicku, ma tam jeji fotku a nechce uz nikomu otevirat..Ja nevim treba jsou uz totalne zhuseny taky
![]()
My jsme cizi a jsme taky zhuseny co pak ta jeji rodina ![]()
Asi to každá příliš vztahujete na sebe a svoje pocity, „Já bych na pohřeb mámy šla za každých okolností“ apod.
NIKDO se nedokáže vcítit do Ivetiny rodiny. To, co se tu děje kolem její smrti, tu ještě nebylo. Nikdo nevíme, co prožívají ti její nejbližší. Sledují dům Štaidla, poté honí Artura, aby ho vyfotili na cestě do školy
, sledují ve dne v noci dům Ivetiny maminky..
Já tedy vím jistě, že bych na ten pohřeb pod vedením Rychtáře taky nešla. On je ten, kdo jí prodával a prodává médiím i po její smrti, a nedivím se proto rodině!
Tady nešlo ale o Rychtáře, tady šlo o rozloučení s Ivetou. Pochopil to i Macura, který s Rychtářem na kordy.
@Cosmos já jsem viděla reportáže, kde se rozebíraly vztahy a tam bylo řečeno, že Iveta moc dobrý vztah s mámou neměla, že za matku - nebo spíš nahradu měla nějakou chůvu, nebo co, co dřív s ní bydlela..
Já si myslím, raději vydržet a uctít, než se vykašlat všichni…aby ten zmetek prostě měl vždycky navrch..
@Cosmos tak co se tyce rodiny Ivety, tak souhlasim, ze jeji rodina (mama, bratr…) prijit asi meli. Ale co se Artura tyce, tak preci jen, i kdyz temer dospely, stale mu je pouze 17. Co my vime, jak moc je vyspely a tak schopen se rozhodnout co nejrozumneji?
@jannina1 asi tak.. tady mi clekově přijde, kdo z koho a prostě nehledí na tu uctu, rozloučení, ale spíš kdo z koho…
@Cosmos píše:
Ne, dělám si srandu. Ale bylo by mu to podobný, že jo?http://tn.nova.cz/…0-korun.html
z čeho tak usuzuješ? ![]()
@Michelangelo píše:
z čeho tak usuzuješ?
Z toho, že se snaží co nejvíc vydělat na její slávě, a teď na její smrti.
@Cosmos píše:
No, Artura vychovávala do 15ti let, to je dlouhá doba! Ale taky si s ní zažil svoje. Pak šel k tátovi. Iveta střídala jednoho chlapa za druhým, a skončila u Rychtáře. Zajímalo by mě, jak to všechno poznamenalo jejich vztah (máma-syn).
Artura neměla už s Martuccim. Mám za to, že mu bylo max. 13let
A jak to poznamenalo jejich vztah, to fakt netuším, ale Artur na mě působí jako hodný a citlivý kluk ![]()
Já bych na pohřeb své dcery šla, šla a šla! už jen proto, že bych tomu rychtářiskovi plivla do ksichtu. ![]()
No ja nevim. Podle me to bylo udelane tak schvalne, ze on jde i do skoly, ze se jeho tohle silenstvi Rychtare netyka..Oni se podle me teda, podle meho nazoru domluvili takto vsichni..To neni tak (jen podle meho nazoru),ze jeden chtel druhy ne, to byla normalni domluva mezi nima
![]()
Proste si ji ucteji po svem, kazdy se rozlouci zrejme i jinak, jinak to vnima..Ja bych osobne taky bez pohrbu nekoho, nemohla prijmout fakt, ze uz tady skutecne neni, ale to soudim podle sebe.
Kdyz si uvedomim co uz si uzili, tak si rikam-mozna na ni vzpominali tim, ze o ni mluvili doma, pouteli si jeji pisne a maji ji v srdicku.
.
To ze se Artur smal kdyz sel ze skoly, nebo do skoly, co ma asi tak chudak uz delat, nemuze vsude jen plakat a nekdo reaguje dokonce smichem, nez mu to vse dojde..Jsou ruzne duhy smutku..Znama meho manzela, ktere umrel chlap ze dne na den v naruci upadl a mel zadni infark.Ta zena ho tak milovala, ze jeste na pohrbu byla pod tak silnymi praskami, ze se zacala nekontrolovatelne smat a brecela az o hodne pozdeji
Az kdyz zacala vnimat ze opravdu neni.Moje mama taky jak ji zemrel manzel vypravela jak ho vsude hledala jeste tyden po pohrbu, sok udela hodne
Tomu Arturovi bych nejaky smich nevycitala, je to mlady kluk, treba ho kamaradi z toho chteli vytahnout, tak mu neco rekli, cemu se nahodne zasmal a hned je tu fotka zejo???Ze ho spis nenechaji na pokoji blbci
![]()
@Cosmos píše:
Z toho, že se snaží co nejvíc vydělat na její slávě, a teď na její smrti.
Tak to vnímáme každá jinak
Dnes jsem četla titulek, že Rychtář 13 dní vydělával na smrti Ivety. Pokud jsem si dobře všimla, tak s médii nekomunikuje minimálně týden, ale jsme v Česku a tudíž chápu, že co není, to si někdo klidně vymyslí. Bez ohledu, jestli tím někomu uškodí a ublíží. Ono se dá všechno vyložit přinejmenším dvěma způsoby, tak nač používat ten ve prospěch.