Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kouká někdo na druhou sérii? Já už viděla 2 díly a ziram jako puk ![]()
@Markuska85 píše:
Kouká někdo na druhou sérii? Já už viděla 2 díly a ziram jako puk
Koukala jsem včera v noci vlastně dneska. Překvapilo mě kolik času věnovali tomu „únosu“ možná proto že se o tom tolik nemluví. Já jsem to četla. Ale netušila jsem že mu nakonec museli něco zaplatit jako odškodné.
@ludmilaadamkova píše:
Koukala jsem včera v noci vlastně dneska. Překvapilo mě kolik času věnovali tomu „únosu“ možná proto že se o tom tolik nemluví. Já jsem to četla. Ale netušila jsem že mu nakonec museli něco zaplatit jako odškodné.
No na to jsem fakt zírala. On do ní cpal jakési prášky. Zas na druhou stranu tvl jak na něco takového může někdo skočit? Musela být fakt mimo. A to jak se jí furt zjevuje Sepéši, to je taky na palici.
@Markuska85 píše:
No na to jsem fakt zírala. On do ní cpal jakési prášky. Zas na druhou stranu tvl jak na něco takového může někdo skočit? Musela být fakt mimo. A to jak se jí furt zjevuje Sepéši, to je taky na palici.
Tak ona má nebo měla mioodepresivní psychozu… střídá se u ní období mánie kdy je extrémně pracovitá vše je cool a super a období deprese (prášky chlast, psychoza z prášku a chlastu) a období „normálnosti“ to onemocnění se nedá vylečit jen potlačit stavy… měl to i Muk ale ten tak nebláznil…
@ludmilaadamkova píše:
Tak ona má nebo měla mioodepresivní psychozu… střídá se u ní období mánie kdy je extrémně pracovitá vše je cool a super a období deprese (prášky chlast, psychoza z prášku a chlastu) a období „normálnosti“ to onemocnění se nedá vylečit jen potlačit stavy… měl to i Muk ale ten tak nebláznil…
Vidíš to jsem nevěděla. Ani to že ji unesli. A netušíš proč tam pořád cpou tu Pagacovou s tím chlapem? ![]()
@Markuska85 píše:
Vidíš to jsem nevěděla. Ani to že ji unesli. A netušíš proč tam pořád cpou tu Pagacovou s tím chlapem?
Podle mě je to ukázka běžných fanoušků… jak ji ten chlap miloval měl její fotky na vojně jak chtěl po ní i pojmenovat dítě jak to vnímala jeho manželka. Jak vnímají její mediální obraz – mluví o tom co se píše v novinách. Prostě taková linka jak to vše vnímá běžná populace.
Koukám teď ve vlaku. Asi jsem se zamilovala do Brzobohatého
.
@LiduNe píše:
Koukám teď ve vlaku. Asi jsem se zamilovala do Brzobohatého.
Vubec jsem nepochopila, proc teda radsi nebyla s Hrusinskym, kdyz tam bylo evidentne nesrovnatelne vic lasky mezi nimi nez se starym Staidlem, ktery ji sice zajistil, ale emocne ji ten vztah absolutne nestacil!!
ten unos dobre psycho, na to jsem uplne zapomnela…magor… ![]()
ps: ten řidič snad Štaidla zboznoval, ze ho tak nekriticky obdivoval??
@Lucy75 to mi taky chybělo nějaké vysvětlení, proč nezůstala s Hrušínským.
Podle mě prostě pořád milovala Štaidla „Udělala jsem to kvůli sobě, aby přežilo mé ego a abych v sobě jako ženská měla trochu hrdosti. Bylo to romantické. Rudla mi potom dokonce na dveře mého pokoje napsal rtěnkou: Miluji tě. Věděla jsem ale, že ten vztah nemá smysl, byl to zkrátka jenom úlet,“ vzpomínala Bartošová na románek s Hrušínským ve své autobiografické knize.