Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mrs. S Nejsem si tím jistá, ale nemá v dědění vždycky přednost dítě a pak až partner?
@kristy84 píše: Úplně hrozný mi taky přijde, jak dneska Nova ukazovala záběry přikryté Ivety na kolejíchTo je fakt totální hnus, co televize udělá pro sledovanost
Oni jsou schopni s kamerou vlézt i pod plachtu. Troufám si předvídat, že ještě přituhne. Minimálně v tom, že odchytnou někoho, kdo o tom, kdo to viděl co z ní zbylo, bude vyprávět.
@terinka4444 píše:
kecá, neměl, je to vyšinutý magor, jak jí měl v Itálii, vesele zásoboval média fotkama a videama z jejího šílenýho období. Milující člověk toho druhého chrání. Tenhle jí měl taky pro svou slávu.
jsem to před tím nějak nesledovala, vždycky mi stačil jenom nějaký titulek na netu a litovala jsem jí.
@St. Estephe píše:
@madeto No az tak naplno jsem to nechtela psat. Pry se strojvedouci vyjadril ve smyslu, ze to bylo v zatacce a jeji umysl byl naprosto jasny.
no asi jsem to napsala dost tvrdě, ale kdybych si připouštěla každého smrtáka co jsem v práci měla, tak už jsem nejspíš v cvokhausu, proto se omlouvám jestli jsem se někoho dotkla nebo pohoršila a raději dobrou noc ![]()
@barca93 Pokud vím tak ne. Mě když umřela máma bylo mi 14) tak všechen můj majetek dostal otec. A já do dnes neviděla ani korunu
@Burj Chalifa píše:
Oni jsou schopni s kamerou vlézt i pod plachtu. Troufám si předvídat, že ještě přituhne. Minimálně v tom, že odchytnou někoho, kdo o tom, kdo to viděl co z ní zbylo, bude vyprávět.
To si myslím také, že toho nakonec vyšťourají mnohem více ![]()
Já se tedy upřímně přiznám, že vůbec nevím, kdo je takový Macura…Rychtáře znám až skrz tu svatbu, kdo byl do té doby také nevím, ale má takový chladný pohled
Jsem tenkrát nechápala, proč si ho tak narychlo brala. chjo
![]()
@Burj Chalifa píše:
On byl vždy vkusně zdrženlivý ve výrocích k IB. Má úroveň a noblesu. Ještě, že ho kluk má.
tak to podepisuju…
aspon jeden relativně normální dospělý který kluka podrží
Nebude boj, Staidl už dávno zaplatil za barák hypotéku pid podmínkou, že se napíše na Artura a peněz po Ivete nezbylo moc, spíš nic než málo
Rychtar se vrátí k ex manželce
Na dopisu pro Artura je to datum jiným písmem, nezdá se vám?
A k reakci Rychtare na smrt manželky, když někdo žije s takto nemocným člověkem, tak je s tou smrtí už dopředu smířen, že to pak ani nepřekvapí…mám otce alkoholika, který běžně vyhrožuje sebevraždou a přesto, že ho miluju, tak kdyby teď umřel, tak mi snad ani slza neukapne a vím, že mu je už lip
@Dueliola píše:
Teď ze sebe dělají solidní novináře, přitom se otřeli o IB v Zeleném Raoulovi a trochu i nedávno v jednom rozhovoru. Škoda slov.
Klid duším všech zoufalců.Příspěvek upraven 29.04.14 v 22:18
ale no tak co se týká Zelenýho raula, tak to je uplně jinej žánr něco jako ve státech Simpsnovi, kdo tam nebyl jako by neexistoval
a vždy je to legrace, rozhodně nic čím by chtěl někdo někomu ublížit ![]()
@maminka189 píše:
@Burj Chalifa Už jsou i fotky aa záběry nepřikryté Ivety
No já to zatím jen předvídám. Pokud jsou a někdo to pustil ven, tak je to dobytek. Už s ohledem na rodinu.
@maminka189 A stejne si to spousta lidi prohledne a oni to vedi. Porad dokola.
@kristy84 stací tu stanici nezapínat…